Horoscop 11 august 2022. O zi specială pentru 2 zodii

Horoscop 11 august 2022. O zi specială pentru 2 zodii

♈ BERBEC

Mesajele de dincolo ar putea să se strecoare în visele tale atunci când Luna în Capricorn formează o conexiune dulce cu Neptun și Marte în această dimineață, dragă Berbec, ajutându-te să înțelegi mai clar calea care te așteaptă. Ia-ți un moment pentru a-ți reaminti întâlnirile de pe tărâmurile somnului atunci când te trezești, deoarece ar putea exista informații despre cum să te dezvolți financiar și profesional. O căsătorie cosmică între Luna și Pluton va începe ziua cu o vibrație de împuternicire, inspirându-te să lucrezi pentru a-ți atinge obiectivele profesionale cu încredere și reziliență. Vei simți o schimbare în această după-amiază, când Luna intră în Vărsător, făcându-te să tânjești după o interacțiune socială inteligentă.

♉ TAUR

Vei fi forțat să îți înfrunți sentimentele în această dimineață, dragă Taur, când Luna în Capricorn se opune lui Venus, conducătorul tău planetar. Acest dans cosmic va face o punte între mintea ta și emoțiile tale, deși recunoașterea oricărei dureri care există în inima ta poate aduce prin vindecare și iluminare majoră. Vei observa o schimbare atunci când Luna va intra în Vărsător în această după-amiază, redirecționându-ți atenția către ambițiile profesionale. Din nefericire, un pătrat T dur între Soare și nodurile destinului te-ar putea face să te simți blocat și distras, mai ales când vine vorba de dragoste și de cum ar putea arăta statutul tău de relație în viitor.

♊ GEMENI

Luna din Capricorn se învecinează cu transformatorul Pluton în această dimineață, dragă Gemeni, aducând o energie serioasă la masă. Acest climat cosmic te va încuraja să intri în puterea ta personală, lăsând în urmă pe oricine sau orice altceva care te-a ținut departe de adevăratul tău potențial. Vei fi, de asemenea, provocat să înfrunți orice nesiguranță pe care o poți adăposti atunci când Luna și Venus se opun pe cer. Din fericire, energia se va simți mult mai ușoară atunci când Luna intră în Vărsător, activând sectorul spiritual al hărții tale. Folosiți această energie pentru a vă reconecta cu practica de meditație preferată, deoarece universul va fi dornic să vă ghideze.

♋ RAC

Emoțiile tale s-ar putea să se simtă grele sau intense astăzi, dragă Rac, deoarece Luna în Capricorn se apropie de profundul Pluton. Cu toate acestea, aceste vibrații ar putea, de asemenea, să scoată la iveală tendințe obsesive sau geloase, datorită unei forțe de opoziție din partea lui Venus, care campează în prezent în semnul tău. Această energie amenință, de asemenea, să îți zdruncine încrederea, mai ales dacă te afli în mijlocul unei respingeri sau a unei dureri de inimă. Din fericire, vei avea o șansă de a te scutura de această stare de rău atunci când după-amiaza se apropie și Luna intră în Vărsător, deși s-ar putea să fie nevoie să găsești o distracție de care mintea ta să se agațe.

♌ LEU

Te vei simți extrem de motivat să finalizezi munca și să bifezi fiecare element de pe lista de lucruri de făcut în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna în Capricorn se apropie de împuternicitul Pluton. Din fericire, vei avea șansa de a te relaxa și de a te apleca în grație, pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna își face loc în aerisitul Vărsător. Din nefericire, o cuadratură în T între Soare și nodurile destinului ar putea aduce vibrații stâncoase, făcându-te să devii nesigură cu privire la calea de urmat sau la modul în care îți poți atinge obiectivele. Încearcă să nu pui prea multă presiune asupra ta pentru a-ți desluși viitorul în acest moment, alegând în schimb să te concentrezi pe iubirea și grija de sine.

♍ FECIOARĂ

Exprimarea creativității va avea un efect de împuternicire și transformare asupra ta în această dimineață, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna în Capricorn se apropie de profundul Pluton. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a te construi prin mantre și vizualizări pozitive, așa că asigură-te că ai parte de o sesiune de meditație înainte de muncă. Vei observa o schimbare pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna se mută în Vărsător, punându-te într-un spațiu de cap productiv și organizatoric. Folosește această energie pentru a te pune la punct cu orice sarcini sau termene restante, sau mintea ta s-ar putea să se fixeze pe munca ce te așteaptă, făcându-te să pierzi somnul.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să te simți epuizat emoțional în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna din Capricorn se confruntă cu Venus. Aceste vibrații ar putea fi deosebit de declanșatoare dacă te-ai simțit suprasolicitată sau neglijată de către cei dragi în ultima vreme, ceea ce te-ar putea determina să te răzbuni cu cuvinte dure sau cu un comportament răutăcios. Din fericire, să te înțelegi cu ceilalți se va simți mult mai ușor pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna își face loc în Vărsător. Acest plasament luminos va declanșa latura ta jucăușă, ajutându-te să treci peste orice disconfort care te-a găsit mai devreme în cursul zilei. Joacă-te să faci ceva creativ înainte de culcare, deoarece inspirația va curge liber.

