Horoscop 18 decembrie 2022. Vești bune cu 7 zile înainte de Crăciun!

8 august - o zi magică. Se deschid porțile norocului, cum poți profita de oportunități

♈ BERBEC

Ai grijă cum te comporți când te trezești, pentru că Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus. Aceste vibrații stâncoase ar putea să te facă să te simți agitat, determinându-te să te închizi față de cei dragi. Deși răbdarea ta va fi subțire, să te răzbuni pe alții nu va face decât să te faci să te simți vinovat atunci când Luna se va confrunta cu Chiron la mijlocul dimineții. Dacă vă veți trezi implicat într-o ceartă, ar fi înțelept să vă înghițiți mândria și să vă cereți scuze. Între timp, Mercur face un aspect revoluționar cu Uranus, aducând descoperiri financiare și binecuvântări neprevăzute. Alege-ți cuvintele cu înțelepciune când Luna intră în cuadratură cu Mercur în această seară, amenințând să declanșeze neînțelegeri.

♉ TAUR

Încearcă să nu înghesui prea multe lucruri pe lista ta de lucruri de făcut în această dimineață, deoarece Luna în Balanță se conectează cu Venus. Deși te vei simți energizat și ambițios, ar fi ușor să ceri prea mult de la tine însuți acum. Asigură-te că iei o pauză în timp ce după-amiaza vine și Luna îi dă un sărut lui Marte, încurajându-te să îți răsfeți simțurile și poate o notă de lux. Între timp, Mercur formează un aspect dulce cu revoluționarul Uranus, întărindu-ți intuiția și capacitatea de a primi mesaje. Fiți deschis la ceea ce are de spus cealaltă parte și fiți cu ochii în patru pentru semne.

♊ GEMENI

Încearcă să nu lași temerile în jurul a ceea ce ar putea crede alții să te rețină astăzi, deoarece Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să declanșeze lupte pentru putere între colegii tăi, dar evită să muști momeala dacă un prieten își dezvăluie latura mai meschină. Din fericire, energia va reveni în pasul tău pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna se conectează cu Marte, fiind un moment bun să te descarci cu cei mai loiali tovarăși ai tăi. Ferește-te de tensiuni în această seară, când Luna intră în cuadratură cu Mercur, amenințând să declanșeze probleme în cadrul dinamicii tale complexe.

♋ RAC

S-ar putea să te simți puțin neliniștit sau epuizat emoțional în această dimineață, când Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus. Lucrează cu aceste vibrații adoptând o abordare blândă a zilei, practicând o compasiune blândă atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. O energie restrictivă te poate găsi atunci când Luna se confruntă cu Chiron, făcându-te să te confrunți cu orice problemă sau obstacol care-ți afectează calea. Concentrează-te pe modurile în care te poți ajuta pe tine însuți în acest moment și încearcă să nu-ți asumi responsabilitățile altora. Vibrațiile bune vor curge pe măsură ce Mercur se conectează cu Uranus, încurajându-vă să socializați și să vă eliberați de rutină.

♌ LEU

Ai grijă ce spui în această dimineață, când Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus. Acest schimb ceresc te-ar putea face să dai impresia că ești critic sau condescendent, chiar dacă inima ta este la locul potrivit. Stresul și o listă întinsă de lucruri de făcut ar putea, de asemenea, să te pună pe jar, deși nu va fi de ajutor să îți descarci stresul pe alții. Sprijină-te de latura ta spirituală dacă începi să te simți copleșit sau anxios atunci când Luna se confruntă cu Chiron la mijlocul dimineții. O vibrație împrăștiată se va instala în această seară când Luna se va confrunta cu Mercur, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a vă organiza.

