HOROSCOP 13 februarie: SCORPIONII sunt romantici, PEȘTII primesc bani

Horoscop 13 februarie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

 

HOROSCOP 13 februarie 2018 Berbec

În prima parte a zilei puteți simți mici dificultăți din punct de vedere financiar, dar nu trebuie să vă îngrijorați, situația este temporară. Dacă acceptați propunerea de colaborare făcută de o persoană apropiată situația financiară se va îmbunătăți mai repede decât v-ați aștepta. Pe plan sentimental ar trebui să îi acordați mai multă atenție partenerului de viață pentru a nu apărea certuri.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Taur

În prima parte a zilei veți avea probleme cu concentrarea și comunicarea așa că încercați să nu vă planificați activități importante și aveți grijă la relațiile cu colegii. Seară o să o petreceți într-un mod relaxant cu partenerul de viață.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Gemeni

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Vi se propune asocierea în afaceri cu o persoană cu mai multă experiență, dar nu este bine să luați o decizie fără să vă consultați cu partenerul de viață. Din punct de vedere financiară este posibil să aveți mici probleme, dar le veți rezolva rapid.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Rac

Este de preferat ca în prima parte a zilei să nu luați decizii importante pe plan profesional pentru că starea fizică și cea intelectuală nu funcționează la capacitate maximă așa că este posibil ca decizia luată să nu fie cea mai bună. Trebuie să începeți să acordați mai multă atenție membrilor din familie.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Leu

Astăzi este bine pe cât posibil să amânați luarea deciziilor importante pe plan profesional pentru că mintea vă zboară în altă parte și sunteți destul de neatent și distras. A doua parte a zilei este rezervată diverselor chestiuni de rutină pe care le-ați tot amânat.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Fecioară

Dimineața sunteți ușor indispusă și deconcentrată chiar dacă nu aveți un motiv exact. Este mai bine să nu începeți activități sau proiecte dacă nu vă simțiți suficient de pregătit pentru a nu fi dezamăgită de rezultat.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Balanță

Comunicarea nu este punctul dumneavoastră forte în prima parte a zilei așa că este posibil să fiți puțin distras. Nu luați decizi fără să vă consultați familia pentru că instinctul nu vă va fi de mare ajutor.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Scorpion

Pe plan sentimental lucrurile merg foarte bine. Vă simțiți romantic în această perioadă așa că posibilitatea de a face o declarație de dragoste nu este exclusă. Este bine să fiți prudent pe plan profesional și să nu luați decizii în grabă.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Săgetător

În prima parte a zilei o să fiți indispus și este posibil chiar să aveți certuri cu colegii sau partenerii de afaceri. Nu vă răzgândiți dacă ați făcut planuri de vacanță în familie pentru a nu crea tensiune în relația cu partenerul de viață.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Capricorn

În ceea ce privește relația de cuplu este mai bine să nu vă impuneți punctul de vedere pentru a nu da naștere unor certuri. Încercați să fiți îngăduitor. Discuția cu o persoană mai în vârstă vă pune pe gânduri.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Vărsător

Încercați să nu vă supraestimați. Pentru a evita să faceți greșeli catastrofale cel mai bine ar fi să fiți prudent. Orgoliul excesiv vă va face să provocați o ceartă în familie.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Pești

În prima parte a zilei o să primiți o sumă de bani, dar nu vă grăbiți să o cheltuiți. În viața de cuplu vă merge foarte bine, iar complimentele vin din ambele părți. Cel mai bine ar fi ca toate deciziile să le luați împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.