Haine pe care nu ar trebui să le mai porți după 35 de ani

Nu există reguli scrise în ceea ce privește ce haine trebuie să porți la fiecare vârstă. Dar, ținând cont de trăsăturile și cunoștințele pe care le dobândești de-a lungul anilor, dar și de mediul în care te afli în fiecare an.

Probabil ai mai găsit prin dulap haine din perioada adolescenței și te-au amuzat. Iată ce haine nu ar mai trebui să porți după 35 de ani:

1. Pantalonii army

Deși pantalonii army au fost la modă lunile trecute și i-ai văzut peste tot pe plajă, nu înseamnă că sunt potriviți oricui. Aceștia se adresează persoanelor de până în 35 de ani. Blugii clasici vor fi însă potriviți și rafinați pentru orice vârstă.

2. Pantaloni prea strâmți

Pantalonii mulați îți pot pune în evidență formele, dar după o vârstă deja nu mai arată bine. Mai ales când îi porți la locul de muncă.

FOLLOW ME

3. Pantaloni prea lungi

Pantalonii foarte lungi, pe lângă faptul că sunt deja demodați, sunt și nepotriviți pentru o fată de 35 de ani. Îi poți înlocui cu pantalonii culottes, care arată bine și sunt și la modă în acest sezon.

4. Pantaloni scurți

Pantalonii scurți pot fi buni atunci când temperaturile sunt ridicate, însă nu și dacă vrei să arăți bine.

5.Paiete

Trebuie să ai mare grijă în alegerea paietelor pentru a nu arăta ieftin și nici adolescentin. Paietele comune din magazine sunt potrivite pentru adolescente care petrec o noapte în club, dar după o vârstă trebuie să fii mai atentă la vestimentație și la calitatea materialelor.

6. Fundă

Nu poate nega nimeni că fundițele sunt drăguțe, dar și copilăroase. Pe o fetiță pot arăta adorabil, dar de la 35 de ani nu cred că mai vrei să arăți ca o mică prințesă.

7. Haine cu sclipici

Ca și paietele, hainele cu sclipici nu arată deloc elegant și ar trebui să le eviți la 35 de ani

8. Tricouri boyfriend

Nimeni nu poate nega că tricourile largi tip boyfriend sunt foarte comode și chiar pot reprezenta o alegere potrivită când ieși în oraș cu prietenii tău, dacă ai sub 35 de ani.

9. Fuste mini

Fusta mini a atins apogeul în modă acum aproximativ 10 ani. Acum ar trebui să uiți complet de această piesă vestimentară, indiferent de vârstă, dar mai ales după 35 de ani.

10. Pantaloni roz

Pantalonii roz poate au arătat destul de frumos în timpul liceului, dar această nuanță nu mai este potrivită pentru o femeie de 35 de ani. Sunt alte forme de a le arăta celor din jur feminitatea ta.

11. Tricou cu vedere la buric

Indiferent de câte pătrățele ai pe abdomen, nu e un motiv ca să le expui pe stradă. Tricourile cu vedere la buric sunt încă în trend în rândul adolescentelor, dar nu sunt potrivite pentru o femeie matură și elegantă.

12. Tocuri cui, înalte

O veste bună! Tocurile înalte nu numai că nu se potrivesc unei femei stilate de 35 de ani, dar nici nu mai sunt așa de populare. Poți alege fără să eziți tocuri joase, comode, în nuanțe neutre, care să se potrivească oricărei ținute.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.