Horoscop 16 mai: FECIOARELE pun familia pe primul loc, VĂRSĂTORII se tem de schimbări

Horoscop 16 mai: Schimbare de planuri pentru Pești, Vărsătorii se tem de o schimbare

Horoscop 16 mai Berbec

E bine să asculți din când în când părerile celorlalți însă nu te lăsa influențat de negativitatea acestora. Tu trebuie să fii conștient că te-ai pregătit suficient pentru ceea ce ai de înfruntat și dispui de toate resursele.

Horoscop 16 mai Taur

Nu îți fie teamă să îți setezi obiective înalte. Nesiguranța e singurul lucru care te ține înapoi. Muncește în fiecare zi pentru visul tău și vei ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop 16 mai

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Gemeni

Pot apărea mici obstacole pe care le vei depăși fără probleme. Ai o energie ieșită din comun așa că e cel mai bun moment să te implici în implementarea proiectelor de viitor.

Horoscop 16 mai Rac

Tu ești singurul responsabil pentru viața ta. Nu mai încerca să găsești vinovați pentru situațiile care nu îți plac, tu poți face oricând o schimbare.

Horoscop 16 mai Leu

Privește lucrurile cu mai multă obiectivitate. Uneori problema poate fi chiar în atitudinea ta. Dacă ai probleme, nu găsi vinovați și nu aștepta să se rezolve de la sine. Limpezește-ți gândurile și apoi acționează.

Horoscop 16 mai Fecioară

Familia este o prioritate pentru tine acum. Îți faci planurile de viitor în concordanță cu bunăstarea familiei.

Horoscop 16 mai Balanță

Teama și suspiciunea nu sunt sentimente noi pentru tine. Însă simți că de data asta ai nevoie de cineva să te scoată din starea asta. Petrece timp cu cei dragi și încarcă-te cu energie pozitivă.

Horoscop 16 mai Scorpion

Ești tentat să te agiți și să te stresezi peste limită. Încearcă să îți găsești liniștea pentru că nu vei duce nicio sarcină la bun sfârșit dacă ai atitudinea asta și mai mult îți vei prelungi starea proastă.

Horoscop 16 mai Săgetător

Ai visuri din ce în ce mai înalte dar eziți să le urmezi pentru că ți se par prea îndrăznețe.Dacă faci totul ca la carte nu ai de ce să te temi, vei ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop 16 mai Capricorn

Ai toate resursele pentru a termina ceea ce ți-ai propus. Dacă simți nevoia de un imbold, adună-ți familia și prietenii pentru că îți vor demonstra că îți sunt alături.

Horoscop 16 mai Vărsător

Îți lipsește curajul schimbării. Trebuie să reușești să vizualizezi imaginea de ansamblu și să nu mai fi atât de emoțional. Doar tu poți face ca viața ta să fie mai bună.

Horoscop 16 mai Pești

Dacă ești dezamăgit că ideile pe care te bazai nu par să meargă conform planului, gândește-te la alternative. Chiar și un plan bine stabilit are nevoie de mai multe opțiuni.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.