Horoscop 18 ianuarie 2022. Vești grozave marți

Horoscop 18 ianuarie 2022. Vești grozave marți

♈ BERBEC

Deși luna plină de ieri în Rac a fost încărcată emoțional, ar trebui să începi să te simți mai ușor și mai mult ca tine însuți astăzi, când luna își croiește drum prin înflăcăratul Leu. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te îmbrăca frumos, a te distra și a te simți tu însuți, așa că nu te simți prost dacă îți lași ego-ul să iasă la joacă. Să te pui pe primul loc ar trebui să fie o prioritate acum, mai ales după-amiaza, când Luna împărtășește o conexiune utilă cu asteroidul vindecător, Chiron. Din nefericire, tensiunea va continua să se nască pe cer, mulțumită unui cuadrat în T cu Luna, Mercur și Uranus, așa că vei dori să eviți orice subiect tensionat sau persoane negative.

♉ TAUR

Ziua de astăzi aduce schimbări majore în calea ta, dragă Taur, deoarece nodul nordic intră în semnul tău, unde va rămâne pentru următoarele 18 luni. Aceste vibrații vor aduce transformări uriașe la nivelul imaginii și dispoziției tale personale, așa că pregătește-te să te miști odată cu valurile în următorul an și jumătate. Ține minte doar că tu ești la volan când vine vorba de navigarea în acest climat cosmic și în viața ta. A intra în puterea ta și a face ca lucrurile să se întâmple pentru tine este singura modalitate de a profita la maximum de aceste vibrații, și s-ar putea să fii nevoit să renunți la oricine îți stă în calea celui mai înalt potențial al tău.

♊ GEMENI

Vei fi cu ochii strălucitori și coada stufoasă astăzi, dulcele Gemeni, pe măsură ce Luna își croiește drum prin mândrul Leu. Aceste vibrații îți vor scoate la iveală latura ta vorbăreață, ajutându-te să consolidezi legăturile în timp ce îți faci noi prieteni. Cu toate acestea, în această după-amiază, vei observa o schimbare de energie pe măsură ce se manifestă un pătrat T dur între Luna, Mercur și Uranus. Acest climat cosmic ar putea aduce tulburări în psihicul tău, făcându-te să te îndoiești de intuiția sau judecata ta. Încearcă să nu te stresezi din cauza lucrurilor mărunte și, dacă poți, abține-te să iei decizii majore până mai târziu în cursul serii, când această energie se va sparge în sfârșit.

♋ RAC

Este în regulă dacă vrei să faci câteva cumpărături pentru a investi în identitatea sau imaginea ta astăzi, dragă Rac, pe măsură ce Luna își croiește drum prin mândrul Leu. De fapt, este posibil să vă revizuiți look-ul în următoarele 18 luni, pe măsură ce nodurile se schimbă și încep să își croiască drum prin Taur și Scorpion. Acest climat cosmic îți va cere să îți dezvolți rețeaua de prieteni și asociați, ceea ce te-ar putea face să eliberezi versiuni mai vechi ale tale. Încearcă să nu te împotrivești schimbării situației tale sociale în următorul an și jumătate, dar amintește-ți să nu te pierzi în aceste noi prietenii.

♌ LEU

Nu te simți prost să te duci după lucrurile pe care ți le dorești și să te pui pe tine pe primul loc astăzi, micule Leu, pe măsură ce Luna își croiește drum prin semnul tău. Acest sentiment va fi deosebit de important de reținut atunci când vine vorba de viața ta profesională și de situația ta de locuit, pe măsură ce nodurile destinului se mută din Gemeni și Săgetător în Taur și Scorpion. Schimbări majore se vor manifesta în cadrul traseului tău profesional în următoarele 18 luni, iar tu vei dori să profiți la maximum de acest climat cosmic, lucrând cu ardoare pentru ambițiile tale profesionale. Munca asiduă pe care o depuneți în următorul an și jumătate va avea roade majore în viitor, ceea ce ar putea duce în cele din urmă la o îmbunătățire a spațiului dvs. de locuit.

