De Ziua Îndrăgostiților, fă-i cadou o…călătorie!

Unde mergem de Ziua îndrăgostiților?

Fie că alegeți să sărbătoriți pe data de 14 februarie, în rit american, fie că respectați tradiția și vă celebrați dragostea de Dragobete, ce-ar fi să renunțați anul acesta la cadourile clasice? Să încercați altceva? În fiecare an ați oferit bomboane, flori, inimioare de pluș, felicitări…ce-ar fi ca de data aceasta să faceți ceva care vă va uni și mai mult? Plecați într-un oraș european sau, de ce nu, chiar într-unul exotic, alături de persoana iubită! Vă veți face un cadou de care vă veți bucura amândoi și de care vă veți aminti cu drag .

Eu am căutat deja pentru voi câteva oferte pe europatravel.ro și pe christiantour.ro și am făcut o listă de propuneri, din care fiecare își poate alege destinația, fie că e vorba de boema catalană sau de eternul romantic parizian. Însă, vă las pe voi să descoperiți aceste locuri în cele ce urmează.

parisPentru aceia dintre voi care vor să petreacă 4 zile într-un cadru romantic și elegant, recomand Parisul. Puteți alege să vă plimbați pe cunoscutul Champs Elysees, să vizitați monumentele faimoase ale capitalei Franței, să urcați în Turnul Eiffel și să vă bucurați de delicatesele bucătăriei franțuzești. ”Gustați” o excursie la Paris! Ofertele pentru această destinație încep de la 253 de euro pentru 3 nopți, la hotel de 3*, cu mic dejun inclus și pot urca până la 558 de euro.

O altă destinație potrivită pentru această perioadă este Barcelona, un oraș spaniol plin de pasiune și de barcelonaculoare. O plimbare pe Las Ramblas este o alegere perfectă pentru seara zilei de 14 februarie, urmată de o cină la unul dintre restaurantele din oraș. Pentru cei care aleg acest oraș, e bine de știut că ofertele încep de la 204 euro pentru 3 nopți.

Cum ar fi ca, de Valentine s Day/Dragobete, să oferiți lalele în loc de clasicii trandafiri? Amsterdam este un alt oraș pe care îl recomand: o destinație care îmbină cultura și distracția într-un mod renumit. Așadar, oricare ar fi preferințele voastre pentru a petrece câteva zile alături de persoana iubită, în Amsterdam veți găsi cu siguranță ceva pe placul vostru. Să menționez că aici se află și un muzeu al diamantelor? Dacă v-am convins, oferta pentru 3 nopți în Amsterdam începe de la 220 de euro de persoană.

Nu ar trebui să excludeți de pe listă nici capitala Cehiei, Praga. Farmecul aparte al orașului aurit creează un spațiu perfect pentru cuplurile care aleg această destinație. Recomand o vizită în centrul istoric al orașului, care este inclus în patrimoniul UNESCO. Un city break în acest oraș începe de la 238 de euro, la un hotel de 4*.

FOLLOW ME

venetia 2Ziua de 14 februarie ar fi garantat una frumoasă, dacă ar începe cu o cafea în Piața San Marco, din Veneția, nu credeți? Continuați apoi cu o plimbare de-a lungul Canalului Grande și cu câteva vizite la principalele atracții ale orașului, cum ar fi Palatul Dogilor. Nu uitați să vă cumpărați o mască de carnaval și să trăiți o poveste frumoasă. Prețul pentru 3 nopți în Veneția, la un hotel de 3 stele, începe de la 215 euro.

O altă recomandare pentru cuplurile care vor să încerce o altfel de experiență anul acesta este Londra. Capitala Angliei poate părea rece, însă, eu cred că este o destinație potrivită pentru Valentine’s Day. Posibilitățile pe care le oferă acest oraș sunt nelimitate, fie că vreți să îi descoperiți cultura, fie că vreți să vă distrați. Însușiți-vă tradiția ceaiului de la ora 5 sau petreceți până târziu! Ofertele pentru Londra încep de la 245 de euro pentru 3 nopți.

Luați-vă partenerul la vals chiar în Viena! Dacă ați obosit, răsfățați-vă cu un ștrudel cu mere! Orașul culturii, al muzicii clasice, al istoriei, dar și al distracției vă așteaptă pe toți. Prețurile sunt accesibile – un city break în Viena poate începe de la 145 de euro, 3 nopți, la un hotel de 3* și poate urca până la 176 de euro, la un hotel de 4*.

Pentru cei care vor să se bucure de o vacanță prelungită, recomand un sejur într-o destinație exotică. Relaxați-vă pe plajele din Insulele Capului Verde, mergeți la shopping în Abu Dhabi sau vedeți cum arată cea mai mare clădire din lume la momentul actual, Burj Kalifa din Dubai. Oricare destinație ați alege, sunt sigură că veți avea parte de momente de neuitat. Ofertele pentru aceste sejururi pot fi găsite pe pagina www.christiantour.ro.

Anul acesta, vă doresc să fiți romantici într-o destinație…romantică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.