Evenimente astrale în luna iulie și ce zodii sunt afectate de acestea

Evenimente astrale în luna iulie și ce zodii sunt afectate de acestea

La începutul lunii iulie, Soarele va rămâne în semnul Racului până pe 22. În această perioadă, vom fi încurajați să ne evaluăm stabilitatea și securitatea emoțională și să ne asigurăm că ne aflăm pe o fundație solidă, în timp ce continuăm să visăm înainte la obiectivele noastre viitoare.

O Lună Nouă în Rac sosește pe 9 iulie 2021. Lunile Noi deschid întotdeauna uși în viața noastră, în funcție de locul în care cad pentru Soarele tău Răsare și Semnul tău solar. Universul se concentrează în mod special pe construirea unei noi stabilități într-un domeniu semnificativ al vieții tale și te împinge să ieși din zona ta de confort și să îmbrățișezi noi începuturi. Scutură-te de ceea ce nu funcționează pentru tine și, cu siguranță, fii în contact cu forța ta emoțională personală, deoarece aceasta este rădăcina sufletului tău. Dacă ceva în interiorul tău nu este stabil, evaluează de ce te simți așa și cum poți îmbunătăți acest lucru în continuare. Acțiunile pe care le întreprinzi în zilele care urmează după 9 iulie vor culmina la Luna Plină din 18 decembrie 2021.

Iubita noastră planetă a plăcerii și a frumuseții, Venus, rămâne aprinsă în semnul zodiacal al Leului până pe 21 iulie. Simțiți un val de adrenalină! Vom fi mai îndrăzneți în urmărirea dorințelor și planurilor inimii noastre. În Leu, radianta noastră planetă zeiță ne va inspira să creăm povestea de dragoste a visurilor noastre și să ne exprimăm afecțiunea prin gesturi mărețe. Acum este unul dintre cele mai bune momente din an pentru persoanele singure să se conecteze cu noi opțiuni, deoarece Venus se simte deosebit de înflăcărată în acest moment.

Între 21 iulie și 16 august, Venus va intra în zodia Fecioară. În această perioadă, ne exprimăm dragostea și afecțiunea prin mijloace practice și tânjim după relații mai stabile. Este posibil să ne concentrăm mai mult pe a fi darnici față de cei la care ținem – fie că este vorba de acțiuni, de ajutor sau de a ne ocupa de detaliile la care ei tânjesc. Senzualitatea va fi accentuată în această perioadă și vom fi conduși de ideea de a trăi o poveste de dragoste care este de încredere. S-ar putea să ne placă să intrăm într-o rutină cu partenerii noștri acum, iar cei singuri care caută o conexiune ar trebui să se concentreze mai mult pe cineva care apare și care deține un nivel ridicat de responsabilitate personală.

De asemenea, puternicul Marte continuă ajunge tronul Leului, unde stă până pe 29 iulie 2021. Marte arde deosebit de strălucitor aici, deoarece combustibilul fervent al Leului îl aprinde foarte bine. În această perioadă, vom deveni deosebit de teatrali, pasionali și plini de viață. Vom fi predispuși la exprimări dramatice a ceea ce suntem și a ceea ce ne dorim, deoarece suntem conduși să fim peste măsură. Dorința noastră Această perioadă va fi fantastică pentru a ne urmări dorințele romantice și creative, așa că pregătiți-vă pentru căldura verii! Viața noastră socială va prospera și ne vom simți cu siguranță mai fericiți decât în ultima vreme. Celibatarii trebuie să fie în căutarea dragostei, în timp ce oricine caută o viață socială o va vedea înfloritoare. Fiți îndrăzneți. Fiți o vedetă. Arată lumii ce ai și răcnește.

Marele Benefic, Jupiter, va sta în zodia Peștilor. Acest lucru a început pe 13 mai și va continua până pe 28 iulie 2021. Deși poate părea un tranzit mai scurt, acest lucru se datorează faptului că planeta noastră a miracolelor a început un ciclu retrograd aici pe 20 iunie 2021 și se întoarce în Vărsător din 28 iulie până pe 28 decembrie. Jupiter va revizita recifurile din Pești de atunci până la 10 mai 2022. Are o ultimă vizită din 28 octombrie 2022 până în 20 decembrie 2022. Jupiter este un co-guvernator al Peștilor, ceea ce înseamnă că, atunci când face un tur aici, vom intra într-un portal cosmic care ajută la manifestarea dorințelor noastre. Toate domeniile pe care Peștii le guvernează vor avea parte de o doză dublă de noroc și noroc la nivel mondial: spiritualitatea, creativitatea, inconștientul și vindecarea. Peștii deține legături cu romantismul și fantezia, așa că aceasta ar putea fi o perioadă destul de lirică și magică.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Mercur schimbă vitezele de trei ori în această lună

În timp ce va rămâne în Gemeni până pe 11 – părăsind în cele din urmă faza sa de după umbră pe 7 – vom simți cu adevărat cum ritmul vieții se accelerează după acest moment. Din 11 iulie până pe 27, planeta noastră a minții va înota în Rac. Vom procesa informațiile la nivel personal și vom scrie, vorbi și gândi mai instinctiv. Gândurile noastre vor fi colorate de emoțiile noastre și am putea comunica un pic mai pasiv agresiv. După data de 27, Mercur va deveni o baterie supraîncărcată în Leu până pe 11 august. Gândurile, cuvintele și textele noastre vor fi grandioase și teatrale. Probabil că ne vom simți mai expresivi și mai încrezători. Putem fi deosebit de persuasivi în această perioadă – dar s-ar putea să fim puțin mai interesați de propriile idei decât de cele ale altora. Comandați o încăpere cu discursul vostru și priviți cum oamenii sunt inspirați cu admirație de voi.

