Evenimente astrologice importante din decembrie 2022. Incheiem anul intr-un mod cu totul deosebit!

Este în sfârșit decembrie, ceea ce înseamnă că 2022 nu mai are decât o singură lună, copii de stele. Este sezonul sărbătorilor, iar această lună se ridică la înălțimea tuturor așteptărilor voastre strălucitoare, cu tot cu pocnetul unei sticle de șampanie, chiar dacă optați să petreceți noaptea de Anul Nou acasă (relatable). Primul eveniment cosmic major al lunii are loc sâmbătă, 3 decembrie, când planeta de vis Neptun își încheie retrogradarea și devine directă în semnul său natal, Pești. Neptun este retrograd timp de aproximativ jumătate de an, așa că, probabil, nu veți observa schimbări majore la această dată. Cu toate acestea, în ultimele șase luni (Neptun și-a început retrogradarea în iunie), cu toții am devenit mai în contact cu intuiția noastră, fie că ați observat sau nu. Acum, că planeta este directă, luați în considerare ținerea unui jurnal de vise, deoarece este posibil să fiți mai clarvăzători decât de obicei, mai ales în timpul somnului.

Când planeta comunicării Mercur intră în Capricornul practic marți, 6 decembrie, astrele ne ajută să vorbim deschis, ceea ce este util pentru toată lumea în această perioadă a anului. De la dezbateri despre cât de mult să cheltuiești pe cumpărăturile de sărbători până la cum, unde și când să petreci orice sărbătoare religioasă, există mult stres și confuzie în decembrie. Dacă suntem direcți și sinceri cu prietenii, familia și partenerii noștri, este mai puțin probabil să existe neînțelegeri și sentimente rănite. Țineți cont de acest lucru în timpul Lunii pline în Gemeni de miercuri, 7 decembrie. Energia Gemenilor poate duce la bârfe, pe care lunile pline le adoră deja, așa că practică mai multe discuții directe și mai puține discuții de rahat, pentru a menține drama la un nivel minim.

Sărbătorile sunt distractive, dar stresul este real. Această perioadă a anului poate fi deosebit de grea pentru relațiile tale, inclusiv (dar nu numai) cele romantice. Există presiunea de a călători, de a vedea familia celuilalt, de a organiza petreceri, de a cheltui bani unul pentru celălalt – poate deveni cu adevărat copleșitor. Din fericire, vineri, 9 decembrie, Venus, planeta iubirii, intră în Capricornul împământenit, ajutându-ne să rămânem conectați, empatici și sinceri cu interesele noastre amoroase. Dacă nu te întâlnești cu nimeni, s-ar putea să observi că aceleași probleme apar și cu prietenii. Relațiile platonice sunt la fel de semnificative (sau chiar mai importante) în această perioadă a anului decât cele romantice. Pentru a ne ajuta să navigăm prin aceste provocări, norocoasa și prospera planetă Jupiter intră încrezătoare în Berbec marți, 20 decembrie, asigurându-ne că relațiile noastre sunt suficient de puternice pentru a face față unui astfel de stres.

Miercuri, 21 decembrie, este solstițiul de iarnă, cea mai scurtă zi din an și aceeași dată la care soarele intră în Capricorn. Capricornii au reputația de a fi dependenți de muncă, iar multora dintre aceste capre de mare le place, într-adevăr, să muncească din greu, dar se joacă și mai mult. Anotimpul rapid al Capricornului, de la dansul din noaptea de Anul Nou până la a se apuca de treabă cu un proiect creativ după ce sărbătorile se sting, rezumă pe scurt energia Capricornului. În timp ce rezoluțiile de Anul Nou pot fi problematice, deoarece pun multă presiune asupra noastră, iar aceasta este adesea o presiune nesănătoasă, există beneficii în stabilirea obiectivelor. A scrie lucruri și a deveni intenționali în legătură cu visele noastre poate ajuta la manifestarea lor în realitate. Luna nouă întunecată de vineri, 23 decembrie, în Capricorn, care simbolizează noile începuturi, este noaptea perfectă pentru a începe să planificăm pentru 2023.

La aceeași dată, vineri, 23 decembrie, Chiron, o cometă semnificativă din punct de vedere astrologic, cunoscută sub numele de „vindecătorul rănit”, își încheie retrogradarea și devine directă în Berbec. Când Chiron și-a început dansul retrograd în iulie, toate semnele au avut sarcina de a elibera durerea, resentimentele și traumele persistente. Pe scurt, veți dori să încercuiți această dată în calendar: Este o zi care se concentrează pe a lăsa trecutul să plece, pe ancorarea în prezent și pe a fi entuziasmat de viitor.

Perioada dintre sărbători și noul an se poate simți ciudat, ca și cum am fi pe jumătate la muncă și pe jumătate în vacanță, dar singura ta sarcină reală este să te relaxezi și să te distrezi. Există o ultimă retrogradare a lui Mercur din 2022, care începe în Capricorn joi, 29 decembrie. Dar vă rugăm să nu vedeți acest lucru ca pe un sfârșit de an negativ. După tot ceea ce ați supraviețuit, puteți face față câtorva întârzieri de călătorie, greșeli de scriere sau un mesaj beat de la un fost. Continuă să citești pentru a vedea ce a rezervat luna decembrie pentru zodia ta și nu uita să sărbătorești viața.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.