Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022: Semnele zodiacale care vor avea de câștigat

Horoscop 11 aprilie - o zi specială în Săptămâna Mare

O eclipsă are loc atunci când un corp ceresc, cum ar fi luna, se deplasează în umbra altui corp ceresc, într-o aliniere numită sizigie (pronunțat Siz-eh-gee). Uneori, Luna trece prin umbra Pământului, în care Pământul se află direct între Lună și Soare. În acest moment, lumina solară nu reușește să ajungă pe Lună din cauza interferenței Pământului, motiv pentru care se numește eclipsă de Lună.

Va fi această eclipsă de Lună vizibilă de pe Pământ?

Acesta ar putea fi și motivul pentru care Luna pare mult mai întunecată în timpul unei eclipse. Eclipsele lunare au o vizibilitate mult mai mare decât cele solare deoarece Pământul creează o umbră care este mai mare decât Luna. Deoarece Luna se ascunde în această umbră pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta ne permite nouă, celor de pe planeta Pământ, să vedem eclipsa.

Semnele zodiacale care vor beneficia de această eclipsă de Lună sunt:

Taur

Taurii, cu toții veți avea parte de rezultate mixte în timpul acestei Eclipse Lunare. Pe de o parte, s-ar putea să reușiți câștiguri bănești cu o afacere înfloritoare și noi oportunități, iar pe de altă parte, studenții s-ar putea confrunta cu eșecuri în domeniul educațional.

FOLLOW ME

Leu

Energia lunară va fi foarte pozitivă pentru voi, deoarece vă veți extinde prin reevaluarea situației actuale. Chiar și unele cunoștințe vechi pot veni să vă bată la ușă.

Rac

Cancane, a sosit momentul vostru! Eclipsa de Lună se va dovedi destul de benefică pentru voi. Puteți realiza orice vă propuneți, cu condiția să aveți o abordare pozitivă a tuturor lucrurilor și să fiți calmi și echilibrați.

Capricorn

Eclipsa va fi de bun augur pentru Capricorni sau pentru cei născuți între 21 decembrie și 19 ianuarie. Veți fi respectuoși față de ceilalți, ceea ce îi va face pe toți să vă iubească. Există șanse să vă achiziționați un vehicul nou în această perioadă. De asemenea, sunt indicate noi responsabilități la locul de muncă.

Fecioară

Semnul tău zodiacal va avea parte de mai multe oportunități de împăcare. Energia lunară vă va ajuta să vă stimulați abilitățile de comunicare. mintea dumneavoastră obosită își va găsi liniștea în această perioadă. Cântați nama Domnului Vishnu pentru a vă ajuta mai bine. Este un moment bun pentru promovări la locul de muncă, evaluări și chiar pentru a investi bani pentru a cumpăra o casă nouă.

Balanță

Această eclipsă va fi foarte norocoasă pentru tine, deoarece îți va aduce unele schimbări monetare într-un mod foarte benefic. Cursurile ar putea fi cunoscute, neașteptate sau neexploatate până acum, dar viața va deveni bună pentru tine pe măsură ce abundența se revarsă. Se poate aștepta chiar o promovare sau o ofertă mai bună de muncă.

Vărsător

Viața ta profesională va cunoaște unele schimbări pozitive, deoarece oportunități mai bune pot apărea în calea ta. Va exista o diferență în ceea ce privește salariul sau poziția ta la locul de muncă.

Pești

Această eclipsă de Lună îți va aduce abundență și chiar îți va da un impuls viselor tale. Nimic nu vă va putea opri dacă v-ați hotărât să vă recunoașteți propriul potențial. Veți avea și oportunități de a călători. Este momentul să fiți curajoși și puternici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.