Din 24 februarie 2022, Luna va avea o influență puternică asupra noastră

Din 24 februarie 2022, Luna va avea o influențp puternică asupra noastră

O viitoare fază lunară va inspira idei vizionare, prezic astrologii

Săptămâna aceasta, un sfert de lună care inspiră idei și un pătrat rebel ocupă cerul – iar Statele Unite ating o aniversare cosmică revelatoare. Iată horoscopul dumneavoastră de la The AstroTwins.

Există trei fețe ale fiecărei povești – și, din punct de vedere tehnic, niciuna dintre ele nu este „adevărul”. Dar, sub luminile stinse ale lunii sfert de miercuri în Săgetător, este ușor să te lași prins într-o dezbatere filozofică.

Aceasta este, de asemenea, rețeta perfectă pentru a te învârti în jurul cozii. Pentru cele mai bune rezultate, renunță la nevoia ca toată lumea să fie de acord. O abilitate unică și strălucitoare a acestui semn zodiacal monden este crearea de spațiu pentru ca un curcubeu de perspective să coexiste. Așadar, a fi de acord să nu fii de acord este un răspuns. Un altul este să permiteți ca vocea fiecăruia să fie auzită, înregistrată și luată în considerare.

În timp ce acest sfert de lună te poate trimite pe o lacrimă vizionară, amintește-ți că, dacă vrei să fii mai mult decât „un alt om de știință nebun la întâmplare”, va trebui să măsori totul cu realitatea.

Joi, 24 februarie, ar putea aduce primul audit, deoarece Uranus în pragmaticul Taur se află în cuadratură cu Mercur

Nu este doar înțelept, ci și esențial, să îți treci toate ideile tale grozave prin runde extinse de teste și concepte înainte de a le scoate pe piață – sau chiar să începi să le zbârnâi în rândul urmăritorilor tăi din social media. Da, s-ar putea chiar să poți renunța la slujba ta de zi cu zi pentru a dezvolta o linie de genți de mână „inteligente” alimentate de tehnologia IoT. Dar, înainte de a face asta, luați timp să vă gândiți la lucruri precum costurile de producție și marjele de profit. Un plan solid este ceea ce separă o misiune de succes de o altă idee grozavă.

FOLLOW ME

În timpul acestui pătrat rebel Mercur-Uranus, rutina renegatului ar putea să vă câștige credibilitate pe stradă, dar bunăvoința se poate spulbera în acest proces. Gândește-te de două ori înainte de a deveni rebel. Dacă declamațiile pe rețelele sociale nu te fac să fii anulat, ți-ar putea câștiga o reputație de tun liber. Înainte de a vă grăbi să apărați pe cineva, faceți o căutare: Sunt la fel de credibile precum credeți? Dacă prezinți o idee, organizează-ți punctele și cercetează statisticile. Deși este minunat să fii original, nu vrei să fii atât de departe de centru încât nimeni să nu-ți înțeleagă conceptul! Alegeți claritatea în locul inteligenței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.