Ești pregătit pentru conjuncția Marte-Uranus-Nodul Nord? Iată ce trebuie să știi

Ești pregătit pentru conjuncția Marte-Uranus-Nodul Nord? Iată ce trebuie să știți

Ești pregătit pentru conjuncția Marte-Uranus-Nodul Nord? Iată ce trebuie să știți
Din când în când, există o aliniere astrologică extrem de semnificativă care face valuri mari pentru noi toți aici pe Pământ. Și în acest weekend, avem una care se apropie, deoarece Marte, Uranus și nodul nordic formează o conjuncție pe cerul de deasupra. Iată de ce este atât de semnificativ, plus cum să lucrezi cu această energie puternică, potrivit unui astrolog.

Marte este planeta acțiunii, Uranus se referă la noi posibilități, iar nodul nordic are legătură cu karma și destinul. Dacă punem totul cap la cap, avem un eveniment astrologic major la orizont, care atinge punctul de cea mai apropiată conjuncție (și impactul maxim) duminică, 31 iulie.

După cum explică pentru mbg psihiatrul holistic și astrologul Kayse Budd, M.D., „Conjuncția Marte-Uranus-Nodul Nord creează o perioadă de energie sporită, intensitate, impulsivitate, inițiativă, entuziasm, inspirație și instabilitate”. Ea notează că se creează un mare potențial de schimbare și este posibil să simțim un impuls puternic de a începe ceva. Există, de asemenea, o puternică posibilitate de accidente, dezastre și chiar violență, în această perioadă.

„Deoarece această conjuncție este în Taur, temele legate de finanțe, terenuri, case, haine, aur, bijuterii și alte bunuri sunt relevante”, explică Budd. Alte teme din Taur, cum ar fi corpul și simțurile în general, ar putea intra în joc, cum ar fi dorința de a-ți schimba aspectul, adaugă ea.

„Atunci când planetele se conjuncționează cu nodul nordic, impactul lor este întărit. Tot ceea ce rezultă are o posibilă importanță karmică – astfel, schimbările și inițiativele care au loc în timpul acestei conjuncții sunt susceptibile de a mișca un suflet (sau o societate) înainte într-un anumit fel”, spune Budd pentru mbg.

Și ca o informație, acesta nu este un eveniment „de o singură zi”. În timp ce conjuncția va atinge apogeul pe 31, Budd notează că primele valuri ale acestei energii ar putea fi resimțite în jurul datei de 22 iulie și vor continua până la începutul lunii august. „Își găsește un al doilea vârf, mai activ din punct de vedere emoțional, pe 5 august, datorită opoziției Lunii cu conjuncția din acea zi, și începe să se estompeze de acolo”, adaugă ea.

FOLLOW ME

Este important de reținut că unele persoane pot simți efectele acestei conjuncții mai mult decât altele. Budd spune pentru mbg că locația casei în care se află această conjuncție în harta ta natală îți va da câteva indicii despre cum se poate manifesta.

În special, persoanele cu planete notabile în Scorpion (care este opusă conjuncției), Taur (care se află în conjuncție cu conjuncția), Leu (care se află în cuadratură cu conjuncția), Berbec (al cărui conducător este implicat Marte) sau Vărsător (care se află în cuadratură cu conjuncția și al cărui conducător este implicat Uranus) pot simți „un aflux semnificativ de energii legate de această conjuncție puternică și incendiară”, spune ea.

Totuși, indiferent de zodia ta, cu toții putem lucra cu această conjuncție încercând să îi valorificăm energia pentru schimbări pozitive, acțiune și afirmare de sine în direcția obiectivelor noastre. „Marte și Uranus împreună încurajează confruntarea, mai ales în semnul încăpățânat al Taurului. Confruntările nu sunt, în general, prea plăcute, dar cu siguranță ne pot debloca, ne pot face să avansăm și, în cele din urmă, ne pot ajuta să ne transformăm”, explică astrologul.

Este, de asemenea, un moment excelent pentru a face schimbări în afacerea ta, pentru a moderniza modul în care faci bani, pentru a-ți face publicitate și/sau pentru a te afirma în alt mod cu spiritul de creștere, spune ea pentru mbg, adăugând: „Fii atent la cheltuielile suplimentare sau la cheltuielile impulsive, deși pentru unii, această configurație ar putea oferi impulsul pentru a trage în cele din urmă trăgaciul pe trăgaci pentru ceva de mare valoare sau pentru care s-a muncit pentru/au economisit.”

Ce trebuie să rețineți:

Concluzia este că o astfel de conjuncție nu se întâmplă în fiecare zi și s-ar putea foarte bine să simțiți nevoia de a revoluționa total un aspect al vieții voastre – și în special aspecte care au legătură cu teme taurine precum banii, casa și corpul vostru. În orice caz, ia în considerare vântul din spatele tău în acest moment. Energia este puternică și este a ta pentru a o lua – tot ce trebuie să faci este să profiți de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.