De ziua mea, fă-mi cadou o faptă bună!

Dragii mei, anul acesta am hotărât să îmi serbez ziua de naștere alături de voi. Pe 15 aprilie voi fi în fața calculatorului, încercând să organizez cea mai mare petrecere online alături de oamenii mei preferați… voi! Pentru că voi sta în casă și nu voi putea să interacționez cu prietenii și colegii mei, mi-am pus deja o dorință cu ce aș vrea să primesc de la toate persoanele care s-au gândit să îmi ofere un cadou. Vreau de la voi o faptă bună!

Tragedia miilor de familii care au pierdut oameni dragi sau care sunt în imposibilitatea de a avea grijă de cei vârstnici ar trebui să ne schimbe tuturor prioritățile. Nu mai este vorba despre mine, ci despre noi. Noi suntem o comunitate, iar rolul unei comunități este să ajute și să se implice. De aceea, anul acesta îmi doresc ca de ziua mea să primesc un cadou inedit, donațiile voastre către Asociația Prețuiește Viața.
Cum poți dona? Intră la evenimentul creat pe platforma GiftShare. Tot acolo am strâns și anul trecut bani pentru Luca, a cărui poveste o puteți găsi aici, dacă nu știți despre ce a fost vorba.

Așadar, nici de data aceasta nu am făcut o listă de dorințe, ci un plan în care îi putem ajuta pe cei care stau în casă și pe medici cu tot ce putem oferi. Anul acesta îmi doresc mai mult decât oricând să ne mobilizăm pentru o cauză mai bună și le lansez aceeași provocare și altor persoane care sunt născute în această perioadă. Ne-am convins în ultimele săptămâni că lucrurile materiale, cadourile, bijuteriile sau hainele ne sunt folositoare până la un punct. Acel punct este o criză similar cu cea pe care o trăim noi toți. Pentru unii este o criză personală, pentru alții este o criză socială sau economică. Indiferent de tipul ei, suntem datori să ne ajutăm unii pe alții.

Toate fondurile și produsele pe care le vom strânge sunt distribuite de voluntari asociației către persoanele aflate în carantină, cele aflate în izolare care au nevoie de sprijin, cele vulnerabile, nevoiașe, persoane fără adăpost, vârstnici, persoane cu dizabilități sau bolnavi din centre de îngrijire și asistență, centre de plasament, de primire în regim de urgență, persoanele ce nu mai locuiesc acasă din pricina violenței în familie, dar și pentru personalul medical aflat acum în prima linie. 

Vă promit că, de ziua mea, voi face o listă cu toate persoanele sau brandurile care s-au oferit să ne ajute și le voi mulțumi personal pentru cadou. Lasă-mi un mesaj în comentariu sau pe pagina de Facebook dacă vre să donezi și tu o faptă bună!

 

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
Vezi această postare pe Instagram

 

Cât încă putem zâmbi, bătălia nu e pierdută 💕😊

O postare distribuită de Ela Craciun (@elacraciun) pe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.