Horoscop 12 septembrie 2022. O zi de luni fatidică

Horoscop 12 septembrie 2022. O zi de luni fatidică

♈ BERBEC

Karma ta bună îți va aduce recompense majore astăzi, dragă Berbec, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o alianță cosmică cu favorabilul Jupiter. Surprizele plăcute și cadourile neașteptate ar putea, de asemenea, să intre în joc, pe măsură ce Soarele Fecioarei îi dă un sărut imprevizibilului Uranus. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru a le arăta oamenilor că vă pasă prin asistență nesolicitată sau gesturi de iubire. Aveți grijă la neînțelegerile din această după-amiază, când Luna se confruntă cu Mercur, și rezistați tentației de a reveni pe cale conversațională asupra unor drame din trecut, sau ați putea ajunge la o mare răfuială cu cineva pe care îl iubiți.

♉ TAUR

Vei avea o dispoziție liniștită și totuși pașnică astăzi, dragă Taur, deoarece Luna în Berbec formează o conexiune dulce cu Jupiter de bun augur în a douăsprezecea ta casă solară. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a stabili intenții și pentru a cere ajutorul celeilalte părți, atâta timp cât aceste dorințe vin dintr-un loc cu intenții bune și profunzime emoțională. Din păcate, bula ta de liniște s-ar putea sparge în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Mercur, inundându-ți psihicul cu realitatea responsabilităților tale. Din fericire, veți începe să vă simțiți mai stabil și mai energic în această seară, datorită unei conexiuni de susținere între Lună și Marte.

♊ GEMENI

Căutați modalități de a da înapoi comunității dvs. dimineața, dragi Gemeni, pe măsură ce Luna Berbecului se apropie de Jupiter în a unsprezecea dvs. casă solară. Aceste vibrații încurajează, de asemenea, cumpărăturile și mesele la întreprinderile mici, așa că asigurați-vă că planificați un brunch cu prietenii dvs. la un restaurant sau o cafenea independentă. Este posibil să doriți să vă liniștiți mai târziu în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Mercur, care ar putea scoate la iveală comportamente pisăloase sau geloase în sfera dvs. socială. Te vei simți energizat să cunoști oameni noi mai târziu în această seară, când Luna și Marte împărtășesc un schimb dulce pe cer.

♋ RAC

Ar trebui să vă simțiți optimist cu privire la obiectivele dvs. profesionale în această dimineață, datorită unei conexiuni dulci între Luna Berbecului și Jupiter. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a visa la un mâine mai bun, deoarece universul va avea chef să lucreze cu tine și să te ghideze spre astfel de ambiții. Ferește-te de tensiuni în casa ta mai târziu în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Mercur, ceea ce ar putea duce la temperamente fierbinți, dezorganizare și lipsă de comunicare. Universul vă va încuraja să vă asumați riscuri calculate mai târziu în această seară, când Luna împarte un aspect dulce cu pasionalul Marte, alimentând focul din interiorul dvs.

♌ LEU

Nu sări peste practicile tale spirituale sau meditative în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna în Berbec se aliniază cu favorabilul Jupiter în a noua ta casă solară. Aceste vibrații se referă la a gândi pozitiv, la a te folosi de recunoștința ta și la a lucra cu legea atracției, pe măsură ce stelele se aliniază pentru a te susține. Munca eterică pe care o depui în obiectivele tale ar putea avea beneficii majore în viitor, ceea ce face important să fii atent la ghizii tăi. Cu toate acestea, dacă te fixezi prea mult timp asupra situației tale, cel de-al treilea ochi ți-ar putea face să îți pierzi vederea, mai ales după-amiaza, când Luna se confruntă cu Mercur.

♍ FECIOARĂ

Nu-ți fie teamă să te eliberezi complet de orice persoană, situație sau dramă care te-a împovărat în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Luna în Berbec se conectează cu Jupiter de bun augur. Cu cât mai multă epurare, cu atât mai multe binecuvântări vei găsi în josul liniei, deoarece universul îți cere să îmbrățișezi schimbările care vin odată cu transformarea. Evitați cumpărăturile în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Mercur, deoarece ar fi ușor să pierdeți din vedere bugetul. Noile idei de afaceri s-ar putea manifesta mai târziu în această seară, când Luna împarte un aspect dulce cu Marte, așa că asigurați-vă că notați orice gânduri de schimbare a carierei care înoată în psihicul dvs.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Vei avea ocazia de a ieși din orice stare de depresie în care ai căzut în ultima vreme, dragă Balanță, deoarece Soarele Fecioarei împarte o conexiune de susținere cu revoluționarul Uranus. Sclipirile de claritate te pot ajuta să te ghidezi spre următorii pași, deși s-ar putea să ți se ceară să renunți la anumite persoane, comportamente sau situații care te-au împiedicat să atingi noi niveluri de succes. Între timp, Luna își continuă călătoria prin Berbecul înflăcărat, aducând o scânteie în viața ta amoroasă. Vibrația va fi deosebit de încărcată în această seară, când Luna îi va sufla un sărut lui Marte, făcând ca legăturile tale să capete un element spiritual.

