Fă-ți testul, s-ar putea să fii surprinsă: Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul

Inelele de logodnă există din cele mai vechi timpuri. În preistorie, primii oameni obișnuiau să împletească iarbă și să o lege în jurul încheieturilor mâinii, gleznelor și taliei pentru a lega spiritul și a-l controla.

Încearcă acest test inedit, propus de unica.ro, pentru a descoperi cum iubești. Alege un inel fără să te gândești prea mult și acesta îți va dezvălui ce e dragostea pentru tine.

Ai ales inelul 1. Dragostea te face să te simți răsfățată. Când ești iubită simți că dragostea scoate ce-i mai bun din tine. Devii mai luminoasă și mai încrezătoare. Când nu ești iubită te simți invizibilă. Pentru tine dragostea înseamnă validare. Dragostea adevărată înseamnă pentru tine bogăție și certitudine. Când iubești, te implici cu totul, pentru tine nu există jumătăți de măsură.

Ai ales inelul 2. Dragostea te face să te simți confortabil și calmă. Nu ai nevoie de multe în lumea asta, dragostea îți este suficientă pentru a supraviețui. Să nu fii iubită e o tragedie pentru tine, îți pierzi speranța repede. Pentru tine dragostea adevărată înseamnă să dai totul și să nu aștepți nimic în schimb. Dragostea nu ține scorul, nu se cântărește.

Ai ales inelul 3. Dragostea te face să te simți specială și importantă. Vrei ca ceilalți să aibă nevoie de tine, să fii adorată și îți place să returnezi aceste trăiri. Dacă nu ești iubită, e greu să te iubești pe sine. Pentru tine dragostea adevărată înseamnă să găsești pe cineva unic, care te iubește cu toată inima. Când vei întâlni pe cineva care vede în tine lucruri pe care alții nu le văd, atunci îți vei fi găsit perechea.

Ai ales inelul 4. Dragostea este capricioasă și încântătoare în viziunea ta. Crezi că dragostea trebuie sărbătorită de mai multe ori. Să nu fii iubită înseamnă depresie pentru tine. Pentru tine, dragostea adevărată înseamnă bucurie curată. Sufletul tău pereche trebuie să te facă să zâmbești și să te simți tânără.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Ai ales inelul 5. Dragostea te face să te simți împăcată. Crezi că dragostea umple golurile din viața unui om. Dacă nu ești iubită, vei supraviețui, dar va fi o viață foarte tristă. Pentru tine, dragostea adevărată este stabilă și nemuritoare. Angajamentele sunt foarte importante pentru tine. Când iubești cu toată inima, ești alături de partener și la mine și la rău, până la capăt.

0 comentarii pe “Fă-ți testul, s-ar putea să fii surprinsă: Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.