Lo Spaccio te îmbracă de sărbători

Când vine vorba de vestimentația de sărbătoare, nicio culoare nu reprezintă o certitudine mai mare decât roșul. Pentru că e culoarea lui Moș Crăciun, a globurilor, a fundelor care ascund cadouri. Iar, pe lângă aceasta, trebuie să recuoaștem că imprimeurile specific, de inspirație nordică, ne fac mai mult cu ochiul decât oricare alte variante vestimentare. Ei bine, sezonul acesta, m-am gândit că nu ar strica să diversificăm și să incercăm câteva alternative de încredere, recomandate de prietenii de la Lo Spaccio. Așadar, vă invit să descoperiți recomandările de mai jos și, de ce nu, să le și încercați pentru momentele speciale ale lunii decembrie.

colaj 2 (858x1024)Tricoturi călduroase

Temperaturile au scăzut dramatic, e adevărat, însă asta nu înseamnă că, dacă ne îmbrăcăm gros, facem rabat de la inspirație, așa că o jachetă cu buzunare aplicate, pe care o poți purta la jeans sau pantalon, poate fi o sugestie comodă, călduroasă și stylish pentru zi sau pentru goana iminentă după cadouri.

De cealaltă parte, fie că petreci Crăciunul acasă, alături de familie, sau în vizită, poți opta pentru o rochie de tricot, ușor de purtat, confortabilă și care oferă libertate de mișcare, mai ales după excesele inerente mesei de Crăciun. Flatează silueta și dă un aer classy, fără riscul de a cădea în ostentație.

Catifeaua este materialul-vedetă colaj 4 (858x1024)

Adorată sezon după sezon de mai marii modei, precum Tom Ford, catifeaua este materialul suprem: sofisticată, luxoasă și elegantă, aceasta reprezintă un mesaj în sine, iar pentru domni, sacoul de catifea poate fi cea mai bună alegere pentru seara de Revelion.

În egală măsură, cei suficient de îndrăzneți și cu un simț estetic dominant, pot miza, pentru zona casual, de zi, pentru o plimbare în parc sau o seară la patinoar, pe pantalonii de catifea reiată.

colaj 3 (858x1024) Bucură-te de culoare!

În materie de cromatică, nu uitați: tonul în acest sezon îl dau roșul și verdele, așa că nu vă sfiiți să le purtați și chiar să abuzați de ele. Este cea mai frumoasă perioadă a anului și e bine să ne bucurăm așa cum trebuie de ea și să intrăm în atmosfera sărbătorilor așa cum trebuie.

FOLLOW ME

Am păstrat pentru final vestea bună! Puteți câștiga un voucher pentru cumpărături în valoare de 400 de lei de la Lo Spaccio. Vă invit pe facebook să îmi spuneți care este ținuta dvs preferată de sărbători!

Sărbători minunate!

2 comentarii pe “Lo Spaccio te îmbracă de sărbători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.