Horoscop 14 decembrie. Vești bune cu 10 zile înainte de Crăciun

Horoscop 14 decembrie. Vești bune cu 10 zile înainte de Crăciun

♈ BERBEC

Dramele din sfera ta socială ar putea să te scoată din drum în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna în Leu se confruntă cu Saturn. Încearcă să nu te implici în problemele altora, mai ales dacă ai propria ta agendă. Din fericire, o mână de ajutor din partea Soarelui Săgetător îți va permite să te concentrezi pe aspectele pozitive, deși va trebui să adopți o abordare proactivă pentru a menține bunele vibrații. Ferește-te de comportamente înșelătoare în această seară, când Soarele se află în cuadratură cu Neptun, aducând o energie neclară pe masă. Folosește aceste vibrații în avantajul tău, îmbrățișându-ți latura mistică.

♉ TAUR

Evită impulsul de a-ți îndepărta sentimentele în această dimineață, dragă Taur, când Luna în Leu se confruntă cu Saturn. În timp ce acest climat cosmic este sigur că va declanșa o buză rigidă, ignorarea a ceea ce este în inima ta va acționa doar ca un deserviciu pentru tine însuți. Din fericire, Soarele Săgetătorului te poate ajuta să îți găsești pacea, atâta timp cât ești dispus să recunoști și să îți eliberezi durerea. Un sentiment de putere te poate ajuta să te confrunți cu problemele pe care le-ai evitat, deși ar trebui să fii în gardă pentru minciuni sau înșelăciuni din partea altora, mai ales mai târziu în această seară, când Soarele formează un cuadrat cu Neptun.

♊ GEMENI

Vei fi plin de idei pe măsură ce Luna în Leu călătorește prin a treia ta casă solară, dragă Gemeni, declanșând creativitatea naturală care trăiește în interiorul tău. Din nefericire, o opoziție dură între Luna și Saturn te-ar putea face să te abați de la realitate, făcând important ca fanteziile tale să fie ancorate în practică. Din fericire, o mână de ajutor din partea Soarelui Săgetătorului te poate ajuta să atingi stelele fără să plutești în gol, atâta timp cât îți păstrezi simțul echilibrului. Ferește-te de confuzie în cadrul încurcăturilor tale romantice mai târziu în această seară, când Soarele intră în cuadratură cu Neptun, amenințând să declanșeze înșelăciune sau să estompeze limitele.

♋ RAC

Stresul s-ar putea manifesta atunci când vine vorba de finanțele comune, dragă Rac, deoarece Luna în Leu se confruntă cu Saturn. Încearcă să conturezi un buget rezonabil pe care să îl respecți împreună cu partenerul tău, luând în considerare orice obiective financiare pe care tu și iubitul tău încercați să le atingeți. La celălalt capăt al acestui spectru, asigură-te că acționezi responsabil când vine vorba de cheltuieli, mai ales dacă alții se bazează pe tine pentru stabilitate. Între timp, Soarele Săgetătorului îi dă un sărut Lunii, inspirându-te să te organizezi în cadrul ambițiilor tale monetare. Amintește-ți doar să nu-ți pui toată valoarea pe bani, acordând prioritate și sănătății și relațiilor tale.

♌ LEU

S-ar putea să te simți puțin cam lipsit de energie când te trezești în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna se confruntă cu Saturn. Acest schimb ceresc ar putea face dificilă găsirea unui somn odihnitor, ceea ce face important ca tu să îți asculți și să îți hrănești corpul. Din fericire, îți poți recăpăta vitalitatea îmbrățișându-ți latura îndrăzneață, grație unei mâini de ajutor din partea Soarelui Săgetător. Folosiți această energie ca o scuză pentru a aduce puțină dramă în look-ul dvs., deoarece acest lucru vă va ridica moralul. Ferește-te de confuzie sau dezorganizare atunci când Luna formează aspecte dezechilibrate cu Neptun și apoi cu Pluton, amenințând să aducă vibrații dispersate.

