Lista de jucării a doamnei Crăciun este gata! Idei de cadouri inspirate pentru copii

img_6596-1024x683-3340848

Anul acesta, mi-am promis că va fi un Crăciun gălăgios, dar super dstractiv și că bucuria  copiilor va fi și mare când vor găsi cadourile pregătite sub brad. Înainte de a face lista cadourilor de Crăciun pentru cei mici, m-am interesat care sunt cele mai în vogă jucării anul acesta și voi împărtăși cu voi concluziile mele.

În primul rând, se poartă jucăriile interactive. Jucăriile celor mici trebuie să facă ceva, să spună o poveste sau să cânte. Pe acest motiv, am intrat pe unul dintre site-urile mele preferate de jucării, www.nicoro.ro, de unde am făcut cumpărăturile anul trecut și știu că acolo găsesc de fiecare dată jucării inedite, de care copiii mei nu s-au plictisit nici după un an.

Anul acesta, lista mea de cadouri pentru cei mici vreau să fie cea mai bună de până acum! Am găsit jucării pe care Alex și Alesia le-au văzut deja în reclamele de la televizor iar acestea sunt primele mele opțiuni. Cu jucăriile din reclamă nu dau greș niciodată!

Pentru finuții mei de 2 anișori am găsit cadoul ideal, un ursuleț care spune povești și cântă. Este adorabil! Ursul Kooma arată exact ca un urs de pluș, este mare și pufos dar știe să facă o groază de lucruri. Dacă te conectezi pe Bloototh cu el, ursul poate fi folosit pe post de telefon. Am testat și eu ursulețul și puteți vedea toată distracția aici.

Pentru fetițe am găsit câteva idei de cadouri care le vor asigura liniștea părinților pentru mult timp. Am început, desigur, cu Alesia, care este facinată de troli. Nu există magazin de jucării în care să intre și să nu ceră „măcar” un troll. Pentru ea am ales un set de înfrumusețare Trolls care cred că că o va bucura foarte mult.

img_6629-390x260-1824430Finuțele mele sunt pasionate de accesorii, așa că, pentru ele am ales un set-cadou cu accesorii pe care le poți personaliza. Cu ajutorul spumei colorate, fetițele își pot face singure brățări sau își pot decora un jurnal . Tot pentru fete am cumpărat Pom Pom , o jucărie pe care am văzut-o pe rafturile magazinelor din New York și mă bucur că o pot cumpăra și de aici. Este, de fapt, un set de pampoane mici, colorate și pufoase, care se lipesc unul lângă altul pănă când creezi forme și pufoșenii de toate culorile.

img_6612-390x260-6727109Păpușile nu puteau lipsi de pe listă. Am ales Păpușa Lisa – pentru că știe să spună 50 de fraze și are mai multe variante de îmbrăcăminte- și o „fashion doll” pe nume Shibajuku. Păpușa Shibajuku a fost creată de o tânără pasionată de moda specifică a unei străzi din Tokio, numită Harajuku. Modul atipic în care sunt îmbrăcate păpușile mi-a plăcut atât de mult încât aș împrumuta și eu câteva accesorii…

Pentru fetițele mai mari am găsit varianta ultimă a cadourilor! Un microfon cu care poți face karaoke și apoi să postezi pe net un videoclip făcut chiar de tine. Selfie Mic are o aplicație proprie, Star Maker, de unde poți descărca melodii aflate în topurile internaționale și apoi să îți înregistrezi propria ta versiune. Selfie Mic este un fel de karaoke asistat cu care te poți lăuda la prieteni. Eu l-am testat și a fost super distractiv.

Pentru băieți nu am știut dacă să aleg între vânătoarea de fantome sau mașini decurse. Așa că am cumpărat ambele variante. Monster Shoot este un joc pentru băie
ți. Se joacă cu limina stinsă iar fantomele apar de peste tot. La capitolul mașini am ales totuși ce mi s-a părut mai amuzant pentru Alex și gașca lui. Un circuit de mașini Ferrari și o mașină de pompieri pentru vărul lui care visează să salveze oameni. Spre marea surpriză a prietenelor mele, mame de băieți, am cumpărat un circuit de bărcuțe de viteză. Deși mă feresc de jucăriile cu apă, pe acesta l-am testat și am văzut că este foarte bine asamblat.

Trecând în registrul băieților mai cuminți și mai creativi, am găsit și pentru ei cadourile potrivite. Puzzle-urile 3D sunt cea mai mare descoperire a mea din ultimul an. Fiecare puzzle vine cu o broșură de prezentare a istoriei monumentului respectiv. Pe măsură ce îl asamblezi, el devine parte din colecție și poți crea orașe sau destinații de vacanță pe care dorești să le vezi. Apropo de dorințe, eu aș vrea un puzzle cu Taj Mahal, dar pentru băieți am ales unul cu o naveta spațială. Tot pentru creativi am găsit un set de creație 3D care o să le consume timpul fără să își dea seama că au sărit peste serialul preferat de la televizor.

Aceasta a fost lista mea de Crăciun pentru copiii pe care îi voi avea invitați de sărbători la mine. L-am comandat deja de pe www.nicoro.ro dar pentru urgențe, maid au o fugă până în magazinul Maxi Toys de lângă mine, în Mall Promenada, și mai adaug ceva în tolba Doamnei Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.