HOROSCOP 12 ianuarie 2018: Pentru CAPRICORNI se anunță schimbări

Horoscop 12 Ianuarie 2018: Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 12 Ianuarie 2018: Leii au parte de încercări, iar Carpicornii trec prin schimbări!

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Berbec

Deși primești sfaturi prețioase, nu vei ține cont de ele. În prima parte a zilei încerci lucruri noi și vrei să-ți invingi temerile. Se vor înregistra progrese financiare și e numai bine, pentru că se anunță niște cheltuieli care vor lăsa niște găuri în contul tău. Spre seară va fi o atmosferă plăcută în cadrul familiei și vei prinde curaj să te deschizi mai mult.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Taur

Vei analiza o propunere pe plan profesional. Deși ai primit o ofertă bună, te temi de schimbare. În a doua parte a zilei, te vei axa pe o relație de prietenie care nu mai merge la fel de bine ca de obicei. Seara primești o veste bună pentru tine și familie.

FOLLOW ME

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Gemeni

Vei avea o stare de nervozitate creată de o discuție aprinsă. Se recomandă să nu pornești singur la drumuri lungi. E o zi în care te poți dedica mai mult pasiunii tale. Spre seară  s-ar putea să fie nevoie de o vizită la medic, pentur că niște afecțiuni i-au panicat pe cei din jurul tău și vei accepta să mergi la medic ca să-i liniștești.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Rac

Nu este un moment bun pentru scgimbări, mai ales dacă e vorba de partea materială. Sfaturile celo din jur vor crea și mai multă confuzie pentru tine, deși intențile lor sunt bune. În timpul zilei ești prins la serviciu, dar spre seară o întâlnire îți va pune zâmbetul pe buze. Te va contacta cineva cu care nu ai mai ținut legătura.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Leu

Te va supăra mult că ai rătăcit ceva de care ai mare nevoie. În a doua parte a zilei vei fi înconjurat de prieteni.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Fecioară

Pentru că nu ești o persoană cu multă răbdare, vei prelua inițiativa și vei obține pe cont propriu niște informații pe care le așteptai de ceva timp. Se va petrece o schimbare majoră pe plan profesional. Eficiența și punctualitatea ta vor fi răsplătite. Vei primi niște invitații pe care nu le vei putea onora din cauza oboselii.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Balanță

Ar fi recomandat să eviți discuțiile în contradictoriu. În a doua parte a zilei se anunță vești bune legate de o întâlnire cu cineva special sau cunoașterea unei persoane ce va avea un rol important în viața ta. Simți nevoia să te destăinui unui apropiat și să te eliberezi de gândurile negative.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Scorpion

Ai din ce în ce mai puțin timp pentru tine, lucru care îți displace profund. Ești determinat să faci o schimbare în acest sens. Nu vei neglija treburile casnice, dar nici nu vor deveni o prioritate pentru tine. Spre seară îți faci timp să stai la povești cu cineva drag.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Săgetător

Vei profita de niște reduceri pentru a achiziționa ceva ce îți doreai de mult timp. Pregătirea pentru un eveniment viitor produce ceva agitație. Spre seară vei avea ocazia să-i încânți pe cei din jur cu simțul umorului.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Capricorn

Vor avea loc schimbări chiar de dimineață. Vei renunța la câteva tabieturi și vei începe ziua cu niște obiceiuri sănătoase. Vei avea la dispoziție o sumă de bani pe care o vei cheltui pe cadouri pentru apropiați. Spre seară ai timp pentru pasiunile tale.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Vărsător

Se anunță agitație și neliniște pentru tine. Are loc un eveniment important pentru care e nevoie să te pregătești. Îți vei exprima foarte clar niște opinii referitoare la acțiunile celor din jur. Spre seară îți vor fi răsplătite eforturile.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Pești

Vei ieși în evidență datorită simțului umorului și vei atrage noi persoane în jurul tău. Vei avea o discuție în contradictoriu cu un membru al familiei, care ar putea veni ca o lecție de viață pentru tine. E o zi în care ți se vor face multe complimente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.