Din 24 februarie 2022, Luna va avea o influență puternică asupra noastră

Din 24 februarie 2022, Luna va avea o influențp puternică asupra noastră

O viitoare fază lunară va inspira idei vizionare, prezic astrologii

Săptămâna aceasta, un sfert de lună care inspiră idei și un pătrat rebel ocupă cerul – iar Statele Unite ating o aniversare cosmică revelatoare. Iată horoscopul dumneavoastră de la The AstroTwins.

Există trei fețe ale fiecărei povești – și, din punct de vedere tehnic, niciuna dintre ele nu este „adevărul”. Dar, sub luminile stinse ale lunii sfert de miercuri în Săgetător, este ușor să te lași prins într-o dezbatere filozofică.

Aceasta este, de asemenea, rețeta perfectă pentru a te învârti în jurul cozii. Pentru cele mai bune rezultate, renunță la nevoia ca toată lumea să fie de acord. O abilitate unică și strălucitoare a acestui semn zodiacal monden este crearea de spațiu pentru ca un curcubeu de perspective să coexiste. Așadar, a fi de acord să nu fii de acord este un răspuns. Un altul este să permiteți ca vocea fiecăruia să fie auzită, înregistrată și luată în considerare.

În timp ce acest sfert de lună te poate trimite pe o lacrimă vizionară, amintește-ți că, dacă vrei să fii mai mult decât „un alt om de știință nebun la întâmplare”, va trebui să măsori totul cu realitatea.

Joi, 24 februarie, ar putea aduce primul audit, deoarece Uranus în pragmaticul Taur se află în cuadratură cu Mercur

Nu este doar înțelept, ci și esențial, să îți treci toate ideile tale grozave prin runde extinse de teste și concepte înainte de a le scoate pe piață – sau chiar să începi să le zbârnâi în rândul urmăritorilor tăi din social media. Da, s-ar putea chiar să poți renunța la slujba ta de zi cu zi pentru a dezvolta o linie de genți de mână „inteligente” alimentate de tehnologia IoT. Dar, înainte de a face asta, luați timp să vă gândiți la lucruri precum costurile de producție și marjele de profit. Un plan solid este ceea ce separă o misiune de succes de o altă idee grozavă.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

În timpul acestui pătrat rebel Mercur-Uranus, rutina renegatului ar putea să vă câștige credibilitate pe stradă, dar bunăvoința se poate spulbera în acest proces. Gândește-te de două ori înainte de a deveni rebel. Dacă declamațiile pe rețelele sociale nu te fac să fii anulat, ți-ar putea câștiga o reputație de tun liber. Înainte de a vă grăbi să apărați pe cineva, faceți o căutare: Sunt la fel de credibile precum credeți? Dacă prezinți o idee, organizează-ți punctele și cercetează statisticile. Deși este minunat să fii original, nu vrei să fii atât de departe de centru încât nimeni să nu-ți înțeleagă conceptul! Alegeți claritatea în locul inteligenței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.