Horoscop 17 mai 2022 – o furtună energetică amenință zodiile după luna plină

Horoscop 17 mai 2022 - o furtună energetică amenință zodiile după luna plină

Ca efect al lunii pline din 16 mai 2022, o furtună energetică își pune amprenta azi în acțiunile și activitățile zodiilor. Iată cum te va influența și pe tine!

♈ BERBEC

Luna se mută în Săgetător în această dimineață, formând o conexiune dulce cu Jupiter de bun augur și umplând aerul cu o liniște pașnică după eclipsa de Lună intensă de aseară. Acest climat cosmic vă va binecuvânta cu sprijin spiritual pe tot parcursul zilei, așa că asigurați-vă că vă țineți ochii deschiși pentru sincronicități și mesaje de dincolo. Din păcate, o opoziție dură între Luna și Mercur ar putea aduce confuzie în calea ta, mai ales dacă logica și intuiția ta încep să se lupte între ele. În loc să te stresezi în legătură cu drumul care te așteaptă, permite-ți să te bucuri de această zi fără presiunea de a face diacritice majore în viață.

♉ TAUR

Vei simți un sentiment de ușurare în această dimineață, dragă Taur, când Luna se va muta în Săgetător și în a opta ta casă solară. Acest climat cosmic îți va oferi ocazia de a te scutura de orice funk care te-ar fi putut găsi în ultimele două zile, pe măsură ce universul te împinge să te eliberezi de ceea ce nu îți servește. Între timp, o mână de ajutor din partea lui Jupiter va aduce un pic de strălucire în dimineața ta, mai ales dacă reușești să faci o sesiune de meditație înainte de muncă. Energia misterioasă va umple seara, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a studia ocultismul.

♊ GEMENI

Luna în Săgetător se conectează cu Jupiter spumos în această dimineață, pompând aerul cu o energie cochetă, în timp ce creează un buzz în cercul tău social. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a trimite un mesaj obraznic iubitei tale, deoarece farmecul și popularitatea ta vor beneficia de un sprijin ceresc serios. Din nefericire, atmosfera ar putea deveni un pic mai stâncoasă la mijlocul dimineții, când Luna se confruntă cu Mercur, conducătorul tău planetar. Folosește acest climat cosmic ca pe un indiciu din partea universului pentru a te retrage pentru câteva ore și a te concentra pe muncă mai degrabă decât pe socializare – cel puțin până când vei ponta pentru ziua de azi.

♋ RAC

Atmosfera se va simți foarte veselă la locul de muncă în această dimineață, dragă Rac, deoarece Luna își croiește drum în optimistul Săgetător, formând o conexiune de susținere cu strălucitorul Jupiter. Acest climat cosmic te poate ajuta să rămâi motivat în cadrul sarcinilor tale zilnice, creând un sentiment de satisfacție de fiecare dată când tai un element de pe lista ta de sarcini. Încearcă doar să nu te lași prea mult dus de această energie ridicată, sau ai putea ajunge să faci câteva greșeli din cauza unei opoziții dure între Luna și Mercur. Din fericire, aceste vibrații ciudate se vor disipa odată cu venirea serii, oferindu-ți șansa de a te reconecta cu claritatea ta.

♌ LEU

Încearcă să faci o sesiune de meditație sau de jurnal înainte de muncă în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna intră în strălucitorul Săgetător în timp ce formează o conexiune de susținere cu Jupiter expansiv. Acest climat cosmic va aduce o avalanșă de energie creativă în calea ta. Cu toate acestea, din cauza unei opoziții dure între Luna și Mercur, ideile tale geniale ar putea fi uitate până la jumătatea dimineții dacă nu le notezi. Din fericire, inspirația artistică va curge mai târziu în cursul zilei, fiind o seară excelentă pentru a lucra la proiectele pasionale la care te-ai chinuit în ultimele săptămâni.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Luna intră în Săgetător în această dimineață, dragă Fecioară, punându-te într-o dispoziție hrănitoare și optimistă. Între timp, o conexiune dulce între Luna și Jupiter va aduce o deschidere în inima ta, inspirându-te să te îndrăgostești de colegii de casă sau de partenerul tău romantic. Încearcă doar să nu te angajezi în acte de bunătate cu așteptări legate de ele, sau ai putea sfârși prin a te simți dezamăgit până la mijlocul dimineții, când Luna se va confrunta cu Mercur, conducătorul tău planetar. Această energie ar putea, de asemenea, să te facă să devii puțin deconectat de responsabilitățile tale profesionale, așa că este posibil să vrei să schițezi o listă de lucruri de făcut pentru ziua respectivă pentru a te ajuta să rămâi pe drumul cel bun.

