De Paște, ne înnoim cu Lo Spaccio

Ne apropiem de sărbătorile pascale, iar una dintre tradițiile pe care le îndrăgesc este aceea de a ne înnoi. Și pentru că ne pregătim și de sezonul cald, iar garderoba noastră trebuie reorganizată, i-am rugat pe prietenii de la Lo Spaccio să ne ofere câteva variante de ținute atât pentru femei, cât și pentru bărbaṭi.
Şi, aşa cum v-am promis încă de ieri, pentru că aniversam un an de blog, v-am pregătit și de această dată un concurs. Așadar, dați LIKE & SHARE la postul de pe pagina de Facebook și unul dintre voi poate câștiga un voucher în valoare de 300 de lei pentru cumpărături în magazinele Lo Spaccio.

Lo Spaccio propune pentru primăvară-vară 2014 o colecție care exprimă confort si care te duce cu gândul la vacanṭă şi explozii de culoare. Croielile inspirate din anii 60, tricoturile confortabile, inurile colorate, jocurile de texturi și transparențe, accentele de culoare și detaliile în contrast sunt premisele care construiesc universul inspiraṭiei Lo Spaccio în acest nou sezon. Regăsim aceste elemente atât în colecția pentru bărbați, cât și în cea pentru femei. Colecția oferă varietate în țesături și modele, acoperind o paletă largă de opṭiuni și siluete.

De la rochiile chic în dungi, cu tăieturi asimetrice, la cele în tonuri de verde sau orange, fresh precum cocktailurile de vară, variantele feminine sunt nenumărate pentru o vară în tendinṭe. Culoarea rămâne cuvântul de ordine în această vară, aşa că mizaṭi pe ea!Lo Spaccio

În privinṭa modei masculine, sezonul cald se anunṭă în pasteluri şi ṭesături lejere, precum in sau bumbac. Trecerile de la un stil casual seducător la asortări curajose sunt controlate de jocul subtil de culori vibrante şi tonuri neutre, dar şi de o accesorizare inteligentă.

Lo SpaccioAşadar, dacă vreṭi să experimentaṭi tendinṭele Lo Spaccio în propria voastră garderobă, nu uitaṭi de concurs. Vă ṭin pumnii!

 

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

 

2 comentarii pe “De Paște, ne înnoim cu Lo Spaccio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.