Horoscop 12 iulie 2022. Leii vor avea un conflict în familie

Horoscop 12 iulie 2022. Leii vor avea un conflict în familie

♈ BERBEC

Ar trebui să te trezești optimist și revigorat în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna în Săgetător formează o conexiune de bun augur cu asteroidul vindecător, Chiron, aducând vindecare în aura ta. Acest climat cosmic te va motiva să visezi la un mâine mai bun. Cu toate acestea, ar trebui să luați notițe despre orice idee strălucită, astfel încât să puteți culege o strategie rezonabilă pentru a transforma aceste fantezii în realitate. O oportunitate de a evada din cotidian se va prezenta în această seară, când Luna se conectează cu Neptun, dându-vă permisiunea de a vă deconecta pentru restul zilei.

♉ TAUR

Visele tale vor aduce prin vindecare în această dimineață devreme, dragă Taur, datorită unei conexiuni dulci între Luna din Săgetător și Chiron. Acest climat cosmic îți va curăța aparent subconștientul de orice probleme care trebuie rezolvate, pe măsură ce stelele se aliniază pentru a te ajuta să găsești pacea în timp ce traversezi tărâmurile viselor. Deși este posibil ca afacerile tale să înregistreze unele progrese, este puțin probabil ca rezolvarea să apară imediat, deoarece Luna se lovește de un teren stâncos pe cer. Încearcă să nu fii nerăbdător pentru progres în acest moment și înțelege că visele tale se vor împlini la momentul potrivit.

♊ GEMENI

Problemele din cercul tău social s-ar putea rezolva brusc peste noapte, dragă Gemeni, datorită unei conexiuni dulci între Luna din Săgetător și Chiron. Acest climat cosmic va aduce vindecarea maselor, inspirându-te pe tine și pe tovarășii tăi să lăsați trecutul să fie trecut. Din nefericire, s-ar putea să te simți copleșit în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Venus, care se află în prezent în semnul tău. Dacă începeți să vă simțiți încordat sau mai emoțional decât de obicei, ar putea fi un mesaj din partea cealaltă că este timpul să vă decomprimați și să găsiți armonia prin intermediul îngrijirii de sine. Fiți atenți cu cine vă înconjurați în această seară, deoarece limitele vor fi dificil de menținut.

♋ RAC

Te vei simți mai în ton cu corpul tău în această dimineață, dulcele Rac, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Chiron, promovând starea de bine fizică și un nivel ridicat de energie. Acest climat cosmic te va impulsiona să muncești cinstit toată ziua, deși ar trebui să fii atentă să nu te forțezi prea mult. Verifică-ți nevoile fizice pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna se confruntă cu Venus, deoarece ar fi ușor să treci cu vederea semnalele în jurul foamei sau a nevoii de odihnă. Acest aspect ar putea deveni deosebit de problematic dacă ați atins un ritm productiv la locul de muncă. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că este în regulă să întrerupeți temporar acest flux dacă este timpul să mâncați!

♌ LEU

Inspirația divină va lovi în primele ore ale zilei de astăzi, ceea ce face ca această dimineață să fie una bună pentru a scrie un jurnal ușor și pentru a-ți înregistra visele. Ego-ul tău va primi, de asemenea, un pic de sprijin cosmic chiar acum, inspirându-te să petreci ceva timp în plus pentru a te aranja înainte de muncă, deși ar trebui să rămâi atent la gestionarea timpului tău. Fluxurile de socializare și cercul de prieteni s-ar putea să te plictisească puțin după-amiaza, dar nu-ți fie teamă să mergi pe drumul tău acum, chiar dacă acest lucru înseamnă că îți vei petrece ziua în singurătate. Ferește-te de personaje sumare, deoarece t Luna se confruntă cu înșelătorul Neptun spre sfârșitul zilei.

