Horoscop 15 iunie 2022. Vești foarte bune

♈ BERBEC

Energia va fi permeabilă atunci când te vei trezi în această dimineață, dragă Berbec, pe măsură ce Luna plină din Săgetător se manifestă pe cer. Acest eveniment luminos va acționa ca una dintre cele mai spirituale zile ale anului pentru tine, așa că nu uita să apelezi la recunoștința ta, să te conectezi cu puterea ta superioară și să iei legătura cu sufletul tău. Din păcate, vibrațiile ar putea deveni puțin cam ciudate în această seară, când Luna se conectează cu Saturn și Neptun neclar. Cheia pentru a supraviețui acestor curenți cosmici este să te asiguri că ești la zi cu lista de lucruri de făcut, astfel încât să îți poți petrece seara navigând pe internet.

♉ TAUR

Vibrația s-ar putea simți puțin intensă sau copleșitoare dimineața, deoarece Luna plină din Săgetător se manifestă în a opta ta casă solară. Acest climat cosmic transformator te va pune în starea de spirit de a o lua de la capăt, dar încearcă să nu respingi situațiile sau persoanele din viața ta care chiar funcționează, doar pentru că te-ai săturat de ceea ce nu funcționează. Din fericire, veți avea o șansă de a vă stabiliza și de a vă împământa în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Saturn, orientat spre calm. Cu toate acestea, energia dură care radiază de la Neptun ar putea să-ți ucidă vibrațiile, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a te deconecta de la conturile tale de social media.

♊ GEMENI

Te vei trezi cu sentimentul că inima ta ar putea exploda, dragă Gemeni, când Luna plină din Săgetător se manifestă în a șaptea ta casă solară. Îmbrățișează-ți latura optimistă chiar acum, deoarece universul te încurajează să profiți de dragostea din interiorul și din jurul tău. Acordă-ți permisiunea de a zbura sus pe acest curent cosmic, găsind motive să te apreciezi pe tine și pe oamenii pe care îi iubești. Din nefericire, aceste vibrații bune ar putea să vă facă să plutiți mai târziu în această seară, când Luna intră într-un pătrat dur cu Neptun înălțător. Din fericire, Saturn va da o mână de ajutor pentru a vă ajuta să vă împământați, deși s-ar putea să fie nevoie să vă ancorați prin întinderi sau alte activități fizice.

♋ RAC

Rezistă impulsului de a-ți controla mediul înconjurător astăzi, deoarece Luna plină din Săgetător aduce o explozie de energie în a șasea ta casă solară. Deși te vei simți inspirat să te pui la punct cu lista de lucruri de făcut și să adopți obiceiuri sănătoase, vibrațiile spumoase din spatele acestui curent cosmic vor fi greu de îmblânzit. Dacă începeți să vă simțiți nivelul de stres ridicat, căutați modalități de a râde și încercați să vă reamintiți să nu fiți atât de serioși. Din fericire, ordinea va fi restabilită mai târziu în această seară, când Luna îi va sufla un sărut lui Saturn, ajutându-vă să vă scuturați de orice funk care v-ar fi putut găsi mai devreme.

♌ LEU

Luna plină din Săgetător se manifestă pe cerul nostru în această dimineață, activând sectorul din harta ta care guvernează expresia de sine, distracția și ego-ul. Deși te vei simți revigorată și pregătită să iei lumea cu asalt, ar trebui să fii atentă să îți supraveghezi aura, deoarece energia ta ar putea fi puțin mai greu de controlat decât de obicei. Evită să te împingi în conversații sau situații fără să citești mai întâi camera, sau te-ai putea trezi în mijlocul unor stângăcii sau drame. De asemenea, ar trebui să fii selectiv cu privire la persoanele în care îți investești timpul, acordându-ți atenția doar celor care te sărbătoresc și te ridică.

♍ FECIOARĂ

Casa ta va fi un loc plin de viață în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Luna plină din Săgetător aduce o explozie de energie în a patra ta casă solară. Din nefericire, un pătrat în T dur între Soare, Lună și Neptun ar putea să vă coboare vibrația, mai ales dacă v-ați luptat în ultima vreme cu cariera sau cu viața sentimentală. Dacă începeți să simțiți că ați căzut într-o depresie sau începeți să vă deconectați, acordați-vă câteva momente pentru a vă găsi centrul. Din fericire, stabilizatorul Saturn va interveni pentru a-ți oferi un colac de salvare, deși va trebui să îți accesezi puterea personală, amintindu-ți forța și capacitățile tale.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Încearcă să nu lași optimismul să-ți întunece mintea logică astăzi, dragă Balanță, deoarece Luna plină din Săgetător formează un pătrat în T dur cu Neptun cețos. Acest eveniment lunar de bun augur va declanșa visătorul din tine, inundându-ți psihicul cu viziuni ale unui mâine mai luminos. S-ar putea să simțiți că universul vă cheamă să faceți ceva mai mare, deși calea care vă așteaptă nu va fi atât de simplă. Va fi ușor să nu luați în considerare cantitatea de muncă grea necesară pentru a transforma aceste fantezii în realitate, dacă nu vă conturați o strategie despre cum să vă realizați visele, în loc să vă lăsați dus de val de imaginație.

