Horoscop 13 iulie 2022. O zi de miercuri fără ghinion

Horoscop 13 iulie 2022. O zi de miercuri fără ghinion

♈ BERBEC

Ar trebui să te trezești optimist și revigorat în această dimineață, deoarece Luna în Săgetător formează o conexiune de bun augur cu asteroidul vindecător, Chiron, aducând vindecare în aura ta. Acest climat cosmic te va motiva să visezi la un mâine mai bun. Cu toate acestea, ar trebui să luați notițe despre orice idee strălucită, astfel încât să puteți culege o strategie rezonabilă pentru a transforma aceste fantezii în realitate. O oportunitate de a evada din cotidian se va prezenta în această seară, când Luna se conectează cu Neptun, dându-vă permisiunea de a vă deconecta pentru restul zilei.

♉ TAUR

O energie magică va umple aerul când te trezești în această dimineață, datorită noului plasament al Lunii în Capricorn și în sectorul cel mai încărcat spiritual din harta ta. Legea atracției va lucra în favoarea ta chiar acum, deoarece o conexiune dulce între Luna și Marte îți permite să te manifești în moduri necunoscute chiar și ție. O conexiune dulce între Soarele din Rac și nodurile destinului vă va permite să deschideți noi uși prin cuvinte spuse din inimă. Așadar, asigură-te că pui emoție în spatele oricărei dorințe pe care o trimiți în univers chiar acum.

♊ GEMENI

Nu vei avea chef de joacă astăzi, deoarece Luna intră în Capricorn și în a opta ta casă solară. Acest climat cosmic te va inspira să treci la subiect, ajungând la rădăcina oricăror probleme sau oportunități din viața ta personală și profesională. O conexiune dulce între Luna și Marte va aduce pasiune în acțiunile tale, ajutându-te să faci mișcări controlate și eficiente. Nu vă sfiiți să fiți cel mai îndrăzneț și mai autentic sine, iar munca dvs. asiduă va da roade. Amintește-ți doar că este în regulă să ceri ajutor, iar dacă ești într-un parteneriat, asigură-te că își fac treaba în cadrul responsabilităților comune.

♋ RAC

Te vei simți mai în ton cu corpul tău în această dimineață, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Chiron, promovând bunăstarea fizică și niveluri ridicate de energie. Acest climat cosmic te va stimula să depui o zi de muncă cinstită, deși ar trebui să fii atentă să nu te forțezi prea mult. Verifică-ți nevoile fizice pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna se confruntă cu Venus, deoarece ar fi ușor să treci cu vederea semnalele în jurul foamei sau a nevoii de odihnă. Acest aspect ar putea deveni deosebit de problematic dacă ați atins un ritm productiv la locul de muncă. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că este în regulă să întrerupeți temporar acest flux dacă este timpul să mâncați!

♌ LEU

Încearcă să ții minte că pașii mici te aduc la imaginea de ansamblu, deoarece Luna în Capricorn împarte o legătură dulce cu pasionalul Marte. Acest climat cosmic va accentua legătura dintre munca asiduă și ambițiile tale profesionale, așa că asigură-te că-ți sufleci mânecile și că te ocupi de agenda ta profesională. De asemenea, pot intra în joc noi intuiții, deoarece Luna în Rac se conectează cu nodurile destinului, luminând cu relativă claritate calea de urmat. În cazul în care noi idei încep să apară, asigurați-vă că le notați, deoarece acest lucru ar putea dezvălui următoarele dvs. mișcări.