O Lună Plină în Vărsător va aprinde noaptea de 23 iulie 2021. Puterea acestei Luni pline va începe să sosească cu două zile înainte și va persista timp de patru zile după. Acesta va fi un moment de culminație pentru tine – în funcție de Semnul tău de naștere și de Semnul solar – și va fi legat de ceea ce construiai în zilele următoare datei de 11 februarie 2021. Lunile pline aduc culminație, realizări și finaluri și tind să fie destul de emoționale. Această lunare rezonează în semnul zodiacal al Vărsătorului, încurajându-te să fii independent și să îmbrățișezi viziunea autentică pe care o ai pentru viața ta. Deoarece acest semn zodiacal are, de asemenea, legături cu comunitatea globală, acesta va fi un moment în care colectivul uman poate observa că suntem mai mult conectați decât separați – chiar dacă acest lucru se întâmplă doar prin mijloace digitale. Gândește-te acum la viitor – al tău și al umanității – și contemplă ce mai este în față. Aceasta este prima din cele două Luni pline consecutive în Vărsător. Un prim act va aduce probabil noutăți acum, conducând la al doilea, care va fi pe 22 august 2021. Această primă lunare ar putea fi un pic mai grea și, eventual, să aducă în atenție un conflict sau probleme de putere, deoarece se va ciocni direct atât cu Saturn – care guvernează greutățile – cât și cu Pluton – care guvernează distrugerea și dominația. Saturn se va afla încă într-o luptă strânsă cu Uranus, indicând o dorință de libertate versus responsabilitate. În timp ce vor exista probabil sughițuri acum, a doua lunare în Vărsător va fi mult mai fericită și mai festivă.

Pe măsură ce ajungem la sfârșitul lunii iulie, sosește o altă schimbare majoră. Pe 28 iulie 2021, magnificul Jupiter se va întoarce pe tărâmul Vărsătorului. La începutul anului, el a fost aici – înainte de 13 mai 2021. Teme similare vor răsuna acum, în următoarele șase luni, așa cum au făcut-o în acea perioadă anterioară. Lui Jupiter îi ia doisprezece ani pentru a se deplasa în jurul Soarelui și, oriunde merge, aduce creștere și noroc. Deseori, el va acționa ca un „înger păzitor” și va aduce binecuvântări și oportunități. Acum, în Vărsător, el ne va amplifica firea inventivă, inovatoare, umanitară și intelectuală. Va exista o mai mare concentrare pe egalitate, diversitate și experimentare – cu toate acestea, această energie se va ciocni cu forțele lui Saturn, astfel încât va exista o luptă puternică între creștere versus restricții în toate aceste domenii. Va exista un boom brusc în știință și tehnologie și am putea vedea chiar o abordare mai umanitară care se ridică la unii lideri globali. Va exista un impuls pentru progres din partea lui Jupiter cu o concentrare severă asupra limitărilor din partea lui Saturn. În multe feluri, această perioadă se va simți ca și cum am face doi pași înainte și apoi un pas înapoi. Comunitățile și mișcările sociale vor vedea o vigoare reînnoită de ambele părți ale baricadei – conservatoare și liberală. Organizarea va deveni instrumentală asupra modului în care orice grup se va descurca în această perioadă. La nivel global, ne vom concentra în mod special asupra „viitorului” și a ceea ce ne așteaptă, ceea ce va aduce astrologia, știința și filozofia în atenția publicului. În timp ce va exista cu siguranță o energie idealistă care se va manifesta, va domina și viziunea mai rece a lui Saturn. Ultimul lucru de remarcat este că va exista probabil o expansiune în jurul conectivității globale – prin intermediul internetului, al noilor aplicații și al evoluției canalelor populare de socializare. Jupiter va deveni direct în Vărsător pe 17 octombrie 2021 și va rămâne puternic acolo până pe 28 decembrie 2021.

Planeta noastră roșie, Marte, se aventurează în Fecioară din 29 iulie 2021 până pe 14 septembrie. În această perioadă, este posibil să constatăm că afacerile noastre zilnice se accelerează și suntem mai predispuși să fim extrem de productivi. Putem valorifica această energie pentru a face multe lucruri și ar trebui să ne evaluăm echilibrul dintre viața profesională și cea privată, astfel încât să nu punem prea mult accent pe un domeniu în detrimentul celuilalt. Este posibil să putem aborda un obiectiv mare și să vedem progrese semnificative în această perioadă. La nivel colectiv, sănătatea noastră fizică ar trebui să fie un pic mai puternică, mai ales dacă ne vom concentra pe regimurile noastre de dietă și fitness. Fiți concentrați. Fiți preciși. Fiți de încredere. Folosiți această energie pentru a vă transforma viața și, înainte să vă dați seama, veți fi mai puternici ca niciodată.

Datele importante de reținut în iulie 2021 pentru dragoste sunt 5, 12, 13, 15, 20, 22, 24 și 29. Momentele importante de planificat pentru succes sunt 12, 20 și 29. Cu toate acestea, zilele care ar putea fi un pic mai dificile sunt 1, 3, 6, 8, 17 și 25.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.