#dejunELa pentru copii – ziua 3

#dejunELa pentru copii - ziua 3

Fiecare părinte se confruntă cu nevoia de „ceva dulce” a copiilor și cu eternele scenarii semi-morbide din jurul pericolelor aferente consumului de dulciuri, cât, mai ales, cu tentativele care de care mai creative pentru a-i deturna pe micuți de la fanteziile zaharate. Nu știu cum vă declarați voi, dragi părinți, însă eu pot spune că acestea sunt niște situații în care mă regăsesc destul de des, așa că prefer să le preîntâmpin, pregătindu-le micuților mei un mic-dejun pe care îl „vând” ca pe un dulce savuros și sănătos. Sănătos cu siguranță și, din ce am testat eu din reacțiile lor, și destul de savuros.

Îl pregătiți cât ați clipi din cereale integrale, semințe, lapte de orice fel, cu scorțișoară și stafide deasupra. Are necesarul de fibre și carbohidrați sănătoși pentru un start bun al zilei și pentru energie cât cuprinde. Piticilor voștri sigur le va plăcea. Simplu, frumos și bun. Acum 🙂

PS: Dați-mi de veste dacă l-ați încercat 😉

fullsizerender3-1024x601-9299536

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.