De ce sunt recomandate pentru copii hainele din bumbac

Am fost întotdeauna atentă la materialul din care sunt confecționate hainele copiilor mei, pentru că atât Alex, cât și Alesia au dermatită atopică. La Nicholas nu a fost atât de agresivă, dar mi-am luat în continuare toate măsurile de precauție și am optat întotdeauna pentru hainele din bumbac.

Cum se diferențiază bumbacul organic de cel convențional?

Mă interesează să cumpăr haine din materiale de calitate, confecționate dintr-o fibră care nu este alergenă sau iritantă, este confortabilă și cu proprietăți ridicate de absorbție, calități pe care le întâlnim la bumbac. Atenție, și la bumbac trebuie să fiți atenți la detalii.

Spre deosebire de bumbacul convențional, bumbacul organic este cultivat 100% natural fără niciun fel de pesticide, îngrășăminte sau semințe modificate genetic – acesta este recomandat, mai ales în cazul copiilor foarte mici.

De ieri a apărut în PEPCO colecția Baby Organic Cotton, prezentă în magazine în perioada 6-12 august, din care i-am luat deja lui Nicholas câteva hăinuțe care mi-au atras atenția. Alături am folosit un kit special de articole pe care le-am primit din partea prieteniilor de la PEPCO, care ne-au provocat să facem niște poze frumoase, marca #inspiratiePEPCO.

Sunt curioasă ce ținută vă place cel mai mult dintre cele alese de noi și care credeți că s-ar potrivi piticilor voștri. Dacă vă atrage ceva, trebuie să vă spun că ar fi bine să vă grăbiți, pentru că e o colecție în serie limitată și nu o veți găsi mult timp la rafturi.

Body si pantalon, bumbac organic, #inspiratiePEPCO
Body, bumbac organic, #inspiratiePEPCO
Haine Bumbac Orcanic - Ela Craciun
Body, bumbac organic, #inspiratiePEPCO

Cât mergeți prin magazine, s-ar putea să aveți surpriza să vă întâlniți cu mine și Nicholas, pentru că ne veți găsi în pozele din magazinele PEPCO din toată țara. Să îmi dați de veste dacă ne găsiți!

Haine bumbac organic Pepco - elacraciun.ro

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.