De ce trebuie să pui șervețele umede în mașina de spălat

O persoană obișnuită petrece aproximativ 4 ore pe săptămână spălând. În timp ce mașinile moderne de spălat fac cea mai mare parte a activității, putem îmbunătăți semnificativ rezultatul spălării și putem economisi mult timp cu un simplu truc. Această metodă va veni cu siguranță la îndemână dacă aveți animale de companie sau aveți o mulțime de haine întunecate. Înainte de a umple hainele înăuntru, trebuie să puneți o ștergătoare umedă în mașina de spălat și veți vedea ce se va întâmpla.

1. Nu o să mai fie multe scame pe hainele tale

Șervețelele umede ajută la îndepărtarea scamelor și a părului de pe haine. Acționează ca un absorbant care curăță bucăți mici de țesătură, blană și păr. Toate aceste particule ajung pe șervețele umede și, în consecință, hainele arată mult mai curate și nu trebuie să colectați toate aceste resturi din hainele voastre.

Cum se face corect

Puneți cel mult 3 șervețele umede în mașina de spălat. Când tamburul începe să se rotească, șervețele se vor amesteca cu haine și vor colecta părul și blana. Trebuie să utilizați șervețele noi umede pentru fiecare spălare pentru a putea vedea rezultatele satisfăcătoare.

Asigurați-vă că șervețele sunt suficient de dense.

Șervețele umede trebuie să fie suficient de puternice pentru a nu sfâșia în interiorul mașinii. Încercați să le rupeți în fâșii. Dacă abia o poți face, aceste șervețele umede sunt perfecte.

Șervețele din hârtie și țesătură nu vor face acest lucru.

Nu încercați să înlocuiți șervețele umede cu hârtie sau material. Cele din hârtie nu sunt suficient de ferme, așa că veți ajunge să curățați bucăți mici de hârtie de pe hainele voastre. Șervețele din material textil nu vor face acest lucru, ci doar nu veți obține rezultate.

Nu uitați să scăpați de miros.

Dacă nu doriți ca hainele voastre să absoarbă mirosul șervețelelor umede, alegeți un produs antibacterian sau nescentrat. Puteți adăuga, de asemenea, niște balsam de țesătură pentru a scăpa de miros.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.