Deserturi bazate pe zodia ta – ce dulce ți se potrivește cel mai bine

Deserturi bazate pe zodia ta - ce dulce ți se potrivește cel mai bine

Lasă astrele să-ți ghideze pofta de dulce și descoperă ce desert se potrivește cu adevărat zodiei tale interioare! Atunci când planetele se aliniază, nu se poate nega faptul că deserturile noastre vă vor face să vă simțiți divin și atât de delicios.

Horoscop delicios: ce desert să încerci, în funcție de zodia ta

♈ BERBEC

Tort cu ananas! De asemenea, fiind un semn de foc ca la carte, guvernat de planeta războinică Marte, Berbecul își dorește ceva care să aibă un impact. Dacă vă simțiți îndrăzneț, și sunt sigur că sunteți, puteți încerca ceva picant și puteți fi inovator cu pudră de curry, chili sau piper cayenne guvernat de Marte (prăjituri cu chili și ciocolată, cineva?).

♉ TAUR

Plăcintă cu mere sau cu cireșe! Din moment ce Taurul este guvernat de Venus, axată pe plăcere, proiectul tău de coacere ar trebui să fie delicios, decadent și dulce. Plăcinta cu mere à la mode este o posibilitate perfectă-Venus sau omologul ei grec Afrodita aveau cu siguranță o slăbiciune pentru mere, în special pentru merele aurii. Venus guvernează, de asemenea, cireșele, iar o prăjitură decadentă cu cireșe și ganache de ciocolată ar fi, de asemenea, potrivită pentru Taur.

♊ GEMENI

Tort de morcovi! În general, Gemenii se înclină spre sărat, ceea ce înseamnă că vei căuta condimentele verificate de planeta ta guvernatoare, Mercur: anason, chimen, măghiran, mărar și semințe de fenicul.

♋ RAC

Prăjitură cu lămâie și mac! Racul tânjește după mâncăruri de confort în momente de stres emoțional, iar apoi poartă acest stres în stomac. Pentru a ușura această tensiune, pentru Raci e nevoie de ceva și luminos, cum ar fi o prăjitură cu semințe de mac și lămâie, deoarece această zodie e asociată cu macul.

♌ LEU

Baclava turcească! Leul are nevoie de mâncăruri care evocă bogăție și regalitate, (mai ales dacă ai fost blocată într-un vortex de mâncare congelată timp de săptămâni). Leul este guvernat de Soare, iar Leii au tendința de a se bucura de arome dramatice și de mâncăruri care arată la fel de bine precum sunt gustoase. Șofranul este o plantă asociată cu Leul, la fel ca și mierea și nucile. Pentru desert, vă recomand baclava sau o tartă cu nuci acoperită cu miere.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARA

Savarină! Probabil că Fecioarele au ținut pasul cu mesele sănătoase, ușoare și simple, cât se poate de sârguincios. Nu au tendința de a-și condimenta prea mult alimentele pentru că vor să păstreze integritatea a ceea ce gătesc. Savarina e plăcerea lor vinovată!

♎ BALANȚĂ

Prăjitură de ciocolată! La fel ca Taurul, Balanța este guvernată de Venus, ceea ce înseamnă că mâncarea este mai degrabă o experiență plăcută decât o utilitate, iar ei vor cu adevărat să savureze toate texturile mâncării lor. Decadența și romantismul ar trebui să infuzeze desertul Balanței, iar tu poți infuza chiar și cea mai iubită plantă a lui Venus.

♏ SCORPION

Amandină (catifea roșie)! Scorpionul tinde spre extreme, iar mâncarea nu face excepție. Acestor nativi le plac aromele extra dulci, dar și amărui, iar pentru un desert, cel mai potrivit e unul cu o ciocolatos, dar clasic, cum ar fi amandina.

♐ SĂGETĂTOR

Tartă cu ciocolată! Săgetătorului iubitor de libertate nu îi place, în general, să fie restricționat în ceea ce privește dieta. Nu uitați, aceștia sunt călătorii zodiacului care acum trebuie să stea închiși în casă, așa că orice noutate pe care o pot primi, o vor lua.

♑ CAPRICORN

Plăcintă cu mure! Capricornii se bazează pe tradiție (arome care le amintesc de trecut), practicitate (ingrediente care pot crea mese care pot dura mult timp) și atenție la detalii. Aromele lor sunt acide și astringente. Pentru dulciuri, vă recomand o plăcintă de mure. În timp ce murele sunt guvernate de Venus, culoarea neagră este o culoare a Capricornului. Dacă amesteci murele și coacăzele negre, vei avea un desert întunecat și delicios pentru Capricorn.

♒ VĂRSĂTOR

Mochi japonez! Vărsătorii au un spirit de sărbătoare pentru excentricitate și pentru a încerca idei noi. Pentru ceva dulce, vă recomand să fiți experimentali; Vărsătorul este semnul inovatorului. Amestecați arome, încercați ceva nou și folosiți cele mai noi gadgeturi de bucătărie, dacă este posibil.

♓ PEȘTI

Tiramisu! Peștii preferă aromele subtile, delicat echilibrate într-un ambalaj moale. Și, de asemenea, Peștii probabil că au deliberat ce să facă mai mult decât oricine de pe roată. Așa că atunci când nu te poți decide ce vrei să faci pentru un răsfăț, ce ar trebui să faci? Încearcă ceva cu cafea sau un lichior guvernat de Neptun: tiramisu ar combina ambele ingrediente într-un desert gustos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.