♍ FECIOARĂ

Schimbări majore se îndreaptă spre tine în această după-amiază, dragă Fecioară, când nodurile destinului se mută din Gemeni și Săgetător în Taur și Scorpion. Acest climat cosmic va pune în lumină foamea ta de cunoaștere și filosofiile personale în următoarele 18 luni, ajutându-te să vezi lumea dintr-o nouă perspectivă. Pentru a profita la maximum de aceste vibrații, nu vă feriți de noi concepte spirituale și încercați să deveniți mai disciplinat cu practica meditației. Modul tău de gândire se va schimba în moduri profunde în următorul an și jumătate, așa că va fi important să conduci cu o dispoziție pozitivă și productivă.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Oportunitățile de a-ți crește situația financiară se vor manifesta în următoarele 18 luni, datorită schimbării nodale care are loc în această după-amiază. Pe măsură ce nodul nordic intră în Taur și nodul sudic își ocupă locul în Scorpion, te vei vedea renunțând la obiceiurile de cheltuieli neproductive sau frivole în favoarea unor investiții și economii inteligente. Dacă ești într-o relație angajată, te-ai putea trezi, de asemenea, unind finanțele cu acea persoană specială în următorul an și jumătate, ceea ce face important să aveți conversații serioase despre care sunt obiectivele voastre financiare pentru viitor. Dacă partenerul tău nu poate fi de acord cu construirea contului tău bancar, ar putea fi timpul să găsești pe cineva care să ia astfel de chestiuni mai în serios.

♏ SCORPION

Nodul Sud intră astăzi în semnul tău, dragă Scorpionule, cerându-ți să te eliberezi de orice persoană sau situație care te ține departe de cel mai înalt potențial al tău. Dacă ai treburi neterminate din trecut, acestea s-ar putea întoarce să te bântuie în următoarele 18 luni, așa că va trebui să te pregătești pentru câteva fantome din când în când. Între timp, nodul nordic va intra în sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă, aducând stabilitate și creștere în relațiile tale romantice. Nu vă fie teamă să renunțați la anumite aspecte ale vieții voastre în următorul an și jumătate, mai ales dacă acest lucru vă poate ajuta să avansați cu sufletul vostru pereche.

♐ SĂGETĂTOR

O vibrație mistică va pluti în aer astăzi, dragă Arcașule, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Leul înflăcărat, activând sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Asigură-te că îți asculți instinctul acum, deoarece universul va căuta modalități de a comunica cu tine și de a te ghida. Ferește-te doar de neînțelegeri și erori logistice în această după-amiază, când Luna formează un pătrat în T dur cu Mercur și Uranus. Aceste vibrații ar putea face ca și cele mai bune planuri să meargă prost, așa că va fi important să fii dispus să accepți responsabilitatea pentru greșelile tale, căutând în același timp modalități de a te adapta și de a merge cu fluxul.

♑ CAPRICORN

Toată munca grea pe care ai depus-o în ultimul an și jumătate va începe să dea roade astăzi, dragă Capricornule, pe măsură ce nodul nordic își croiește drum din Gemeni ocupat în Taurul de succes. Cu toate acestea, nu te aștepta să încasezi totul dintr-o dată, deoarece aceste vibrații se vor desfășura încet în următoarele 18 luni. Manifestări majore se îndreaptă spre tine chiar acum, ajutându-te să îți sporești încrederea și mândria. Cu toate acestea, succesul tău nou descoperit va avea un impact și asupra vieții tale sociale, ceea ce înseamnă că ai putea să te trezești lăsând să plece oamenii care nu sunt atât de încântați de realizările tale stelare.

♒ VĂRSĂTOR

Ziua de astăzi va fi dură pentru viața ta romantică, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Leu activează sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă, în timp ce formează un aspect dur cu Mercur și Saturn mai târziu în după-amiaza zilei. Este posibil să apară certuri în acest climat cosmic, mai ales dacă simți că nu ești ascultat sau că nu ai avut suficient timp pentru tine în ultima vreme. Cu toate acestea, s-ar putea să ai nevoie de ceva timp pentru a te liniști înainte de a rezolva această situație la maxim, sau ai putea ajunge să depășești limitele a ceea ce partenerul și relația ta pot suporta.

♓ PEȘTI

Mintea ta va deveni mai stabilă în următoarele 18 luni, dragă Pești, pe măsură ce nodul nordic își începe călătoria prin Taur și prin a treia ta casă în această după-amiază. S-ar putea să fii inspirat să înveți o nouă abilitate sau talent, pe care îl vei dezvolta încet pe parcursul următorului an și jumătate. Concentrarea ta va fi mai consecventă decât în trecut, ceea ce te poate ajuta să rămâi dedicat oricăror studii noi pe care dorești să le urmezi. Țineți minte că aceste cunoștințe se vor acumula încet în timp și încercați să nu vă impacientați cu voi înșivă dacă vă loviți de câteva piedici ici și colo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.