♍ FECIOARĂ

Nesiguranțele ar putea apărea în această dimineață, când Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus. Aceste vibrații vor fi deosebit de provocatoare dacă te-ai confruntat cu probleme romantice, dar încearcă să nu-ți lași orgoliul să se implice prea mult în viața ta amoroasă. Concentrarea pe succesul tău profesional și financiar te va ajuta să găsești stabilitate în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Marte. Între timp, Mercur împărtășește un schimb dulce cu Uranus, inspirându-vă să visați măreț în timp ce vă urmați intuiția. Acest climat cosmic ar putea, de asemenea, să aducă mesaje din partea cealaltă, așa că asigurați-vă că sunteți atenți la semne.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Cu toții avem zile proaste. Pe măsură ce Luna intră în cuadratură cu Venus în această dimineață, astfel de sentimente se vor aplica și în cazul tău. Aceste vibrații ar putea să te facă să te simți singur și subestimat, ceea ce face important să găsești stabilitate și iubire din interior. Din fericire, astrele se vor alinia pentru a aduce sprijin atunci când Luna îi dă un sărut lui Marte, ajutându-vă să vă recăpătați sentimentul de vigoare și pasiune. Între timp, un schimb dulce între Mercur și Uranus vă poate ajuta să vă eliberați de orice stagnare care vă chinuie în ultima vreme, mai ales în ceea ce privește viața domestică.

♏ SCORPION

Încearcă să nu-ți spui lucruri urâte în această dimineață, în timp ce Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus. Aceste vibrații te-ar putea determina să îți supraanalizezi situația, declanșând nesiguranțe și temeri dacă îți permiți latura pesimistă. Din fericire, universul va conspira pentru a te înălța și a te susține atunci când Luna îi dă un sărut lui Marte, ajutându-te să îți recapeți optimismul și pofta de viață. Între timp, Mercur împărtășește un schimb dulce cu revoluționarul Uranus, ridicându-ți moralul în timp ce socializezi cu persoanele care te iubesc cel mai mult. Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie de singurătate în această seară, când Luna se află în cuadratură cu Mercur.

♐ SĂGETĂTOR

Ferește-te de reclame targetate și sugestii de cumpărături din partea prietenilor tăi în această dimineață, deoarece Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus. Aceste vibrații te-ar putea face să simți că banii îți ard în buzunar. Cu toate acestea, ar trebui evitate cheltuielile inutile. Ego-ul tău ar putea primi o lovitură, deoarece Luna se confruntă cu Chiron, dar încearcă să nu cedezi în fața judecății celorlalți. Iubirea te poate ajuta să te scoată din apele întunecate în care ai fi putut cădea atunci când Luna face aspect cu Marte, fiind un moment bun pentru a-ți accesa pasiunea prin flirturi jucăușe.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să te simți nemulțumit în cadrul profesiei tale astăzi, deoarece Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus. Aceste vibrații vor fi deosebit de provocatoare dacă vă simțiți subapreciat de colegi și superiori sau dacă așteptați o mărire de salariu sau o promovare. Din fericire, un schimb dulce între Mercur și Uranus te va încuraja să îți accesezi puterea și să îți asumi riscuri, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a-ți cere valoarea. Asigură-te doar că îți susții cererea cu un argument convingător, în timp ce subliniezi toată munca grea pe care o faci atunci când Luna îi dă un sărut lui Marte cel înflăcărat.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să te simți un pic pierdut pe drumul tău în această dimineață, deoarece Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus. Acordă-ți permisiunea de a o lua ușor acum, reconectându-te cu spiritul tău prin singurătate și meditație. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme dacă ești prea pretențios în ceea ce privește îndrumarea din partea puterii tale superioare, ceea ce face important să te concentrezi pur și simplu pe găsirea liniștii și a păcii. Nu vă fie teamă să vă sprijiniți pe cei dragi pentru susținere, deoarece Mercur face aspect cu Uranus, încurajându-vă să îmbrățișați hrănirea prin schimburi emoționale. Ferește-te de mesaje mixte în această seară, când Luna se află în cuadratură cu Mercur, mai ales dacă lucrezi cu instrumente divinatorii.

♓ PEȘTI

S-ar putea să aveți nevoie de o pauză socială în această dimineață, când Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus. Nu te simți vinovat de deconectare chiar acum, mai ales dacă drama a circulat prin sfera ta. Rămâi cu picioarele pe pământ și calm, deoarece Luna formează o opoziție dură cu Chiron, mai ales dacă simți că cineva acționează cu răutate. Nu vă fie teamă să tăiați legăturile și să vă apărați în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Marte, încurajându-vă să luptați pentru ceea ce este corect. Luați în considerare închiderea dispozitivelor electronice în această seară, concentrându-vă în schimb pe bunăstare și îngrijire de sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.