Horoscop 16 iunie 2022. Vești foarte bune!

Horoscop azi 16 iunie 2021. Ziua de miercuri aduce surprize

Horoscopul este o diagramă astrologică sau o diagramă care reprezintă pozițiile Soarelui, Lunii, planetelor, aspectelor și unghiurilor astrologice la momentul unui eveniment, cum ar fi nașterea unei persoane. Se referă adesea la predicțiile unui astrolog.

♈ BERBEC

Astăzi, veți relua un proiect sau o lucrare pe care ați lăsat-o mai devreme. Cu o pasiune și o încredere regăsite,veți fi pregătită să vă angajați pe plan profesional.

♉ TAUR

Azi sunteți în căutarea unui debușeu creativ. Reconectează-te cu prietenii cu care împărtășești aceleași hobby-uri și explorează ceea ce te face fericită. Îți vei acorda prioritate astăzi.

♊ GEMENI

Cauți confortul de acasă și dorești să iei o pauză de la programul de lucru agitat. Ia-ți o pauză de la toate distracțiile și ascultă-ți corpul. Intrați în contact cu vechi prieteni sau membri ai familiei pentru a vă calma.

♋ RAC

Astăzi este vorba despre a comunica în mod corect. Vor fi momente în care va trebui să vorbești și nu ezita când va veni momentul. Treceți prin căsuța de e-mail și chat-uri pentru a vedea dacă există mesaje la care trebuie să răspundeți.

♌ LEU

Astăzi iei decizii bazate pe realitate și pragmatism. Vor exista unele perspective noi în ceea ce privește perspectivele de carieră. Oferă-ți o structură a zilei cu activități care te fac să te simți productiv.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

Este posibil să vă răsfățați cu o rutină de îngrijire de sine astăzi. Vor exista momente în care vă veți simți pierdut în propriile gânduri, dar veți fi ghidat înapoi la realitatea prezentă în curând.

♎ BALANȚĂ

Este o zi excelentă pentru a vă elibera capul de toate gândurile care v-au aglomerat. Petrece timp cu tine însuți și fii atent la modul în care procesezi fiecare gând. Nu vă presați să fiți productiv astăzi. Este în regulă să vă relaxați și să aveți grijă de voi înșivă.

♏ SCORPION

Veți căuta compania prietenilor astăzi. Atingerea vechilor prieteni și cunoștințe se va dovedi terapeutică și nostalgică.

♐ SĂGETĂTOR

Sunteți profund imersat în munca dvs. astăzi. Vor exista contemplări cu privire la perspectivele viitoare ale carierei și brainstorming de idei noi.

♑ CAPRICORN

Ați terminat cu rutina monotonă a vieții voastre și căutați să aduceți ceva nou. Este posibil să căutați inspirația în hobby-urile voastre, în educație sau în dobândirea de noi abilități.

♒ VĂRSĂTOR

Dacă ți-ai înăbușit emoțiile, astăzi este ziua în care te adresezi lor și le lași să te cuprindă pe măsură ce se eliberează. Vorbește despre experiența ta cu un prieten sau cu un partener. Va fi o zi terapeutică.

♓ PEȘTI

Dacă sunteți într-o relație romantică, s-ar putea să aveți de discutat unele probleme care v-au deranjat pe amândoi în ultima vreme. Poate părea descurajant, dar la final relația voastră va ieși mai puternică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.