HOROSCOP 18 aprilie: PEȘTII se vor bucura de surprize, LEII sunt înconjurați de iubire

Taurul va fi deranjat de bârfe, Berbecul are parte de schimbări neprevăzute și are nevoie să apeleze la ajutorul celor din jur, iar Peștii se pot bucura de o surpriză

Horoscop 18 Aprilie 2018 Berbec

Programul tău va fi dat peste cap astăzi și va trebui să te obișnuiești rapid. Apar sarcini neprevăzute și ar fi bine să apelezi la ajutorul celor din jur pentru a le îndeplini cu bine.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Taur

O persoană rău intenționată din jurul familiei tale va încerca să te denigreze. Nu îți pierde cumpătul, pentru că să fii diplomat este tot ceea ce poți să faci mai bine. Într-un final se va dovedi nevinovăția ta.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Gemeni

FOLLOW ME

E din nou o zi foarte încărcată, cu munca pe primul plan. Începi să îți dorești să renunți și să îți iei o vacanță însă ar fi bine să continui pe drumul pe care ai pornit pentru că rezultatele sunt aproape.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Rac

De astăzi apare un nou șir de schimbări. Important este felul în care le primești, pentru că dacă o faci bine, îți pot facilita dezvoltarea personală.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Leu

Emoțiile, umorul și multe zâmbete îți vor face ziua perfectă. Și acasă te așteaptă deja masa frumos așezată și florile preferate, care te vor încânta. Lacrimile de fericire îți vor da de furcă, dar va conta doar iubirea partenerului de viață.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Fecioară

Te îngrijorează foarte mult starea de sănătate al unui membru al familiei. Nu trebuie să îți dai viața peste cap, ai mai trecut peste asta în trecut. În schimb, trebuie să rămâi calm și să fii alături de cel care are nevoie de tine.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Balanță

Reușești să mai evadezi puțin din rutină. Se poate să te bucuri de vizita unor apropiați care locuiesc în străinătate sau să îți planifici chiar tu o vacanță undeva departe.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Scorpion

Imprevizibilitatea conduce această zi pentru tine. Spre dimineață pot apărea câteva schimbări minore, care e posibil să îți schimbe puțin programul, dar nu te vor afecta. De asemenea, poți avea parte de surprize din partea apropiaților.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Săgetător

Urăști să stai închis într-un birou, dar acum reușești să scapi de această povară. Se întrevăd câteva drumuri în interes de serviciu, iar pe tine te bucură foarte mult că îți mai schimbi rutina.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Capricorn

Riști să o cam dai în bară la o întâlnire de afaceri, poate fi vorba de o întâlnire sau ceva mai mult. Din fericire, ai o stare de spirit minunată iar acest lucru se observă. Astfel, cu entuziasmul tău reușești să îți ștergi greșelile.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Vărsător

Schimbările nu sunt o problemă pentru tine. Ba chiar îți plac, pentru că tu urăști convenționalul, rutina. Astfel, s-ar putea să primești o veste care să te bucure și care să implice un drum în afara localității în folosul locului de muncă. Exact ce aveai nevoie ca să nu simți că te plictisești.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Pești

Prietenii tăi sunt foarte bine dispuși așa că sunt gata să îți facă mai multe surprize, neașteptate de tine. S-ar putea să vă hotărâți să plecați într-o călătorie spontană și cu siguranță vei reuși să te încarci cu energie.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.