♍ FECIOARĂ

Este posibil să experimentezi o eliberare emoțională în timp ce călătorești prin tărâmurile viselor în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Luna din Săgetător împarte o conexiune dulce cu Chiron. Natura ta plină de compasiune va ieși la suprafață pe măsură ce Lady Luna te încurajează să conduci cu inima deschisă. Din păcate, a fi prea vulnerabil ar putea fi înfricoșător în această după-amiază, și este posibil să fie nevoie să vă luați câteva momente pentru a vă examina limitele. Confuzia s-ar putea manifesta în cadrul vieții tale amoroase mai târziu în această seară. Evitați să hiper-analizați situația, sau ați putea ajunge să vă jucați cu propria inimă.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Mesajele de iubire și vindecare te vor găsi în această dimineață, dragă Balanță, datorită unei alianțe dulci între Luna în Săgetător și Chiron. Folosește această energie ca o scuză pentru a medita înainte de a-ți continua ziua, cu intenția de a-ți deschide inima către binecuvântări și conexiuni pozitive. Intuiția ta s-ar putea să se simtă stinsă în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Venus. S-ar putea să doriți să cereți sfatul unui prieten de încredere înainte de a vă lăsa dus de val de o bănuială. Căutați modalități de a vă exprima după ce ați terminat ziua, deoarece astrele vă îndeamnă să vă folosiți vocea.

♏ SCORPION

Lumea va părea să strălucească astăzi, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna în Săgetător te împinge să recunoști și să apreciezi frumusețea din jurul tău. Acest climat cosmic te va împinge, de asemenea, să recunoști harul care se află în interiorul tău, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a recita mantre pozitive și poate câteva complimente pentru tine însuți. Casa va fi deosebit de stabilizatoare pe măsură ce se lasă seara, datorită unei conexiuni dulci între Luna și Saturn. Asigură-te că te îndrepți direct spre casă după ce ai terminat ziua, cu toată intenția de a îmbrățișa luxul și tandrețea din confortul sufrageriei tale.

♐ SĂGETĂTOR

Orice vânătăi de orgoliu sau jenă personală care au avut loc în ultimele zile vor părea să se evapore peste noapte, dragă Săgetătorule, datorită unei conexiuni dulci între Luna în Săgetător și asteroidul vindecător, Chiron. Deși este posibil să fi fost umilit de univers în ultima vreme, te vei simți revigorat și susținut de dincolo de văzduh în timp ce îți continui ziua. Din nefericire, ar putea apărea probleme când vine vorba de chestiuni de inimă în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Venus. În cazul în care vă aflați într-un dezacord cu acea persoană specială, ar putea fi înțelept să faceți un pas înapoi și să vă recentrați înainte ca conflictul să evolueze într-o explozie.

♑ CAPRICORN

Visele emoționante se vor manifesta pentru tine dis-de-dimineață, dragă Capricorn, când Luna în Săgetător se conectează cu asteroidul vindecător, Chiron. Acordă-ți un moment pentru a te conecta la recunoștința ta înainte de a-ți începe ziua și deschide-te la mesajele de sprijin de dincolo de voal. Deși te vei simți inspirat și ca și cum ai putea lua lumea cu asalt, detaliile te-ar putea copleși în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Venus. Din fericire, veți avea ocazia să vă revendicați structura pe măsură ce seara se manifestă, datorită unei mâini de ajutor din partea lui Saturn, conducătorul dvs. planetar. Încercați să vă potriviți o sesiune de meditație înainte de culcare pentru a explora adâncimile ascunse ale psihicului dvs.

♒ VĂRSĂTOR

Acordă-ți un moment pentru a te verifica cu instrumentul tău tehnologic astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Săgetător continuă să zboare prin a unsprezecea ta casă solară. Acest plasament luminos te va ghida dacă este timpul să actualizezi electronicele trecute de prima tinerețe. Cu toate acestea, descărcarea de actualizări te poate ajuta, de asemenea, să remediezi astfel de probleme, mai ales dacă nu ești pregătit să investești în dispozitive noi. De asemenea, este posibil să doriți să vă examinați relația cu rețelele sociale și să vedeți dacă în prezent are sau nu o influență pozitivă sau negativă asupra psihicului și sănătății dvs. emoționale. Ia-ți un moment pentru a-ți actualiza parolele în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Saturn.

♓ PEȘTI

Ar trebui să te trezești cu un simț acut al valorii tale astăzi, Pești, deoarece Luna în Săgetător împarte o conexiune dulce cu Chiron. Folosiți impulsul acestei energii pentru a face presiuni pentru salarii mai mari sau pentru a vă mări tarifele dacă lucrați independent. Emoțiile tale ar putea să te ducă la plimbare în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Venus. Cu toate acestea, îndepărtarea pentru a vă centra și a vă împământa vă va oferi ocazia de a vă readuce în prezent. Luați-vă un moment pentru meditație liniștită și introspecție când Luna și Saturn se aliniază în timpul serii, cerându-vă să aruncați o privire sinceră, dar pragmatică, asupra sentimentelor dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.