♏ SCORPION

Întâlnirile dulci s-ar putea manifesta în moduri bizare astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Soarele Fecioarei împarte o conexiune de susținere cu imprevizibilul Uranus. Păstrează-ți inima deschisă la iubire și conectivitate chiar acum, deoarece universul caută modalități de a-ți umple paharul. Din nefericire, vibrația ar putea deveni un pic mai stâncoasă în această după-amiază, când Luna Berbecului se confruntă cu Mercur, amenințând să declanșeze anxietăți și să te pună într-un loc cerebral. Din fericire, veți avea o șansă de a vă elibera de această funk mai târziu în seara asta, când Luna îi dă un sărut lui Marte, încurajându-vă să găsiți distracții prin intermediul tărâmurilor creative sau al proiectelor pasionale.

♐ SĂGETĂTOR

Organizarea și lucrul constant pentru a-ți atinge obiectivele ar putea aduce recompense imediate astăzi, dragă Arcașule, deoarece Soarele Fecioarei împarte un aspect dulce cu revoluționarul Uranus. Norocul va fi de partea ta datorită unei căsătorii cosmice între luna Berbec și Jupiter, deși va trebui să trăiești autentic pentru a experimenta beneficiile acestor vibrații de bun augur. Este posibil să doriți să vă retrageți de pe rețelele de socializare atunci când Luna se confruntă cu Mercur în această după-amiază, amenințând să declanșeze certuri și neînțelegeri. Aruncă-ți inima într-un proiect pasional mai târziu în seara asta, când Luna și Marte se aliniază pe cer.

♑ CAPRICORN

Noi prietenii sau căi creative se pot manifesta pentru tine astăzi, dragă Capricorn, deoarece Soarele Fecioarei împarte o conexiune dulce cu revoluționarul Uranus. Între timp, Luna Berbecului se apropie de Jupiter strălucitor în această dimineață, aducând căldură și veselie în casa ta. Din nefericire, tensiunea s-ar putea manifesta pe tărâmul tău domestic sau profesional în această după-amiază, când Luna se confruntă cu Mercur. Nu vă fie teamă să stabiliți limite, să stabiliți reguli de bază sau să atribuiți sarcini, după cum este necesar, dar încercați să nu conduceți cu o mână de fier. Căutați activități sănătoase mai târziu în această seară, când Luna împarte o conexiune de susținere cu pasionalul Marte.

♒ VĂRSĂTOR

Vei menține un echilibru perfect între moale și dur astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Soarele Fecioarei împarte o conexiune dulce cu Uranus, conducătorul tău planetar. Această energie te va încuraja să evoluezi cu emoțiile tale, fiind important să permiți inimii tale să te ghideze. Între timp, Luna își continuă călătoria prin Berbec, formând conexiuni cu Jupiter, Mercur și Marte pe măsură ce orele se derulează. Acest climat cosmic va aduce agilitate și idei proaspete în mintea ta, deși va trebui să pui acțiune în spatele oricăror gânduri strălucite care urcă în psihicul tău, altfel acestea pot rămâne în subconștient ca potențial neexploatat.

♓ PEȘTI

Sentimentele romantice pe care nu ți-ai dat seama că le nutrești s-ar putea să se prezinte brusc în psihicul tău astăzi, dragă Pești, deoarece Soarele Fecioarei se conectează cu imprevizibilul Uranus. Nu-ți fie teamă să călărești pe aceste vibrații electrice, luând măsuri pentru a te conecta cu oricine cu care ai dezvoltat recent o conexiune. Din păcate, mareele cosmice vor deveni puțin mai dure în această după-amiază, datorită unei opoziții dure între. luna Berbec și Mercur, ceea ce poate fi un moment bun pentru a te retrage din conversație. Din fericire, vibrația se va ridica mai târziu în seara asta, deși să te cuibărești în casă cu mâncărurile tale preferate ar putea fi cea mai bună cale de acțiune pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.