Evenimente astrologice importante în luna Octombrie 2021

Evenimente astrologice importante în luna Octombrie 2021

Este timpul să vă treziți, să mirosiți condimentele de dovleac și să intrați în spiritul sezonului înfricoșător – pentru că astrologia lunii octombrie 2021 servește tot felul de trucuri și tratamente cosmice. Retrogradările fac ravagii, energiile se schimbă, iar primele luni majore ale toamnei ne aduc oportunități importante de curățare și resetare. Marchează-ți calendarul, pentru că toate semnele zodiacale vor simți efectele evenimentelor astrologice din octombrie.

Sezonul 2021 al Balanței este în plină desfășurare în cea mai mare parte a lunii octombrie – și vom simți această energie aerisită și socială a semnelor de aer cu și mai multă plăcere, datorită faptului că Mercur comunicativ și Marte, orientat spre obiective, se află și el în Balanță. Odată ce începe sezonul Scorpionului (la doar câteva zile după dramatica Lună plină în Berbec) pe 22/23 octombrie, emoțiile se vor adânci și vor deveni mai introspective, iar noi vom fi mai concentrați pe îmbrățișarea transformărilor personale din viața noastră.

Luna începe, de asemenea, cu o domnie a confuziei retrograde, deoarece vom avea Pluton, Neptun, Uranus, Saturn, Jupiter și Mercur retrograd care se vor întâmpla în același timp. Din fericire, această energie capricioasă va începe să se spargă după prima săptămână din octombrie, când unele dintre aceste retrogradări planetare se vor încheia în sfârșit. Luna ar putea începe cu probleme – dar, datorită faptului că Pluto, Jupiter și Mercur vor deveni direcți și vor reduce la jumătate numărul de retrogradări, vom fi cu toții într-un ritm mai fluid până la Halloween.

Primele câteva săptămâni din octombrie alcătuiesc cea mai mare parte a sezonului Balanță 2021, care ne face să ne concentrăm pe construirea unor conexiuni interpersonale mai puternice, pe aducerea armoniei în parteneriatele noastre și pe găsirea unui echilibru în mijlocul schimbărilor sezoniere.

Planeta de acțiune Marte și planeta mentală Mercur se află, de asemenea, în Balanță pentru cea mai mare parte a lunii, ceea ce amplifică vibrația diplomatică și orientată spre comunicare. Cu toate acestea, datorită lui Mercur retrograd din toamna anului 2021 (care durează până pe 18 octombrie), s-ar putea să fim nevoiți să navigăm prin unele semnale mixte și piedici sociale. Asigură-te că îți iei câteva măsuri de precauție pentru Mercur retrograd.

Pe 6 octombrie, energia aerisită a Balanței ajunge la apogeu cu Luna nouă din octombrie 2021 (care se întâmplă să fie prima lună nouă a toamnei). În timpul acestei luni, Soarele, Luna, Mercur și Marte vor fi toate grupate împreună în Balanță – oferindu-ne un nou început împuternicit atunci când vine vorba de urmărirea romantismului, de consolidarea parteneriatelor și de găsirea păcii în interiorul nostru. Cu Marte plin de energie în amestecul de Lună Nouă, acesta este un moment excelent pentru a stabili intenții și pentru a fi îndrăzneț în ceea ce privește urmărirea obiectivelor tale.

FOLLOW ME

Pe 7 octombrie, planeta iubirii și a frumuseții, Venus, părăsește senzualul Scorpion și intră pe tărâmul liber-spiritual al Săgetătorului, unde va rămâne pentru tot restul lunii. Când Venus se află în Săgetător, toate semnele zodiacale au tendința de a se simți mai deschise și mai optimiste în ceea ce privește dragostea și valorile, așa că acesta este un tranzit fabulos pentru a-ți lărgi orizonturile romantice și pentru a căuta noi experiențe în relații. Pentru că Săgetătorul este guvernat de planeta norocoasă Jupiter, călătoria lui Venus aici ne inspiră să ne asumăm niște riscuri și să fim puțin mai aventuroși cu orice, de la stilul nostru personal până la întâlniri. Condimentează-ți viața ieșind din zona de confort și încercând ceva interesant.

Dacă prima săptămână din octombrie se simte ca și cum te-ai târî printr-o groapă de nisipuri mișcătoare, poți da vina pe planete – pentru că dăm startul lunii în plin sezon retrograd 2021. Cu un număr impresionant de șase retrogradări planetare în plină desfășurare simultan (inclusiv ultima retrogradare a lui Mercur din acest an), s-ar putea să se simtă dificil să avansăm în planurile noastre sau să ne facem o imagine clară a viitorului nostru.

Cu toate acestea, vom putea răsufla ușurați pe 6 octombrie, deoarece retrogradarea lui Pluton se va încheia în aceeași zi cu auspicioasa Lună nouă în Balanță – care, în mod colectiv, aduce sentimentul unui nou început. Jupiter și Mercur urmează amândoi la fel pe 18 octombrie, moment în care comunicarea, gândirea și chestiunile logistice ar trebui să înceapă să meargă mult mai bine.

Pe 20 octombrie, în timpul ultimelor zile ale sezonului Balanței, prima lună plină a toamnei va răsări în semnul îndrăzneț al Berbecului, care pune foc sub obiectivele noastre și le cere liderilor noștri interiori să iasă în evidență și să strălucească. Luna plină din 2021 octombrie face niște conexiuni tensionate cu mai multe alte planete, așa că încearcă să te lași dus de val, să eviți drama și să renunți la nevoia de a deține controlul.

Această lunare este cunoscută în mod obișnuit sub numele de Luna Vânătorului și alte porecle ale sale includ Luna de sânge și Luna Sanguină (ambele foarte potrivite pentru perioada de Halloween). Dacă doriți să intrați în spiritul sezonului înfricoșător, aceasta este o lună plină superbă pentru a planifica un ritual de eliberare și pentru a vă concentra pe a face loc pentru adevăratele dorințe ale inimii dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.