Divinitatea a atribuit sarcini fiecărui semn zodiacal. Este cel mai bun lucru pe care îl vei citi astăzi

Divinitatea a atribuit sarcini fiecărui semn zodiacal. Este cel mai bun lucru pe care îl vei citi astăzi

Ești pregătit să citești ceva care te-ar face să te simți cu adevărat minunat și important în legătură cu viața pe care o ai?

 BERBEC

Eu dau prima sămânța pentru ca tu să ai onoarea de a o planta. Ca pentru fiecare sămânță pe care o plantezi să se înmulțească în mâna ta încă un milion. Nu vei avea timp să vezi sămânța crescând, pentru că tot ceea ce plantezi creează altele care trebuie să fie plantate. Tu vei fi primul care va pătrunde în solul minții oamenilor cu Ideea Mea. Dar nu este treaba ta să hrănești Ideea și nici să o pui la îndoială. Viața ta este acțiune, iar singura acțiune pe care ți-o atribui este să începi să-i faci pe oameni să conștientizeze Creația Mea. Pentru munca ta bună îți dau virtutea Stimei de Sine.

 TAUR

Îți dau puterea de a transforma sămânța în substanță. Munca ta este una măreață, care necesită răbdare, căci trebuie să termini tot ceea ce a fost început, altfel semințele vor fi risipite de vânt. Nu trebuie să pui la îndoială și nici să te răzgândești la mijloc, nici să depinzi de alții pentru ceea ce îți cer să faci. Pentru aceasta vă dau darul Forței. Folosiți-o cu înțelepciune.

 GEMENI

Îți dau întrebările fără răspunsuri, pentru ca tu să aduci tuturor o înțelegere a ceea ce oamenii văd în jurul lor. Nu vei ști niciodată de ce vorbesc sau ascultă oamenii, dar în căutarea răspunsului vei găsi darul meu de Cunoaștere.

 RAC

îi atribui sarcina de a-i învăța pe oameni despre emoții. Ideea mea este ca tu să le provoci râsul și lacrimile, astfel încât tot ceea ce văd și gândesc să dezvolte plenitudinea din interior. Pentru aceasta îți ofer darul Familiei, pentru ca plinătatea ta să se înmulțească.

 LEU

îți dau sarcina de a prezenta lumii Creația mea în toată strălucirea ei. Dar trebuie să fii atent la mândrie și să îți amintești mereu că este Creația Mea, nu a ta. Căci dacă uiți acest lucru, oamenii te vor disprețui. Există multă bucurie în slujba pe care ți-o dau, dacă doar o faci bine. Pentru aceasta veți avea darul onoarei.  

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Cer o examinare a tot ceea ce a făcut omenirea cu Creația mea. Trebuie să le examinezi cu acuitate căile și să le reamintești erorile lor, astfel încât, prin intermediul lor, Creația mea să fie desăvârșită. Pentru a face acest lucru, vă ofer darul Purității Gândirii.

 BALANȚĂ

Vă dau misiunea de a servi, pentru ca oamenii să fie conștienți de îndatoririle lor față de ceilalți. Pentru ca ei să învețe cooperarea, precum și capacitatea de a reflecta asupra celeilalte părți a acțiunilor lor. Vă voi pune peste tot unde există discordie, iar pentru eforturile voastre vă voi oferi darul Iubirii.

 SCORPION

Vă dau o sarcină foarte dificilă. Veți avea capacitatea de a cunoaște mințile celorlalți oameni, dar nu vă permit să vorbiți despre ceea ce aflați. De multe ori veți fi îndurerați de ceea ce vedeți și, în durerea voastră, vă veți îndepărta de Mine și veți uita că nu Eu, ci pervertirea Ideii Mele, este cea care vă provoacă durerea. Vei vedea atât de mult din omenire încât vei ajunge să o cunoști ca pe un animal și te vei lupta atât de mult cu instinctele animale din tine însuți încât îți vei pierde calea; dar când în cele din urmă te vei întoarce la Mine, Scorpionule, am pentru tine darul suprem al Scopului.  

 SĂGETĂTOR

Îți cer să îi faci pe oameni să râdă, căci în mijlocul neînțelegerii ideii Mele, ei devin amari. Prin râs, tu trebuie să le dai oamenilor speranță, iar prin speranță să le întorci privirea spre Mine. Vei atinge multe vieți, fie și numai pentru o clipă, și vei cunoaște neliniștea din fiecare viață pe care o vei atinge. Ție, Săgetătorule, îți ofer darul Abundenței Infinite, pentru ca tu să te răspândești suficient de mult încât să ajungi în fiecare colț de întuneric și să îi aduci Lumina.

 CAPRICORN

Îți cer truda minții tale, pentru ca tu să-i înveți pe oameni să muncească. Sarcina ta nu este ușoară, căci vei simți pe umerii tăi toate muncile omenirii, dar jugul poverii tale conține Responsabilitatea Fraților și Surorilor tale, pe care ți-o pun în mâini

 VĂRSĂTOR

Dați conceptul viitorului pentru ca oamenii să vadă alte posibilități. Veți avea durerea singurătății, pentru că nu vă permit să personalizați Iubirea Mea. Dar pentru a întoarce ochii oamenilor spre noi posibilități, Eu dau darul Libertății, pentru ca în libertatea voastră să puteți continua să serviți omenirea acolo unde are nevoie de voi.

 PEȘTI

Eu vă dau cea mai dificilă sarcină dintre toate. Vă cer să adunați toate durerile lumii și să Mi le întoarceți Mie. Lacrimile voastre trebuie să fie în cele din urmă Lacrimile Mele. Durerea pe care o veți absorbi este efectul neînțelegerii de către oameni a Ideii Mele, dar voi trebuie să le oferiți compasiune pentru ca ei să poată încerca din nou. Pentru această sarcină, cea mai dificilă dintre toate, vă ofer cel mai mare dar dintre toate. Tu vei fi singurul dintre cei doisprezece Copii ai Mei care Mă va înțelege. Acest dar al Înțelegerii este pentru tine, Pești, pentru că atunci când vei încerca să îl răspândești în omenire, ei nu te vor asculta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.