Defectele fiecărei zodii. De GEMENI trebuie să te ferești

Defectele fiecărei zodii. Dacă te-ai gândit mereu dacă defectele tale sunt din cauza semnului tău zodiacal sau doar ai deprins tu niște obiceiuri greșite, noi îți oferim răspunsul. Acestea sunt defectele cu care vii la pachet când te naști. Din păcate nu poți scăpa definitiv de ele pentru că sunt trăsături definitorii despre caracterul său, însă dacă le conștientizezi și îți dorești schimbarea poți să ții sub control.

Berbec

– Nativele din zodia Berbec au o fire impulsivă. Elementul foc le guvernează, așadar puteți să vă dați seama cât de mistuitoare pot fi. Pot deveni geloase fără motiv și se mențin încăpățânate când vine vorba despre afirmațiile proprii, chiar dacă există argumente contra. Ai grijă să nu iei decizii pripite.

Taur

– Taurii sunt recunoscuți pentru încăpățânarea lor. Elementul care le oferă protecție este pământul. Acest element îi face să nu-și iasă ușor din fire. În schimb, femeile din zodia taur pot fi măcinate de gelozie, invidie și zgârcenie. Adoră luxul, însă scot bani greu din buzunar. Încearcă să te abții din a mai eticheta persoanele din jurul tău înainte de a le cunoaște cu adevărat.

Gemeni

– Semn dual de aer, defectul major este ipocrizia. Sunt atrase de bârfă și sunt capabile să aibă ”două fețe„. Tinzi să jignești persoanele din jur prin glumele pe care le faci. Încearcă să renunți la invidie dacă nu vrei să-i îndepărtezi pe cei dragi.

Rac

– Există un proverb care spune astfel: ”Mutu tace și le face” Acest proverb le descrie cel mai bine pe femeile din acest semn zodiacal. Deși sunt tăcute pot pune la cale cel mai mârșav plan de răzbunare. Nu ești o persoană invidioasă, însă dacă cineva ți-a rănit orgoliul nu te dai la o parte când vine vorba de bârfă.

Fecioară

– Deținerea controlului este țelul ei în viață. Trebuie ca atât în casa ei cât și în relațiile cu persoanele din jur trebuie să mențină ordine. Încearcă să îți conservi energia și înțelege că nu toată lumea vrea să ți se supună.

FOLLOW ME

Balanță

– Sunt femei mult prea ocupate de aspectul lor fizic. Oferă jigniri gratuite și nu le interesează că pot răni sentimentele cuiva. Dacă te afli în acest semn zodiacal încearcă să-i descoperi mai mult pe cei apropiați ție.

Scorpion

– ”Drama queen!” Atunci când treci printr-o situație dificilă nici nu tragi aer bine ăn piept că deja respiri dramă. Într-un conflict ești foarte aprinsă și poate degenera. Poți urî pe cineva și să te răzbuni cu aceeași pasiune cu care iubești.

Săgetător

– Femeia săgetător nu își va consuma niciodată energia certându-se sau răzbunându-se. Însă, arma sa este cea mai dureroasă: ignoranța. Poate ignora orice persoană dacă a rănit-o.

Capricorn

– Sunt considerate femi lipsite de scrupule doar pentru că au puterea de a se răzbuna teribil dacă le-a fost rănit orgoliul. Sunt foarte egoiste. Deși încearcă să o țină sub control, sunt și foarte geloase.

Vărsător

– Defectul suprem al acestor native este atitudinea de superioritate cu care le tratează pe persoanele din jur, mai ales atunci când simte nevoia să iasă în evidență. Ai grijă să nu îndepărtezi persoanele din viața ta prin atitudinea pe care o ai.

Pești

– Fire introvertită și emotvă, încearcă să ignore problemele celor din jur pentru a evita greutățile inutile care le-ar putea ajunge pe umeri. Atunci când au o problemă în viața personală tind să exagereze foarte mult și pot ajunge să se certe cu prietenii care vor să le trezească la realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.