♎ BALANȚĂ

În această dimineață, dragă Balanță, vei vorbi dintr-un loc al iubirii, pe măsură ce Luna se îndreaptă spre Săgetător, în timp ce formează o conexiune de susținere cu Jupiter cel vesel. Acest climat cosmic este, de asemenea, pregătit să îți ridice farmecul, așa că nu te teme să te bazezi pe puterea ta de convingere, mai ales dacă încerci să îți convingi îndrăgostitul să se întâlnească cu tine după muncă pentru a te distra. Din nefericire, vibrația ar putea deveni un pic mai dificilă la mijlocul dimineții, când Luna se confruntă cu comunicativul Mercur, aducând perturbări în a noua ta casă solară. Această energie te-ar putea lăsa puțin neinspirat, dar încearcă să nu o lași să-ți strice buna dispoziție.

♏ SCORPION

Mâncatul sănătos și respectarea rutinei tale obișnuite îți vor aduce un sentiment de confort și stabilitate în această dimineață, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna intră în Săgetător, în timp ce formează o conexiune de susținere cu Jupiter. Acest climat cosmic ar putea duce, de asemenea, la oportunități financiare, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a face mai mult decât trebuie la locul de muncă. Din nefericire, vibrația va deveni un pic mai dificilă la mijlocul dimineții, deoarece Luna formează o opoziție dură cu Mercur comunicativ. Aveți grijă la cuvintele dvs. în această perioadă și încercați să nu jigniți pe nimeni cu sfaturi nesolicitate, chiar dacă veniți dintr-un loc onest și cu inimă bună.

♐ SĂGETĂTOR

Vibrațiile bune vor curge astăzi, pe măsură ce Luna își face loc în semnul tău, formând o conexiune de susținere cu Jupiter, planeta ta guvernatoare. Din nefericire, viața ta amoroasă ar putea să-ți aducă frustrări când Luna va forma o opoziție dură cu comunicativul Mercur, la mijlocul dimineții. Evitați neînțelegerile cu acea persoană specială dacă puteți, dar dacă vă aflați într-un conflict, ar fi mai bine să vă luați câteva ore pentru liniște. Din fericire, vei începe să te simți mult mai elevat și să te simți ca tine însuți odată cu lăsarea serii, oferindu-ți ocazia de a calma orice arsură care s-ar fi putut manifesta în cadrul relației tale.

♑ CAPRICORN

Astăzi este o zi bună pentru a te ascunde acasă, deoarece Luna călătorește prin Săgetător, formând o conexiune de susținere cu Jupiter. Aceste vibrații te vor pune într-o dispoziție hrănitoare și totuși introspectivă, perfectă pentru a practica autoîngrijirea sau pentru a te răsfăța cu o meditație profundă. Din nefericire, s-ar putea să constați că responsabilitățile te împiedică să te relaxezi din cauza unei opoziții dure între Luna și Mercur. Deși este posibil să fiți blocat la birou în timpul zilei, ar trebui să aveți destul timp în această seară pentru a îmbrățișa liniștea și singurătatea, mai ales dacă faceți un pas înapoi de la dispozitivele de comunicare.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să te trezești cu o căsuță poștală plină astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Jupiter expansiv, aducând o activitate intensă în viața ta socială. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a câștiga ceva tracțiune în cadrul urmăritorilor tăi din social media, așa că asigură-te că postezi ceva semnificativ înainte de muncă pentru a-ți extinde audiența. Din nefericire, vibrațiile ar putea deveni un pic ciudate până la jumătatea dimineții din cauza unei opoziții dure între Luna și Mercur. Încearcă să nu te îndoiești de tine însuți în acest moment și asigură-te că iei o pauză de la dispozitivele electronice pentru câteva ore.

♓ PEȘTI

Oportunitățile de carieră s-ar putea manifesta pentru tine în această dimineață, dragă Pești, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Jupiter de bun augur. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a recita câteva mantre pozitive în această dimineață, deoarece legea atracției va lucra în favoarea ta. Din păcate, mijlocul dimineții va aduce o energie stâncoasă, deoarece Luna formează o opoziție dură cu comunicativul Mercur. Problemele de acasă ar putea amenința să te scoată din joc, ceea ce face important ca tu să te împământezi și să încerci să abordezi astfel de drame într-un mod calm și diplomatic. Din fericire, vibrațiile se vor simți mult mai ușoare pe măsură ce se lasă seara, oferindu-ți șansa de a te reconecta cu optimismul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.