♏ SCORPION

Nu te simți vinovat dacă folosești cuvinte severe în această dimineață, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Capricorn se învecinează cu intensul Pluton. Aceste vibrații vă vor cere să trasați limite serioase sau să puneți lucrurile la punct, mai ales dacă alții au profitat de voi în ultima vreme. Cu toate acestea, vei dori să-ți alegi cuvintele cu înțelepciune, sau o opoziție dură între Luna și Venus ar putea duce la lupte pentru putere. Din fericire, energia se va simți mai relaxată pe măsură ce Luna intră în excentricul Vărsător, ajutându-te să găsești ieșiri sănătoase și creative pentru orice tulburare emoțională care îți apasă psihicul.

♐ SĂGETĂTOR

În această dimineață, Vei avea ocazia să găsești o încheiere în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna din Capricorn formează o alianță cosmică cu transformatorul Pluton. Nu vă fie teamă să lăsați trecutul în urmă, chiar dacă încă sunteți rănit de evenimente care s-au petrecut cu câteva zile, luni sau, eventual, ani în urmă. Din fericire, vei începe să te simți mai elevat și să te simți ca tine însuți atunci când Luna va intra în semnul tău, oferindu-ți o resetare emoțională și o șansă de a o lua de la capăt. Aceste vibrații sunt, de asemenea, pregătite să îți sporească popularitatea în zilele următoare, deși ar trebui să fii atent să practici autoîngrijirea pe lângă ieșirile cu prietenii.
s-ar putea să apară tensiuni în relațiile tale romantice sau de afaceri, deoarece Luna în Capricorn se apropie de Pluton înainte de a se confrunta cu Venus. Această energie ar putea fi deosebit de provocatoare dacă există dezacorduri financiare între tine și partenerul tău sau dacă cineva a gestionat greșit finanțele voastre comune. Din fericire, veți avea șansa de a vă reseta mental și de a vă gândi la soluții, pe măsură ce Luna își croiește drum în inovatorul Vărsător după-amiază. Între timp, Soarele din Leu se conectează cu nodurile destinului, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a vă verifica intuiția și practicile spirituale.

♑ CAPRICORN

Energia ta va fi intensă în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o alianță cosmică cu profundul Pluton. Deși acest dans ceresc va acționa în cele din urmă pentru a te împuternici, o forță opusă din partea lui Venus ar putea genera câteva valuri, ceea ce face important ca tu să fii conștient de sentimentele celor care te înconjoară. O energie împământenită, dar intelectuală, va ridica starea de spirit pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna își face loc în Vărsător. Folosiți această energie ca o scuză pentru a glumi și a fi jucăuș, deoarece universul vă încurajează să vă îmbrățișați latura excentrică.

♒ VĂRSĂTOR

Vei avea ocazia să găsești o încheiere în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna din Capricorn formează o alianță cosmică cu transformatorul Pluton. Nu vă fie teamă să lăsați trecutul în urmă, chiar dacă încă sunteți rănit de evenimente care s-au petrecut cu câteva zile, luni sau, eventual, ani în urmă. Din fericire, vei începe să te simți mai elevat și să te simți ca tine însuți atunci când Luna va intra în semnul tău, oferindu-ți o resetare emoțională și o șansă de a o lua de la capăt. Aceste vibrații sunt, de asemenea, pregătite să îți sporească popularitatea în zilele următoare, deși ar trebui să fii atent să practici autoîngrijirea pe lângă ieșirile cu prietenii.

♓ PEȘTI

Nu vei avea răbdare pentru prieteni falși sau persoane cu motive ascunse în această dimineață, dragă Pești, deoarece Luna Capricornului se învecinează cu împuternicitul Pluton înainte de a se confrunta cu Venus. Acest climat cosmic va pune în lumină cine îți este și cine nu îți este loial, ajutându-te să treci peste prieteniile false care nu te servesc. Vei începe să te simți mai liniștită și mai introspectivă pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna intră în Vărsător, activând sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Între timp, un cuadrat în T între Lună și nodurile destinului te poate face să te întrebi despre calea pe care te afli, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a te verifica cu latura ta spirituală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.