Horoscop 1 iulie 2022! O lună extraordinară pentru 3 zodii

Horoscop 1 iulie! Zodia care are parte de pierderi financiare COLOSALE

Horoscop 1 iulie 2022! Este o zi foarte bună pentru majoritatea zodiilor, însă o singură zodie va avea parte de pierderi financiare colosale. Citește articolul de mai jos și află dacă este vorba despre tine.

Berbec

Aveți nevoie de niște răspunsuri la niște întrebări mai vechi care vă revin în minte. Nu încercați să le mai ascundeți. Este momentul adevărului.

Taur

Ați investit o sumă importantă de bani pentru un lucru pe care vi-l doreați. Chiar dacă ar putea părea că situația financiară nu e chiar roz, nu trebuie să vă faceți griji. Veți primi bani de unde nu vă așteptați.

Gemeni

O persoana va cere ajutorul intr-o situatie disperata. Ajungeți să faceți împrumuturi ca să plătiți o sumă imensă de bani. Aveți grijă la birocrație. Există posibilitatea să fiți înșelat!

Rac

Totu-i bine când se termină cu bine. Zilele trec rapid și parcă nu mai ai răbdare să aștepți concediul. Nu uita că lucrurile bune vin doar dacă ai răbdare.

Leu

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Primiți o vizită neașteptată de la cineva. Vă bucurați tare mult pentru că nu v-ați așteptat. Va veni cu vești bune, așa că bucuria se va dubla.

Fecioară

Este o persoană care vă face curte de o bună perioadă de timp. Toată lumea observă această simpatie, mai puțin tu. Deschide ochii și privește atent felul în care se comportă.

Balanță

Timpul se scure în favoarea ta. Nu ești încă atât de epuizat, așa că mobilizează-te. În curând vei ajunge în punctul pe care-l urmărești.

Scorpion

Partenerul vă solicită o sumă de bani în scopul unei achiziții comune. Din păcate s-ar putea ca adevărul să fie altul și să caute să te tragă pe sfoară. Cercetează puțin lucrurile înainte să-i oferi suma de bani.

Săgetător

Treceți printr-o perioadă complicată din punct de vedere sentimental. Nu este necesar să spuneți cuiva ceva dacă nu simțiți. Puteți începe un jurnal pentru a vă mai liniști gândurile.

Capricorn

Partenerul de viață își dă arama pe față. O să vedeți adevăratele sale intenții, iar asta vă va lăsa un gust amar.

Vărsător

Sunteți într-o perioadă de dezvoltare personală și simți cum lucrurile se așează din ce în ce mai frumos în viața ta.

Pești

Șeful îți propune un post de nerefuzat. Pune în balanță salariul promis, dar și responsabilitățile. Partenerul de viață e destul de absent în ultima vreme. Fii atent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.