HOROSCOP 16 IANUARIE: Ce ZODIE trebuie să meargă la medic

Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 16 Ianuarie 2018 Berbec:

Astăzi, nativul din zodia berbect își va aloca prima partea zilei treburilor casnice, chiar dacă acesta va fi nevoit să renunțe la anumite drumuri. De asemenea, astăzi va avea prioritate o înâlnire pe care a amânat-o destul. Orgoliul unui membru din familiei îi va aduce motive de supărare nativului berbec.

Horoscop 16 Ianuarie 2018 Taur 

Nativii din taur își vor începe ziua cu un mic dejun delicios și cu o surpiză, lucruri care le vor da energia necesară pentru ziua aglomerată care se anunță. La locul de muncă vor avea parte de momente dificile. Dacă nu vor incepe să muncească mai mult este posibil să se anunțe o concediere. Si chiar dacă nu își doresc să colaboreze, nativii din zodia taur vor trebui să ceară ajutorul colegilor pentru a rezolva o problemă de serviciu. Seara aduce și putină bucurie in familie cu ocazia unei vizite.

Horoscop 16 Ianuarie 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Casa sau mașina cumpărata de către gemeni nu a fost tomcai pe placul familie, dar în cercul lor de preteni va fi un subiect interesant de discuție. Astăzi vor aloca mai mult timp liber pasinulor, poate vor face chiar și niste sport. Veștile aflate despre o persoana dragă de care nu au mai auzit de mult cu prilejul unei întâlniri neasteptate, le vor aduce bucurie. Ziua se va încheia cu o discuție serioasă despre viitor cu partenerul de viață.

Horoscop 16 Ianuarie 2018 Rac

Racul consideră că banii nu sunt niciodată suficienți în familia sa așa că ideea unui venit în plus îi surâde acestuia. Ziua începe cu mici cumpărături pentru casă și va contniua într-un mod relaxant poate o carte sau un film bun. Seara o ieșire în oraș pare cea ma bună solutie pentru rac, pentru că este o periodă când acesta are nevoie de o schimbare, astfe, cu acest prilej poate profita să se facă remarcat.

Horoscop 16 Ianuarie 2018 Leu

Ar fi bine ca astăzi, nativul leu să nu exagereze cu distracția, acest lucru poate creea conflicte la locul de muncă. Leul se va baza pe instinct pentru a lua decizi astăzi, fie ca este vorba de un cadou pentru un apropiat sau decizi legate de familie. Seara se închieie cu o vizită de mult așteptată, chiar dacă acest lucur îl împiedică pe nativul leu să-și termine treburile casnice.

 

Horoscop 16 Ianuarie 2018 Fecioară

Nativul din zoida fecioară trebuie să fie foarte atent la gesturile pe care le va face pe parcursul zilei pentru că acestea pot fi interpretate greșit. Astăzi, fecioara simte nevoia de a-și pune ordine în gânduri așa ca o plimbare prin parc de unul singur va fi cea mai bună soluție. La locul de muncă, atmosfera destinsă îi va da o stare de bine și îl va ajuta să își îndeplinească mai bine sarcinile. Spre seară, plecarea sau o conversație telefonică cu un membru al familiei îi va da un semtiment de nostalgie fecioarei.
Horoscop 16 Ianuarie 2018 Balanță

Astăzi balanța se va elibera de o grijă în plus după ce își va rezolva o problemă financiară. Tot astăzi aveți posibilitatea să vă îndepliniți un vis din copilarie, iar acest lucru nu poate decât să va bucure. Nu fiți prea duri cu voi astăzi chiar dacă mereu tindeți spre perfecțiune.

Horoscop 16 Ianuarie 2018 Scorpion

Este un moment bun pentru nativul scoprion să învețe să accepte criticile construcitve pentru a nu mai face anumite greșeli. Chiar dacă nu i-a fost cerut, acesta va prelua inițiativa și va coordona o activitate la locul de muncă. Seara scorpionul va surprinde placut pe cineva cu o donație fie că este vorba de bani sau de haine.

Horoscop 16 Ianuarie 2018 Săgetător

Sentimentul după ce săgetătorul a făcut o faptă bună nu poate fi comparat cu nimic altceva. Acesta își va incepe ziua fie prin a da sfaturi, fie prin a ajuta fizic un membru al familiei care îi solicită acest lucru. Familia este pe primul loc astăzi așa ca săgetărorul va refuza o învitație la cafea și își va petrece ziua alături de cei dragi. Chiar dacă oboseala își face simțită prezența, acesta va fii nevoit să facă un drum în plus pentru a plati o factură sau a rezolva probleme legate de un act neaprobat.

 

Horoscop 16 Ianuarie 2018 Capricorn

Astăzi nativul capricorn își va dedicat mare parte din timp partenerului de viață. Problemele din ultmul timp îl vor face pe acesta să se gândească la o despărțire, iar acest lucru il inspăimântă. Chiar dacă treburile casnice trebuie terminate, un eveniment important îi solicită prezența. O discuție despre o posibilă schimbare a locuinței îi oferă acestuia o stare de bine. Vizita la un medic este absolut necesară din caza faptului că acesta și-a neglijat sănătatea în ultimul timp.
Horoscop 16 Ianuarie 2018 Vărsător

Problemele apărute la începutul zilei îl vor face pe vărsător să trebuiască să găsească soluții spontane. O mărturisire a unui apropiat sau a unui admirator secret îi va face ziua mai bună nativului vărsător. Dacă va lua în considerarea sfatului unui apropiat cu privire la o problemă, razutatul va fi muțumitor.

 

Horoscop 16 Ianuarie 2018 Pești

Prioritizarea lucrurilor de către nativii din zodia pesti va avea consecinte asupra relației cu familia. Cheltuielile zilnice sau anumite taxe îi vor face pe aceștia să își gestioneze mult mai bine banii. Un cadou primită de la un coleg sau un superior le va demonstra cât de mult sunt apreciați de acea persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.