Horoscop 16 mai: FECIOARELE pun familia pe primul loc, VĂRSĂTORII se tem de schimbări


Horoscop 16 mai: Schimbare de planuri pentru Pești, Vărsătorii se tem de o schimbare

Horoscop 16 mai Berbec

E bine să asculți din când în când părerile celorlalți însă nu te lăsa influențat de negativitatea acestora. Tu trebuie să fii conștient că te-ai pregătit suficient pentru ceea ce ai de înfruntat și dispui de toate resursele.

Horoscop 16 mai Taur


Nu îți fie teamă să îți setezi obiective înalte. Nesiguranța e singurul lucru care te ține înapoi. Muncește în fiecare zi pentru visul tău și vei ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop 16 mai

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Gemeni

Pot apărea mici obstacole pe care le vei depăși fără probleme. Ai o energie ieșită din comun așa că e cel mai bun moment să te implici în implementarea proiectelor de viitor.

Horoscop 16 mai Rac

Tu ești singurul responsabil pentru viața ta. Nu mai încerca să găsești vinovați pentru situațiile care nu îți plac, tu poți face oricând o schimbare.

Horoscop 16 mai Leu

Privește lucrurile cu mai multă obiectivitate. Uneori problema poate fi chiar în atitudinea ta. Dacă ai probleme, nu găsi vinovați și nu aștepta să se rezolve de la sine. Limpezește-ți gândurile și apoi acționează.

Horoscop 16 mai Fecioară

Familia este o prioritate pentru tine acum. Îți faci planurile de viitor în concordanță cu bunăstarea familiei.

Horoscop 16 mai Balanță

Teama și suspiciunea nu sunt sentimente noi pentru tine. Însă simți că de data asta ai nevoie de cineva să te scoată din starea asta. Petrece timp cu cei dragi și încarcă-te cu energie pozitivă.

Horoscop 16 mai Scorpion

Ești tentat să te agiți și să te stresezi peste limită. Încearcă să îți găsești liniștea pentru că nu vei duce nicio sarcină la bun sfârșit dacă ai atitudinea asta și mai mult îți vei prelungi starea proastă.

Horoscop 16 mai Săgetător

Ai visuri din ce în ce mai înalte dar eziți să le urmezi pentru că ți se par prea îndrăznețe.Dacă faci totul ca la carte nu ai de ce să te temi, vei ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop 16 mai Capricorn

Ai toate resursele pentru a termina ceea ce ți-ai propus. Dacă simți nevoia de un imbold, adună-ți familia și prietenii pentru că îți vor demonstra că îți sunt alături.

Horoscop 16 mai Vărsător

Îți lipsește curajul schimbării. Trebuie să reușești să vizualizezi imaginea de ansamblu și să nu mai fi atât de emoțional. Doar tu poți face ca viața ta să fie mai bună.

Horoscop 16 mai Pești

Dacă ești dezamăgit că ideile pe care te bazai nu par să meargă conform planului, gândește-te la alternative. Chiar și un plan bine stabilit are nevoie de mai multe opțiuni.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.