Horoscop 13 ianuarie 2021. Trei ceasuri rele joi

Horoscop 13 ianuarie 2021. Trei ceasuri rele joi

♈ BERBEC

Luna în Gemeni te va pune astăzi într-o dispoziție vorbăreață, dragă Berbec, deoarece Luna își luminează sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. O conexiune utilă cu asteroidul vindecător, Chiron, în această după-amiază poate acționa ca o terapie cosmică pentru tine, deși va trebui să te deschizi unui prieten de încredere despre sentimentele tale. Mai târziu în cursul serii, Mercur intră în mișcare retrogradă, ceea ce va afecta cel mai tare viața ta socială. Ferește-te de neînțelegeri în următoarele câteva săptămâni și asigură-te că verifici de două ori ora și locul viitoarelor ședințe de întâlnire, sau ai putea ajunge să ratezi o întâlnire sau două.

♉ TAUR

Nu vă fie teamă să vă deschideți la un nivel profund și psihologic în această după-amiază, deoarece Luna în Gemeni și Chiron formează un aspect de susținere, ajutându-vă să vă despachetați psihicul. Încearcă din răsputeri să îți pui în ordine sentimentele înainte de lăsarea serii, deoarece Mercur intră în mișcare retrogradă, unde va rămâne până pe 3 februarie. Această retrogradare planetară te va afecta cel mai mult pe plan profesional, așa că asigură-te că ești foarte precaută când vine vorba de a face greșeli la locul de muncă. Petreceți ceva timp în această seară pentru a vă trasa programul pentru săptămâna viitoare, pentru a evita orice piedică legată de carieră.

♊ GEMENI

Luna se află astăzi în semnul tău, dulcele Gemeni, aducând un sprijin suplimentar din partea Universului în calea ta. Încearcă să faci o meditație sau o sesiune de jurnalism în această dimineață pentru a căuta claritate față de obiectivele tale. Din păcate, lucrurile ar putea deveni agitate în această după-amiază, când planeta ta guvernatoare, Mercur, intră în mișcare retrogradă. Intuiția ta ar putea deveni puțin nebună între acum și 3 februarie, așa că vei dori să faci un efort suplimentar atunci când vine vorba de îmbrățișarea practicii tale spirituale preferate. Sistemul tău de credințe s-ar putea schimba puțin și în timpul acestei retrogradări, așa că vei dori să fii deschis să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă.

♋ RAC

Deși nu ești întotdeauna cel mai deschis la schimbare, astăzi, te vei simți inspirat să evoluezi și să te schimbi la nivel personal, dragă Raculeț. Pe măsură ce Luna în Gemeni îi aspectează atât pe Mercur, cât și pe Saturn, vei fi mai deschis să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Permite-ți să renunți la comportamente vechi sau la moduri de gândire care nu îți mai sunt de folos, chiar dacă la început ți se pare nefiresc. Amintește-ți că schimbările durabile se produc încet în timp, mai ales în ceea ce privește obiceiurile personale sau punctele de vedere înrădăcinate. Fii blând și iubitor cu tine însuți pe măsură ce pășești în aceste teritorii neexplorate și nu uita să te încurajezi!

♌ LEU

Vei fi o albină destul de ocupată în această dimineață, dulce Leu, deoarece Luna în Gemeni se extinde asupra nivelului tău deja impresionant de popularitate și a vieții sociale. Deși conturile tale de social media, text și e-mail vor fi cu siguranță pline de mesaje noi, încearcă să nu te abați prea mult de la responsabilitățile tale. Stabilește-ți prioritățile pe parcursul zilei și nu te simți presat să răspunzi la toată lumea deodată. Dacă începeți să vă simțiți copleșit de telefon, puneți-l într-un sertar sau treceți-l pe „nu deranjați” pentru câteva ore, mai ales dacă observați că nivelul productivității dvs. a luat-o razna.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să fie timpul să îți reorganizezi spațiul de lucru, dragă Fecioară, mai ales dacă ai înregistrat ore suplimentare în ultima vreme. În plus, vei dori să te asiguri că toate afacerile tale sunt în ordine și că nu există sarcini întârziate de finalizat, deoarece energia de astăzi este perfectă pentru a juca catch-up în jurul biroului. Să te organizezi acum te va ajuta enorm în următoarele săptămâni, deoarece Mercur se îndreaptă spre retrograd mai târziu în cursul zilei. Aceste vibrații ar putea să vă scoată din joc între acum și 3 februarie, așa că va fi important să vă acordați timp suplimentar pentru a vă pregăti în fiecare dimineață și să vă acordați prioritate sănătății.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Uneori, pentru a auzi Universul, este necesar să începi conversația, dragă Balanță. În timp ce Luna călătorește astăzi prin Gemeni, va fi important să ceri orice îndrumare de care ai nevoie și să te exprimi în fața forțelor care se află dincolo de văl. Fii cu ochii în patru pentru numere de îngeri și sincronicități care să te ajute să despachetezi orice mesaj care se manifestă din partea cealaltă. Discuțiile spirituale cu prietenii tăi te pot ajuta, de asemenea, să înțelegi mai bine conexiunea ta cu lumea din jurul tău, așa că nu te reține atunci când vine vorba de a-ți împărtăși punctul de vedere filozofic.