♍ FECIOARĂ

Pregătește-te pentru o zi pasională și încărcată de creativitate, deoarece Luna în Capricorn împarte o conexiune dulce cu Marte înflăcărat în această dimineață. Acest climat cosmic va aduce un sprijin ceresc pentru obiectivele tale, mai ales dacă ai ocazia de a-ți prezenta talentele unice. Urmând același fir, nu vă fie teamă să cereți puțin ajutor universului, deoarece acest lucru vă poate deschide noi uși pe calea voastră. Din nefericire, lăsându-ți steaua să strălucească s-ar putea simți puțin copleșitor mai târziu după-amiază, când Luna intră în cuadratură cu Jupiter. Cu toate acestea, ar trebui să puteți depăși aceste vibrații ciudate cu puțină respirație profundă.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Luna intră în Capricorn și în a patra ta casă solară în această dimineață, împingându-te să lași garda jos, dar numai cu persoanele care te fac să te simți în siguranță. O conexiune dulce între Luna și Marte poate aduce pasiune în cele mai intime relații ale tale, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a reaprinde romantismul cu iubitul tău. La nivel profesional, acest climat cosmic te poate ajuta să te aperi, oferindu-ți șansa de a oferi argumente convingătoare care vor fi benefice pentru dezvoltarea carierei tale. Acordă-ți permisiunea de a face un pas înapoi de la viața socială în această seară, optând pentru o noapte liniștită acasă.

♏ SCORPION

Lumea va părea să strălucească astăzi, pe măsură ce Luna în Săgetător te împinge să recunoști și să apreciezi frumusețea care te înconjoară. Acest climat cosmic te va împinge, de asemenea, să recunoști harul care se află în interiorul tău, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a recita mantre pozitive și poate câteva complimente pentru tine însuți. Casa va fi deosebit de stabilizatoare pe măsură ce se lasă seara, datorită unei conexiuni dulci între Luna și Saturn. Asigură-te că te îndrepți direct spre casă după ce ai terminat ziua, cu toată intenția de a îmbrățișa luxul și tandrețea din confortul sufrageriei tale.

♐ SĂGETĂTOR

Caută modalități de a investi timp, energie și resurse în sănătatea ta astăzi, deoarece Luna în Capricorn formează o conexiune dulce cu pasionalul Marte. Acest climat cosmic te va ajuta să te reconectezi cu corpul tău, oferindu-ți oportunitatea de a-ți optimiza sănătatea. Încearcă să ții cont de faptul că relaxarea este la fel de importantă ca și o alimentație sănătoasă și un somn suficient, așa că asigură-te că te răsfeți cu unele activități discrete care te pot ajuta să te împământezi și să te relaxezi. Atingerea naturii poate fi, de asemenea, destul de terapeutică, mai ales atunci când Luna se află în cuadratură cu Jupiter.

♑ CAPRICORN

Astrele vor acționa în favoarea ta astăzi, pe măsură ce Luna se mișcă prin semnul tău. O conexiune dulce între Luna și Marte îți va aduce un plus de energie, mai ales când vine vorba de proiecte sau de persoane care te pasionează. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să depășești orice bariere care te-au ținut pe loc, așa că nu te teme să acționezi cu îndrăzneală decisivă. Acordă-ți permisiunea de a te răsfăța cu toate lucrurile tale preferate pe măsură ce ziua se apropie de final, iar Lady Luna te încurajează să îți prioritizezi nevoile și dorințele personale.

♒ VĂRSĂTOR

Lumea ar putea părea ciudat de liniștită astăzi, deoarece Luna intră în seriosul Capricorn și în sectorul din harta ta care guvernează toate lucrurile ascunse. S-ar putea să ai sentimentul ciudat că noi informații sunt chiar după colț, deși a pune degetul exact pe ceea ce te așteaptă va fi un lucru aproape imposibil. Acordă-ți un moment pentru a onora oamenii și activitățile care îți aduc pasiune când Luna îi dă un sărut lui Marte cel înflăcărat înainte de a intra după-amiaza. Acest climat cosmic îți va cere să gravitezi spre tot ceea ce îți aduce răspunsuri emoționale pozitive, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a da drumul la muzica ta preferată în timp ce faci o petrecere de dans solo.

♓ PEȘTI

Vei pune și scoate granițele sociale după bunul tău plac astăzi, pe măsură ce Luna intră în Capricorn și în a unsprezecea ta casă solară. Acest plasament luminos te va ajuta să navighezi în mulțime cu mai multă ușurință și vei avea mai mult control asupra sensibilității tale psihice și a răspunsurilor emoționale la stimuli. O conexiune utilă între Luna și Marte va aduce foc în vocea ta, dar numai în cadrul unor subiecte sau situații care te pasionează foarte mult. Folosește această energie pentru a cerceta orice subiect pe care îl consideri de interes personal, deoarece mintea ta va fi flămândă de informații noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.