DRAGOSTEA… de la Breakfast at Tiffany’s la 50 Shades of Grey

Recunosc, sunt vinovată!

Iubesc Valentine’s Day aşa cum Marlyn Monroe iubea diamantele. Este o plăcere vinovată în a recunoaşte că îmi place să fiu răsfăţată într-o zi oarecare de 14 februarie. De fapt, să fim sincere. Ziua îndrăgostiţilor există pentru a nu uita să spunem „la mulţi ani” şi pentru a ne reaminti să facem gesturi frumoase pentru cel iubit, chiar dacă în timpul anului nu am făcut asta în fiecare zi.

Şi eu sărbătoresc dragostea în fiecare zi, dar de Valentine’s day este totul despre a spune „te iubesc” cu stil.

Aşa că, doamnelor, ziua aceasta nu este pentru voi sau pentru ei. 14 februarie este pentru NOI. Nu mai este despre ce tebuie să cumpere el, deşi le-am dat câteva idei celor mai puţin inspiraţi în articolul de ieri :), ci şi despre „cu cel îl pot surprinde eu„. Scoateţi femeia fatală de la naftalină şi puneţi-vă cele 50 de nuanţe de roşu pe voi. Dacă de la el vrem un „breakfrast at Tiffany” este cazul să dăm şi noi partea noastră de „50 shades of Gray”.

O seară plină de iubire să aveţi!

 

Many Thanks to: 

Cătălin de la Berlin for styling

Georgiana Gheară for hair&make-up

Lemonade Photo for  photo 🙂

Atelier Anda Roman for location

Toader Nicolae for hand

Clothes & Accesories: H&M, M. Marquise, Cathias Edeline, Dwome, BCBG, Max  Azria, Luminori, www.vintagebazar.ro, www.morodanshop.ro


 

Hai cu mine pe:

0 comentarii pe “DRAGOSTEA… de la Breakfast at Tiffany’s la 50 Shades of Grey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.