DE CE e bine să porți ȘOSETE UMEDE înainte de culcare

În fiecare zi, apar noi idei nebunești pentru a arăta mai bine, pentru a avea o piele mai fină, pentru unghii puternice și multe altele.

Pe internet se găsesc o mulțime de articole despre remedii, despre care nu se știe dacă funcționează cu adevărat. Uneori, unele idei sunt atât de ciudate, încât nimănui nu-i prea vine să le experimenteze. Totuși, unele, chiar dacă pare că nu ar avea prea mult sens, funcționează! Încearcă acest remediu și vei vedea rezultatele!

Probabil știi ce efecte poate avea sezonul rece asupra ta. Dureri de cap, de gât, tuse, nas înfundat, oboseală, toate culminând cu o febra „de toată frumusețea”. Trebuie neapărat să te pui pe picioare, corect?

Ei bine, iată ce poți face. Ai nevoie de bulion fierbinte, de multă apă și, înainte de culcare, de o pereche de șosete umede. Ești surprins? Să știi că foarte mulți oameni apelează la acest remediu. Poate că nu pare prea confortabil, însă nu este chiar atât de rău, precum îți imaginezi.

Ai nevoie doar de o pereche de șosete din bumbac, lână și de multă apă. Apoi, corpul va începe să lucreze și va reveni la starea inițială de bine.

Vasele de sânge din picioare se vor contracta atunci când se vor răci și vor începe să trimită niște substanțe nutritive bune pentru organe și țesuturi. Aceste substanțe sunt necesare pentru combaterea infecțiilor și pentru stimularea circulației. În continuare, picioarele vor începe să se încălzească din nou, iar vasele se vor dilata pentru a elibera toată caldura acumulată. Acest lucru se întâmplă când toxinele care se acumulează în țesuturi se duc în sânge. Alternarea căldurii și a frigului creează un mecanism de pompare care stimulează circulația și activează vasele limfatice.

FOLLOW ME

Astfel, vei avea un sistem imunitar activ și o scădere considerabilă a congestiei. Dimineața, șosetele vor fi complet uscate. Membrii familiei pot încerca și ei acest remediu.

Pentru a efectua corect tratamentul, înainte de a merge la culcare, pune-ți picioarele în apă fierbinte timp de cel puțin 3 minute. Umezește o pereche de șosete din bumbac în apă rece. Puneți-le în picioare, imediat după baie. Umezește-le din nou, după care ia o pereche groasă de șosete, de preferat din lână. (Nu uita, în tot acest timp, picioarele vor fi fierbinți, așa că nu te îngrijora dacă ți se pare că este mult prea multă apă rece în peisaj). În sfârșit, te poți pune în pat. Acopere-te cât mai bine și nu lăsa picioarele descoperite. De asemenea, nu trebuie să scoți șosetele până dimineață, când acestea vor fi complet uscate.

Stai departe de produsele lactate, de zahăr și bea cât mai multă apă!

BONUS
Poți scăpa de răceală, la fel de simplu, prin folosirea șosetelor cu oțet, în loc de apă. Și în acest caz, procedeul este eficient și rapid de făcut. Este important să știi că răceala poate fi combătută chiar și prin alte metode, nu doar cu medicamente. Cu siguranță te vei simți mult mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.