♍ FECIOARĂ

Încearcă să nu te apleci asupra laturii tale perfecționiste în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Luna în Leu se confruntă cu Saturn. Acest climat cosmic te-ar putea determina să îți pui așteptări nerealiste, mai ales dacă începi să îți supra-analizezi munca. Din fericire, vei avea șansa de a-ți arăta compasiune pe măsură ce Soarele și Luna din Săgetător se aliniază, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a-ți onora și aprecia punctele forte și calitățile unice. Ferește-te de înșelăciune și de vibrații ciudate în cadrul vieții tale amoroase mai târziu în această seară, când Soarele se află în cuadratură cu Neptun, amenințând să-ți afecteze inima și conexiunile emoționale cu confuzie.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să vrei să eviți să postezi pe rețelele tale de socializare în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna în Leu se confruntă cu Saturn. Acest schimb ceresc ar putea crea o dinamică ciudată între tine și dispozitivele tale electronice, mai ales dacă ești prea mult investit în a primi atenție online. Din fericire, Soarele Săgetătorului vă poate ajuta să vă scuturați din această stare, încurajându-vă să vă hrăniți comunitatea și prieteniile prin intermediul unui schimb autentic. O energie încețoșată va umple aerul mai târziu în această seară, când Soarele Săgetătorului se va afla în cuadratură cu Neptun, fiind un moment bun pentru a vă relaxa, a vă deconecta și a vă oferi o pauză minții.

♏ SCORPION

S-ar putea să-ți fie greu să-ți separi emoțiile de comportamentul tău profesional în această dimineață, dragă Scorpion, deoarece Luna în Leu se confruntă cu Saturn. Fii atent la starea ta de spirit în acest moment și evită să te răzbuni pe cei din jurul tău dacă începi să te simți frustrat. Din fericire, vei avea șansa de a-ți găsi echilibrul pe măsură ce Soarele și Luna împărtășesc un schimb dulce, marcând un moment potrivit pentru a evada în natură sau pentru a te răsfăța cu o cantitate rezonabilă de terapie cu amănuntul. Cu toate acestea, ar trebui să vă încheiați cheltuielile înainte ca seara să se instaleze și soarele să se confrunte cu Neptun cețos, ceea ce v-ar putea face să uitați de buget.

♐ SĂGETĂTOR

Încearcă să nu lași o dispoziție pragmatică sau cinică să te taie din minunile universului nostru în această dimineață, dragă Arcașule, când Luna în Leu se confruntă cu Saturn. Acest schimb ceresc ar putea pune la încercare relația ta cu cealaltă parte, făcând important să găsești modalități sănătoase de a canaliza realitatea și spiritualitatea. Din fericire, o mână de ajutor din partea Soarelui va introduce un sprijin ceresc, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a-ți îmbrățișa în liniște latura mistică. O energie încețoșată se va manifesta mai târziu în această seară, când Soarele va intra în cuadratură cu Neptun, aducând confuzie în inima ta, care poate fi dificil de navigat.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să ai dificultăți în a-ți menține poziția în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna în Leu se confruntă cu Saturn. Evitați tentația de a vă arunca cu greutate, deoarece acest lucru ar putea declanșa lupte de putere distructive. Din fericire, vibrația se va ușura pe măsură ce Soarele și Luna împărtășesc un schimb dulce, încurajându-vă să vă scuturați de aceste vibrații ciudate prin găsirea păcii interioare. Aveți grijă în cine aveți încredere mai târziu în această seară, când Soarele se află în cuadratură cu Neptun înșelător, amenințând să vă încețoșeze mintea cu confuzie și minciuni. De asemenea, este posibil să doriți să evitați discuțiile serioase, deoarece va fi dificil să formulați declarații semnificative.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea ca, fără să vrei, să dai impresia că ești aspru sau lipsit de sentimente în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Leu se confruntă cu Saturn. Fă tot posibilul să îți menții un comportament amabil, chiar dacă oamenii din jurul tău declanșează frustrări. Din fericire, o mână de ajutor din partea Soarelui Săgetător te poate ajuta să găsești armonia, atâta timp cât lași garda jos în timp ce îmbrățișezi dragostea și comunitatea. Luați în considerare posibilitatea de a vă elibera programul în favoarea grijii de sine în această seară, când Luna formează un aspect dezechilibrat cu Pluton, accentuându-vă nevoia de relaxare solitară. Încercați doar să nu vă deconectați de mediul înconjurător când Soarele se află în cuadratură cu Neptun.

♓ PEȘTI

S-ar putea să vă simțiți puțin nelalocul vostru când vă treziți în această dimineață, dragi pești, deoarece Luna în Leu se confruntă cu Saturn. Deși aceste vibrații funky ar putea să te arunce pe pilot automat, derivarea prin sarcinile tale va declanșa probabil greșeli. Din fericire, o mână de ajutor din partea Soarelui Săgetător îți va permite să rămâi ancorat în prezent, mai ales dacă rămâi ancorat în munca ta cu listele de lucruri de făcut. Verifică-te mai târziu în această seară, când Soarele intră în cuadratură cu Neptun, ceea ce te-ar putea determina să îți cobori garda fără să vrei. Fiți atenți la ceea ce acceptați și evitați să vă aplecați pentru a-i mulțumi pe alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.