Horoscop 18 februarie 2022 – zodiile care vor avea o surpriză mare

Horoscop 18 februarie 2022 - zodiile care vor avea o surpriză mare

♈ BERBEC

Ziua dvs. este pregătită să fie plină de surprize, deoarece Luna Fecioarei împarte o conexiune dulce cu Uranus, jokerul cosmic. Cu toate acestea, este posibil să nu primiți astfel de binecuvântări sub forma unor semne sau gesturi grandioase de dincolo. Aceste vibrații se referă la detalii și la a vedea frumusețea care se află în ele. Țineți ochii deschiși la priveliști, sunete și chiar mirosuri interesante pentru a profita de aceste delicii subtile. Pe măsură ce ziua se apropie de final, Luna le dă un sărut lui Venus și Marte, ajutându-vă să vă reconectați cu pasiunea și dragostea pentru munca pe care o faceți.

♉ TAUR

Dacă încercați să vă creșteți prezența pe rețelele de socializare, acum ar fi un moment bun pentru a posta ceva fabulos, deoarece Jupiter și Uranus formează o conexiune dulce pe cer. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a deveni virale, așa că nu te abține când vine vorba de a arăta lumii ce ești. Încearcă doar să nu investești prea mult în rezultatele oricărui lucru pe care îl împărtășești chiar acum, sau ai putea sfârși prin a-ți arunca în aer propria energie, datorită unei opoziții între Luna și Jupiter în această dimineață. Încearcă să te conectezi cu o divinație sau o practică spirituală în această seară, când Luna îi dă un sărut planetei tale guvernatoare, Venus.

♊ GEMENI

Ai putea primi o recunoaștere neașteptată la locul de muncă astăzi, deoarece Jupiter și Uranus împart un aspect de susținere pe cer. Această notorietate nou descoperită ar putea fi greu de înghițit la început, dar încercați să nu nutriți sentimente de îndoială de sine, deoarece cu siguranță veți fi meritat astfel de laude! De asemenea, va fi important să vă asumați meritele pentru munca pe care o faceți, chiar dacă ascunderea în umbră pare mai tentantă. Asigură-te că toastezi pentru succesele tale în această seară, când Luna le dă un sărut lui Venus și Marte, ajutându-te să te conectezi cu puterea ta personală și cu formidabila ta pricepere în afaceri.

♋ RAC

Întâlnirile întâmplătoare și întâlnirile ciudate ar putea deschide o lume nouă pentru tine astăzi, deoarece Jupiter și Uranus schimbă vibrații bune pe cer. Caută modalități de a-ți extinde cercul de relații chiar acum, deoarece conexiunile pe care le faci ar putea duce la oportunități majore în viitor. Pe măsură ce ziua se apropie de final, o energie romantică va umple aerul, deoarece Luna le dă un sărut lui Venus și Marte, care sunt în prezent încurcați din punct de vedere cosmic. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a încălzi lucrurile în departamentul de romantism, așa că asigurați-vă că vă oferiți atât dvs. cât și partenerului dvs.

♌ LEU

Un sărut cosmic între Jupiter și Uranus îți va aduce astăzi, dragă Leu, un potențial serios de câștig, mai ales dacă ai întârziat o mărire de salariu la serviciu. Nu te subestima în cadrul negocierilor de afaceri chiar acum, sau ai putea sfârși prin a pierde bani pe care nici măcar nu ți-ai dat seama că sunt disponibili. Dacă lucrezi pe cont propriu sau îți asumi o muncă pe bază de contract, acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a te gândi să îți mărești tarifele. Aceste vibrații sugerează, de asemenea, că este posibil să fiți eligibil pentru anumite beneficii fiscale despre care nu știați că există, așa că poate doriți să vorbiți cu un contabil pentru a vedea cum arată opțiunile de depunere a declarațiilor în acest an.