♏ SCORPION

Încrederea și sentimentul tău de siguranță ar putea fluctua astăzi, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna plină din Săgetător ne onorează cerul. Deși acest plasament luminos este, în general, de bun augur, o conexiune dură cu Neptun cel visător amenință să ucidă vibrațiile. Din fericire, există un leac pentru orice energie ciudată care te afectează, deși va trebui să adopți o abordare proactivă pentru a-i construi pe ceilalți. Vei descoperi că a vedea binele din ceilalți te face să te simți mai bine cu tine însuți, ajutându-te să realizezi că există mult noroc, iubire și prosperitate pentru toți. Sărbătorește-te pe tine și pe prietenii tăi astăzi, iar universul îți va zâmbi.

♐ SĂGETĂTOR

Luna plină se manifestă astăzi în semnul tău, aducând un plus de strălucire în aura ta. Deși te vei simți bine în legătură cu tine și cu obiectivele tale, vibrațiile ar putea deveni puțin dezordonate în ceea ce privește problemele de inimă. Energia dură care radiază de la Neptun neclar ar putea să te facă să te simți în conflict emoțional, mai ales dacă nu ai primit suficientă atenție din partea acelei persoane speciale. De asemenea, ai putea începe să simți că obiectivele tale personale au fost lăsate deoparte în favoarea dedicării energiei tale pentru dragoste. Din fericire, a fi direct cu sentimentele tale te poate ajuta să găsești claritate, la bine și la rău.

♑ CAPRICORN

Luna plină din Săgetător se manifestă în a douăsprezecea ta casă solară în această dimineață, cerându-ți să te reconectezi cu nucleul tău spiritual. Acest climat cosmic este perfect pentru a explora adâncurile psihicului tău, deși va trebui să fii sincer cu tine însuți în legătură cu punctele tale forte, slăbiciunile și tiparele tale comportamentale. Din nefericire, energia dură care radiază de la Neptun neclar ar putea aduce un pic de negare în peisaj, ceea ce face important ca tu să nu te ascunzi de fapte. Încearcă doar să nu te iei la puricat, abordându-ți umbra cu compasiune și iubire. Când interacționezi cu ceilalți, s-ar putea să-ți fie greu să-ți muști limba, dar încearcă să nu rănești niciun sentiment cu o sinceritate brutală.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să te trezești cu urechile țiuind, dragă Vărsătorule, deoarece Luna plină din Săgetător se manifestă în a unsprezecea ta casă solară. Acest climat cosmic ar putea scoate la suprafață bârfele, dezvăluind orice dușmani care s-ar putea afla în mijlocul tău. Din fericire, te vei simți stabil și încrezător în tine însuți, grație unei mâini de ajutor din partea lui Saturn, guvernatorul tău planetar. Cu toate acestea, va trebui să te concentrezi asupra agendei tale pentru a profita la maximum de aceste vibrații de susținere, ceea ce înseamnă că nu te poți murdări pe mâini cu drame sociale sau șușoteli pe la spatele prietenului tău. Restrângerea timpului petrecut în fața ecranului ar putea fi, de asemenea, utilă pentru sănătatea ta mentală și emoțională în acest moment, așa că nu-ți fie teamă să te deconectezi.

♓ PEȘTI

S-ar putea să te simți copleșit sau ieșit din tipare astăzi, deoarece Luna plină din Săgetător se manifestă pe cer, formând un cuadrat dur în T cu Neptun, conducătorul tău planetar. Aceste vibrații încețoșate ar putea deveni deosebit de problematice în cadrul vieții tale profesionale și domestice, indicând că ai nevoie de o anumită singurătate. Din fericire, o mână de ajutor din partea stabilizatorului Saturn îți va sprijini căutarea de timp singur, oferindu-ți motivația de a stabili limite și de a te îndepărta de persoanele sau situațiile care te stresează. Din fericire, vei începe să te simți mai calm și mai sociabil mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna intră în stoicul Capricorn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.