Horoscop 16 ianuarie 2022. Astrele aduc vești grozave

Horoscop 16 ianuarie 2022. Astrele aduc vești grozave

Citește horoscopul de duminică pentru zodia ta!

♈ BERBEC

Aveți permisiunea de a petrece ceva mai mult timp în pat în această dimineață, așa că nu vă faceți griji pentru a fi treaz și a fi în picioare odată cu zorii zilei. În mod normal, îți place să trăiești după motto-ul „pasărea matinală prinde viermele”, dar astăzi, poți prinde viermele chiar dacă nu începi să cauți până la prânz. Pe măsură ce Luna se aliniază cu Venus în sectorul carierei tale, ai putea atinge un punct culminant la locul de muncă și se pare că nu va fi nevoie de prea mult efort pentru a ajunge acolo.

♉ TAUR

Nu fiți surprins dacă astăzi nu aveți niciun interes pentru problemele mondene – cea mai mare parte a muncii dvs. poate probabil că poate aștepta, finanțele dvs. nu au nevoie să fie trecute cu un pieptene fin, iar orice treburi restante pot fi lăsate pe plan secundar. Universul vrea ca astăzi să te bucuri pe deplin de tine însuți, într-o manieră care să te recompenseze și să te împlinească. Exersează-ți mușchii creativi sau începe să înveți despre un nou subiect care te pasionează; concentrează-te pe creșterea valorii tale personale în locul valorii tale financiare.

♊ GEMENI

Ai ținte înalte în acest moment, iar energiile de astăzi îți dau toate motivele să alergi spre cel mai înalt vârf. În timp ce Venus, iubitoare de plăcere, în sectorul tău de resurse comune, stimulează Luna în sectorul tău profesional, ai putea avea un impact major cu munca ta și, la rândul tău, să primești un câștig important pentru eforturile tale. Nu vă așteptați la o mărire de salariu de bază, ci mai degrabă la o sumă forfetară unică sau la un bonus care va face ca totul să merite.

♋ RAC

Stabilește-ți o intenție de a fi sincer cu tine însuți astăzi și, de asemenea, sincer cu persoanele din viața ta. Ați depus mai mult decât v-ar fi trebuit? Vă simțiți un pic cam epuizat? Este în regulă să exprimi aceste lucruri celorlalți, chiar dacă în mod normal ai prefera să păstrezi astfel de emoții pentru tine. Un umăr pe care să plângi – sau pur și simplu cineva cu care să – vorbești va face toată diferența acum, ajutându-te să elimini orice emoții dificile.

♌ LEU

Ai putea avea un impact major la locul de muncă astăzi, așa că pune-ți cea mai bună față și apucă-te de treabă cât mai devreme posibil. Indiferent de câte lucruri ai în așteptare, se pare că vei putea să le parcurgi cu eficiență maximă și efort minim. Asigură-te că îți rezervi ceva timp pentru a face mișcare între sarcini, cum ar fi yoga sau o plimbare plăcută pentru a lua puțin aer curat. O activitate ușoară vă va ajuta să vă eliberați mintea și să vă susțineți energia.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

La cât de eficient și dedicat ești, proiectele de grup tind să fie cel mai rău coșmar al tău, deoarece nimeni nu pare să își facă partea lor de muncă – chiar și atunci când depun efort, acesta rareori se ridică la standardele tale destul de înalte. Deși, în mod normal, ai pleca și ai face lucrurile de unul singur, ai putea fi plăcut surprins astăzi dacă încerci o abordare diferită. Nu toată lumea este incompetentă și ai putea întâlni astăzi niște persoane foarte capabile pe care le vei dori de partea ta.

♎ BALANȚĂ

O curățenie de primăvară timpurie ar putea fi în magazin astăzi, dar nu doar un pic de organizare sau de aranjare – încercați cu adevărat să intrați în diverse colțuri și să curățați praful care s-a acumulat. Un pic de curățenie în casă reglementată te va ajuta să-ți limpezești mintea și să îndepărtezi energiile vechi. Ocupă-te de sarcinile pe care nu le faci des, cum ar fi aspiratul sub canapea sau golirea sertarelor cu vechituri. S-ar putea chiar să găsești ceva valoros pe care credeai că l-ai pierdut pentru totdeauna.

♏ SCORPION

Nu fi surprins dacă te trezești cu mesaje și e-mailuri care îți cer atenția. Uneori poate fi foarte stresant să îți începi ziua astfel, dar se pare că informațiile care îți vor sosi astăzi vor fi mai mult decât minunate. Spune da la orice invitație și dă curs tuturor oportunităților remarcabile; un eveniment sau o întâlnire ar putea duce, printre altele, la o noapte plină de împliniri. Nu face pe tapet în acest moment, Scorpionule!

♐ SĂGETĂTOR

Este o zi bună pentru a te organiza, totuși, deși acest lucru ar putea suna ca o corvoadă sau ca o muncă aglomerată, de fapt, va zbura dacă îți sufleci mânecile și te apuci de treabă. S-ar putea să te confrunți cu o problemă care pare complicată la început, dar nu te lăsa speriat. O rudă sau o altă persoană importantă din viața ta, în special o femeie, ar putea să iasă la iveală cu un sfat util; dacă nu, nu ezita să te apropii și să ceri și tu unul.

♑ CAPRICORN

Concentrează-te din greu pe ceea ce vrei să manifești, pentru că, astăzi, se pare că tot ce trebuie să faci este să ceri și universul ți-l va aduce la ușa din față. S-ar putea să primești un mesaj sau un apel foarte interesant de la cineva, așa că, dacă ești genul de persoană care își filtrează apelurile, acum este un moment bun să răspunzi la acel număr necunoscut. Mesajele care vin acum pot avea un impact pozitiv asupra vieții tale.

♒ VĂRSĂTOR

Viața pare să te tragă în două direcții diferite astăzi, dar acest lucru nu te deranjează. Niciodată nu ai fost unul care să te forțeze să mergi pe calea cea dreaptă și îngustă, iar acum ai permisiunea de a sări de colo-colo așa cum crezi de cuviință. Poți să fii productiv ȘI să visezi cu ochii deschiși, să realizezi ȘI să te relaxezi, așa că nu te îngrădi când nu este nevoie. De fapt, visele tale cu ochii deschiși ar putea duce la o realizare majoră, așa că permite-ți minții tale să hoinărească liber și dă curs oricăror noțiuni interesante.

♓ PEȘTI

Va fi dificil să te concentrezi asupra muncii tale astăzi, deoarece oamenii îți aduc oportunități și invitații interesante în stânga și în dreapta. Tânjești după ceva plăcere și nu ar trebui să ai probleme în a o găsi. Pe de altă parte, dacă vă simțiți mai degrabă izolat, asigurați-vă că apelați la un prieten pentru sprijin. În timp ce Luna în semnul tău se conectează pozitiv cu Venus în sectorul tău de prietenie, este mai ușor să găsești sentimentul de conexiune pe care îl dorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.