DEMONSTRAT ȘTIINȚIFIC: luna în care te-ai născut îți influențează SĂNĂTATEA și starea de spirit

Știința modernă a dovedit că planetele nu au nicio influență asupra vieților noastre, dar luna în care ne-am născut poate fi importantă pentru sănătatea noastră, pentru că ne influențează nivelul dopaminei și serotoninei, hormonii fericirii și ai stării de bine. Iată mai multe informații:

1. Ianuarie

Cei născuți în ianuarie nu se enervează foarte ușor, dar, fiindcă nu e prea mult soare în această perioadă a anului, au tendința de a-și suprima emoțiile și sunt predispuși la depresie. Ei au probleme cu ulcerul gastric, constipația, migenele și pot face atac de cord.

2. Februarie

Cei născuți în februarie ar trebui să se ferească de problemele cu tiroida, de bolile de inimă, de osteoartrită și tromboză.

3. Martie

FOLLOW ME

Toți cei născuți în martie sunt predispuși la hipertimie – ei sunt mereu într-o dispoziție bună. E foarte probabil ca persoanele născute în Martie, Aprilie și Mai să fie optimiste. În ceea ce privește sănătatea, bărbații au probleme de inimă și astm, iar femeile ar trebui să fie atente la reumatism și artrită.

4. Aprilie

Bărbații născuți în aprilie sunt predispuși la osteoporoză, astm și probleme cu tiroida, iar femeile la bronșită, osteoporoză și tumori.

5. Mai

Bărbații născuți în mai sunt predispuși la astm, depresie și diabet. Femeile pot face osteoporoză și alergii cronice. Depresia nu e foarte des întâlnită la ei.

6. Iunie

Oamenii născuți în iunie văd lumea într-un mod pozitiv, dar au frecvente schimbări de dispoziție. Uneori, acest lucru poate să ducă la tulburări bipolare sau la psihoză maniacal depresivă. Schimbările lor de dispoziție sunt evidente în comparație cu cei născuți iarna. Bărbații pot avea cataractă, bronșită cronică, boli de inimă, iar femeile rheumatism, artrită și incontinență urinară.

7. Iulie

E foarte probabil ca oamenii născuți în iulie să aibă astm, artrită, tumori și dureri cronice de gât.

8. August

Bărbații născuți în august ar putea avea osteoporoză, astm și probleme cu tiroida, iar femeile reumatism, artrită și tromboză.


9. Septembrie

E foarte probabil ca oamenii născuți în septembrie să se enerveze repede, dar nu sunt predispuși la depresie sau tulburări bipolare. Toți cei născuți în septembrie ar putea să sufere de osteoporoză și ar putea avea probleme cu glanda tiroidă.

10. Octombrie

Bărbații născuți în octombrie ar putea suferi de probleme cu tiroida și cu durerile de cap și sunt predispuși la a face anemie și osteoporoză.

11. Noiembrie

Bărbații născuți în noiembrie ar putea avea boli cronice de piele și probleme cu inima și glanda tiroidă. Femeile născute în noiembrie ar putea face atac de cord sau ar ăutea avea probleme cu varicele sau constipația. Menopauza va fi o perioadă ușor de suportat pentru ele.

12. Decembrie

Bărbații născuți în ultima lună din an ar putea avea cataractă, depresie și probleme cu inima, iar femeile astm, tromboză și bronșită cronică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.