Horoscop 10 iunie 2021. Eclipsa de soare aduce mari schimbări

Horoscop 10 iunie 2021. Eclipsa de soare aduce mari schimbări

În timp ce începutul săptămânii este relativ lipsit de evenimente (în afară de un Mercur retrograd), a doua jumătate aduce oportunități și drame, începând cu eclipsa de soare din Gemeni de joi. Aceasta este o zi excelentă pentru a încerca ceva nou, dar păstrați-vă așteptările scăzute.

♈ BERBEC

După toate aparențele, o nouă cunoștință are așteptări mari de la tine, probabil prea mari. Asta ar putea fi o problemă dacă lucrezi cu ei. În orice caz, zilele următoare vor aduce clarificarea unei situații care a provocat o confuzie considerabilă, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți.

♉ TAUR

Poziția prevăzătoare și aventuroasă a Lunii este unul dintre acei factori speciali care te îndeamnă să îți lărgești orizonturile. Cel puțin s-ar putea să luați legătura cu membrii familiei de peste mări și țări îndepărtate. Nu se știe niciodată – s-ar putea să găsești ceva în avantajul tău.

♊ GEMENI

Luna îți provoacă din nou semnul, așa că, dacă convingi persoane cu aceleași idei să facă echipă într-o activitate favorită, oferă-le ceva în schimb. Nu-ți face griji dacă cineva pare hotărât să te doboare. Dacă nu ai nimic de ascuns, atunci nu ai de ce să te temi.

♋ RAC

Nimic nu rămâne la fel pentru totdeauna – după cum știi. Îți place sau nu, modelul tău de lucru este pe cale să se modifice. Cu toate acestea, înainte de a fi gata să abordezi ambiții majore, trebuie să finalizezi sarcinile deja în curs. Este vorba de a lua totul în cea mai bună ordine și de a merge înainte de a alerga.

♌ LEU

Dacă ați zăbovit în trecut, Luna plină de viață de astăzi ar trebui să vă încurajeze să vă puneți în mișcare, să gândiți din nou și să înfruntați viitorul. Când îți faci planuri, încearcă să nu te lași îngrădit de inhibiții și tabuuri care acum există doar în imaginația ta. Poate că nu este un lucru rău!

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Ai putea avea în curând o a doua șansă de a rezolva iritații recurente. Grijile financiare pe care le credeai rezolvate ar putea reveni să te bântuie, dar de data aceasta le poți pune la punct. Dacă extravaganțele din trecut au provocat o adâncitură în economiile tale, procesul se va inversa în curând.

♎ BALANȚĂ

Acționați decisiv la locul de muncă și încercați să îi imobilizați pe ceilalți acum, deoarece mai târziu vor fi înclinați să se răzgândească. Când vine vorba de bani, ar trebui să luați toate măsurile necesare pentru a rambursa împrumuturile și a echilibra conturile. Nu veți regreta prudența și previziunea de care ați dat dovadă.

♏ SCORPION

Marte navighează printr-o regiune foarte promițătoare a hărții tale și, deși poți fi supus unor mici iritații, acestea ar putea fi primele indicii că marile oportunități sunt pe drum. Schimbarea, se spune, este întotdeauna dificilă, dar niciodată nu este prea dificilă pentru tine.

♐ SĂGETĂTOR

Se pare că nu există nicio problemă prea mare pentru a o rezolva eficient și cu rezultate bune, cu atât mai mult dacă ai un cerc larg de ajutoare. Totul se datorează prezenței de susținere a Lunii în harta ta, una care te încurajează să accepți responsabilitatea pentru ceilalți.

♑ CAPRICORN

Atmosfera actuală favorizează efortul individual și competiția, iar frecvent toată lumea pare să fie în interes personal. Nu fiți surprins dacă colegii sunt destul de nervoși. S-ar putea chiar să simpatizați cu nesiguranța lor cu privire la viitor. Încercați să îi liniștiți!

♒ VĂRSĂTOR

Probabil că vă întrebați ce trebuie să faceți în continuare. Cel mai bun plan este să luați inițiativa și să le oferiți celorlalți o șansă de a vedea cât de bine vă puteți descurca sub presiune. Puneți să faceți o treabă bună înainte de a câștiga și, în mod paradoxal, s-ar putea să vă descurcați mai bine decât vă așteptați.

♓ PEȘTI

Trebuie să dai pentru a primi. Ideea este că doar dacă ești pregătit să cheltuiești puțin mai mult și să investești în viitorul tău, te poți aștepta să obții recompensele pe care acum le meriți din plin. În orice caz, un prieten ar trebui să fie pe cale să vă răsplătească o favoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.