♍ FECIOARĂ

Luna călătorește prin semnul tău astăzi, adăugând un plus de vitalitate, în timp ce lumea din jurul tău pare să debordeze de viață. O conexiune utilă între Luna și Uranus îți va trezi al treilea ochi, așa că vei dori să fii atent la sincronicități și mesaje de dincolo. Din păcate, este posibil ca îndrumările pe care le primești să nu se alinieze în totalitate cu calea ta actuală, mai ales în departamentul de romantism. Inima ta ar putea începe să dea semne că lucrurile trebuie să se schimbe în cadrul vieții tale amoroase, indiferent de cum arată statutul actual al relației tale. Din fericire, vibrațiile se vor simți mult mai ușoare în această seară, când Luna va intra într-o conexiune de susținere cu armoniosul Venus.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Ai putea începe să vezi unele rezultate serioase în jocul tău de manifestare astăzi, dragă Balanță, pe măsură ce Luna în Fecioară face aspecte cu Jupiter de bun augur și Uranus revoluționar. Din nefericire, ai putea începe să simți cum se acumulează presiuni interne pe măsură ce te lupți să rămâi în fruntea noilor responsabilități care coincid cu astfel de binecuvântări. Fă tot posibilul să rămâi organizată și cu picioarele pe pământ în acest moment și evită să ceri perfecțiune de la tine. Pe măsură ce ziua se apropie de final, planificați să petreceți noaptea acasă cu cineva special sau optați să lucrați la un proiect creativ, în timp ce Luna le dă un sărut dulcei Venus și pasionalului Marte.

♏ SCORPION

Ești binecuvântat cu prieteni și persoane dragi minunate, Scorpionule, iar climatul cosmic de astăzi îți va reaminti acest lucru. O conexiune utilă între Lună și Uranus ar putea duce la gesturi romantice surprinzătoare, umplându-ți inima de recunoștință pentru cel cu care îți împarți inima. Între timp, cei mai apropiați prieteni ai tăi vor continua să îți aducă bucurie și râs, ridicându-ți moralul, așa cum o fac în fiecare zi. Din păcate, ai putea avea probleme cu unii dintre prietenii tăi extinși – dar numai dacă se simt neglijați și au o înclinație pentru dramă. În cazul în care s-ar putea să apară probleme în afara cercului tău apropiat, asigură-te că trimiți câteva mesaje către grupul tău de prieteni extinși.

♐ SĂGETĂTOR

Luna în Fecioară de astăzi vă va pune în spiritul organizării, inspirându-vă să vă faceți ordine în spațiul de lucru, în căsuța de e-mail și în calendar. Deoarece ești predispus să te lași dus de val, ar trebui să profiți la maximum de aceste vibrații concentrându-te doar pe logistică, curățenie și grija pentru afaceri. Din fericire, vei avea ocazia să te recompensezi mai târziu în această seară, când Luna le va da un sărut lui Venus și Marte. Acest climat cosmic va ilumina sectorul din harta ta care guvernează banii și luxul, oferindu-ți permisiunea cerească de a-ți cumpăra ceva frumos. Încercați doar să nu exagerați cu cheltuielile.

♑ CAPRICORN

Oamenii vor avea chef să te complimenteze și să te copleșească cu atenție astăzi, deoarece Jupiter și Uranus împart o conexiune blândă pe cer. În timp ce tinzi să exiști la capătul modest al scalei, încearcă să nu respingi orice cuvinte frumoase care îți sunt aruncate în cale, meriți să le auzi. O vibrație sacră va intra în joc mai târziu în această după-amiază, pe măsură ce Luna le dă un sărut lui Venus și Marte, activând centrul spiritual al hărții tale solare. Ia-ți ceva timp pentru a practica meditația și pentru a te îngriji pe tine însuți, deoarece vei beneficia cu siguranță de niște vibrații terapeutice majore de dincolo.

♒ VĂRSĂTOR

Obiectele sau banii dispăruți ar putea să reapară brusc astăzi, Vărsătorule, deoarece Jupiter îi dă un sărut lui Uranus, aducând surprize plăcute în viața ta financiară și casnică. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a investi în proprietăți, sau cel puțin pentru a schița un plan despre cum ai putea face acest lucru în viitor. Această seară va aduce vibrații grele, dar pozitiv transformatoare în calea ta, deoarece Luna trimite puțină dragoste către dulcele Venus și pasionalul Uranus, activând sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Folosește această energie pentru a tăia legăturile cu orice persoane, situații sau obiceiuri care te țin pe loc, deoarece vei vedea cu siguranță o rată mare de succes în astfel de practici chiar acum.

♓ PEȘTI

Conversațiile tale vor lua probabil câteva turnuri ciudate, dar încântătoare astăzi, deoarece Jupiter expansiv îi dă un sărut revoluționarului Uranus. Mintea ta va avea chef să exploreze sub acest climat cosmic, deși va trebui să fii deschis la a învăța lucruri noi și a experimenta necunoscutul. Viața ta amoroasă va beneficia, de asemenea, de aceste vibrații, ajutându-te să te conectezi cu acea persoană specială în moduri imprevizibile. Această seară va fi deosebit de propice pentru a duce orice relație nouă în care ești implicat la nivelul următor, deoarece Luna intră într-o conexiune de susținere cu romantica Venus și cu Marte, care induce pasiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.