De Paște, ne înnoim cu Lo Spaccio

Ne apropiem de sărbătorile pascale, iar una dintre tradițiile pe care le îndrăgesc este aceea de a ne înnoi. Și pentru că ne pregătim și de sezonul cald, iar garderoba noastră trebuie reorganizată, i-am rugat pe prietenii de la Lo Spaccio să ne ofere câteva variante de ținute atât pentru femei, cât și pentru bărbaṭi.
Şi, aşa cum v-am promis încă de ieri, pentru că aniversam un an de blog, v-am pregătit și de această dată un concurs. Așadar, dați LIKE & SHARE la postul de pe pagina de Facebook și unul dintre voi poate câștiga un voucher în valoare de 300 de lei pentru cumpărături în magazinele Lo Spaccio.

Lo Spaccio propune pentru primăvară-vară 2014 o colecție care exprimă confort si care te duce cu gândul la vacanṭă şi explozii de culoare. Croielile inspirate din anii 60, tricoturile confortabile, inurile colorate, jocurile de texturi și transparențe, accentele de culoare și detaliile în contrast sunt premisele care construiesc universul inspiraṭiei Lo Spaccio în acest nou sezon. Regăsim aceste elemente atât în colecția pentru bărbați, cât și în cea pentru femei. Colecția oferă varietate în țesături și modele, acoperind o paletă largă de opṭiuni și siluete.

De la rochiile chic în dungi, cu tăieturi asimetrice, la cele în tonuri de verde sau orange, fresh precum cocktailurile de vară, variantele feminine sunt nenumărate pentru o vară în tendinṭe. Culoarea rămâne cuvântul de ordine în această vară, aşa că mizaṭi pe ea!Lo Spaccio

În privinṭa modei masculine, sezonul cald se anunṭă în pasteluri şi ṭesături lejere, precum in sau bumbac. Trecerile de la un stil casual seducător la asortări curajose sunt controlate de jocul subtil de culori vibrante şi tonuri neutre, dar şi de o accesorizare inteligentă.

Lo SpaccioAşadar, dacă vreṭi să experimentaṭi tendinṭele Lo Spaccio în propria voastră garderobă, nu uitaṭi de concurs. Vă ṭin pumnii!

 

FOLLOW ME

 

2 comentarii pe “De Paște, ne înnoim cu Lo Spaccio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.