♏ SCORPION

Să devii intim din punct de vedere conversațional cu partenerul tău semnificativ îți poate face sau distruge relația astăzi, micule Scorpion, deoarece Universul te împinge să descoperi dacă tu și partenerul tău sunteți cu adevărat compatibili. Deschiderea ar trebui să vină cu ușurință acum. Deși, dacă ajungi să te simți nesusținut sau judecat, ar putea fi timpul să cauți dragostea în altă parte. Încearcă doar să eviți conversațiile super tensionate sau declanșatoare, deoarece o ceartă s-ar putea manifesta destul de repede. Orice neînțelegeri care se formează chiar acum ar putea fi dificil de revenit mai târziu, deoarece Mercur intră în mișcare retrogradă mai târziu în cursul zilei.

♐ SĂGETĂTOR

Ești în mod natural carismatic și talentat la flirt, dragă Archer, dar astăzi scânteia ta va fi o forță de luat în seamă, deoarece Luna în Gemeni îți luminează a șaptea casă. Puterea ta de convingere va fi puternică acum, pe măsură ce îți vei fermeca drumul prin fiecare conversație. Doar încearcă să nu conduci pe nimeni dacă nu ești cu adevărat interesat, sau ți-ar putea fi greu să îi îndepărtezi în viitor. Rezervă-ți puțin timp pentru autoîngrijire în această seară. Din moment ce Mercur intră în retrograd astăzi, va fi important să te îngrijești și să te răsfeți înainte ca agitația acestui climat cosmic să atingă apogeul.

♑ CAPRICORN

Caută modalități de a reinvesti în sănătatea ta astăzi, dragă Capricorn, pe măsură ce Luna în Gemeni traversează sectorul din harta ta care guvernează bunăstarea fizică. Dacă te-ai gândit să te apuci de o nouă formă de exerciții fizice, cum ar fi pilates sau yoga, acum ar fi momentul să depui un depozit și să te înscrii la cursuri. În plus, orice obiect care te poate ajuta să rămâi organizat sau să îți temperezi nivelul de stres ar merita investiția, mai ales că Mercur se îndreaptă retrograd astăzi. Va fi important să rămâi cu picioarele pe pământ și calm în această perioadă agitată, sau ai putea sfârși prin a plăti pentru asta cu tensiune fizică.

♒ VĂRSĂTOR

Caută modalități de a ieși din casă și de a te distra astăzi, deoarece Luna în Gemeni îți activează a cincea casă. Străduiește-te să îți inviți cei mai apropiați și cei mai dragi pentru a te distra, mai ales că lucrurile ar putea deveni destul de tensionate acasă, datorită unui aspect dur între Mercur și Uranus. Să te distrezi va fi deosebit de important, mai ales că Mercur intră astăzi în retrogradare în semnul tău. Aceste vibrații ar putea să te facă să te simți ca un dezastru fierbinte între acum și 3 februarie, așa că nu te simți vinovat dacă faci un efort suplimentar pentru a te descărca în avans.

♓ PEȘTI

Este în regulă să apelezi la prietenii tăi dacă ai nevoie de un pic de încurajare astăzi, deoarece Luna în Taur se conectează cu Soarele și Pluto. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a ieși în evidență într-o mulțime. Dacă ai sperat să-ți sporești popularitatea sau prezența în social media, acum ar fi un moment bun să acționezi în această direcție. Încearcă doar să nu te lași prea mult absorbită de telefon, sau ai putea pierde o mare parte din zi parcurgând aplicațiile tale preferate. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, asigurați-vă că vă deconectați puțin de la rețea, sau ați putea ajunge să adormiți mult după ora de culcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.