HOROSCOP 17 mai: GEMENII au probleme în cuplu, CAPRICORNII sunt agitați

Capricornii au o perioadă agitată la locul de muncă, iar Gemenii s-ar putea să aibă probleme în cuplu

Berbec

Ești destul de sensibil și s-ar putea să te deranjeze fiecare detaliu minor sau cuvânt care ți se pare nepotrivit. Încearcă să nu mai iei totul atât de personal. Fii atent în jur pentru că ar putea apărea niște oportunități pentru dezvoltare profesională.

Taur

Apar cheltuieli neprevăzute ce pot fi legate de sănătate. Nu stai foarte bine cu banii dar nu trebuie să te îngrijorezi pentru că s-ar putea să primești o sumă de bani sub forma unui cadou sau bonus.

Gemeni

FOLLOW ME

Relațiile amoroase nu sunt foarte bine aspectate. Poți să găsești mai multe nemulțumiri legate de viața de cuplu. Înainte de a lua o hotărâre, limpezește-ți gândurile și descoperă ce îți dorești cu adevărat. O plimbare în natură ți-ar prinde bine.

Rac

Nu te mai stresa pentru orice detaliu. Dacă simți că te-ai plafonat, fă o activitate nouă. Schimbă rutina pe care o urmezi zilnic și vei vedea că lucrurile nu sunt atât de negre precum par. Te-ar putea ajuta niște discuții deschise cu apropiații.

Leu

E o zi bună să te întâlnești cu prietenii și să vorbești cu ei de planurile tale de viitor. Poți obține o nouă perspectivă și poți să te organizezi mai bine. Ai grijă însă să nu dezvălui tot pentru că s-ar putea să fie oameni care să aibă interese ascunse.

Fecioară

Ești în centrul atenției, fie acasă fie la locul de muncă. Va trebui să îți programezi întâlniri toată ziua. Te poți întâlnii cu reprezentanții unor instituții sau cu niște posibili colaboratori.

Balanță

E un moment bun să inițiezi planuri de vacanță și să organizezi totul. Spre seară ai putea să găsești puțin timp pentru dezvoltarea ta personală.

Scorpion

E timpul să îți plătești datoriile. Organizează-ți bugetul pentru a plăti taxe și facturi. Nu discuta cu alții despre veniturile personale, dar fii atent la ceea ce au de zis pentru că s-ar putea să găsești noi moduri prin care să îți mărești veniturile.

Săgetător

Apar schimbări atât în plan sentimental cât și profesional. Pot să apară discuții cu partenerul de viață pe tema prieteniilor și a relației tale. La locul de muncă nu accepta sarcini care să te solicite mai mult decât normal.

Capricorn

Ești foarte agitat din cauza mediului de muncă. Apar sarcini noi care aduc multă agitație în birou. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut și nu te implica în discuții cu colegii, pentru că toată lumea este tensionată.

Vărsător

Te poți implica în niște activități de familie care să se termine prin niște discuții aprinse, pentru că toți aveți perspective diferite asupra vieții. Fii cât mai diplomat și ascultă opiniile tuturor. Este firesc ca oamenii să aibă valori diferite și în loc să te deranjeze asta, găsește ceva din care ai putea să înveți.

Pești

Poți să organizezi mai bine treburile casnice împreună cu familia. Gândește-te bine înainte să luați o hotărâre pentru că ar putea avea un impact pe termen lung. Pot apărea neînțelegeri pe tema bugetului comun.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.