HOROSCOP 18 ianuarie: ACESTE ZODII au parte de o zi reușită

Hororscop 18 ianuarie – Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

RACII au parte de cea mai bună zi, iar FECIOARELE sunt în centrul atenției! Citește horoscopul complet aici:

 

Horoscop 18 ianuarie Berbec

Toate lucrurile neterminate stau în calea distracției pentru nativii din zodia Berbec. Deși nu voiai asta, e mai bine să accepți ajutorul celor din jur.  În a doua parte a zilei ți se va accentua starea de oboseală, dar încearcă să nu te pierzi cu firea.

 

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Taur

Deși ești chinuit de o veste neplăcută, vei face tot posibilul să nu-i lași pe cei din jur să vadă asta. În prima parte a zilei încerci să fii chibzuit cu cheltuielile, pentru că nu vrei să fii nevoit să faci un împrumut. Spre seară va avea loc o întâlnire care îți va aduce buna dispoziție.

FOLLOW ME

 

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Gemeni

Dimineața ceri sfatul cuiva apropiat cu privire la o excursie. Petreci prima parte a zilei în compania unui apropiat, cu care discuți despre cheltuielile familiei. Deși nu stai foarte bine cu timpul, vei amâna activitățile relaxante pentru a te ocupa de cele casnice.

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Rac

Datorită inventivității tale vei avea beneficii în orice activitate pe care o întreprinzi. Nu te vor speria drumurile lungi, pentru că știi că vei avea de câștigat.O discuție cu un prieten apropiat te va face să înțelegi anumite gesturi sau comportamente. Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește. Va fi nevoie să faci niște cheltuieli importante.

 

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Leu

Ești văzut bine de cei din jur. Ceri o mână de ajutor pentru amenajarea sau pregătirea locuinței, pentru că aștepți pe cineva. Deși relația cu partenerul de viață este în stare bună, nu te lași păcălit de aparențe. O discuție sinceră va clarifica neînțelegerile dintre voi.

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Fecioară

În prima parte a zilei îți este dorită prezența la locul de muncă și reușești să te faci plăcut de cei din jur. Vei folosi în avantajul tău o informație pe care ai aflat-o de la un apropiat. Partenerul te viață te situează în centrul atenției.

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Balanță

Începi ziua prin muncă, ceea ce îi nemulțumește pe cei din familie. O promisiune îți va testa forța de convingere și influența asupra celor din jur. În a doua parte a profiți de timpul liber pentru a face parte din activitățile din cadrul familiei. Starea de sănătate nu este prea bună, dar nu accepți să renunți la vicii, ceea ce va declanșa niște conflicte cu cei din jur.

 

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Scorpion

Afli lucruri pe care le vei discuta alături de familie. Vei beneficia de sfaturi prețioase de la o rudă. Oboseala nu te lasă să te concentrezi prea bine. Spre seară se întrevede posibilitate unor bani.

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Săgetător

Deși planurile nu ies întotdeauna așa cum ți-ai dori, nu renunți la obiceiul de a le face. Munca ta intensă va fi răsplătită de superiori, deși nu mai aveai speranțe. În a doua parte a zilei atenția ta e concentrată asupra unor lucruri ce trebuie să fie finalizate cât mai repede.

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Capricorn

Ești bine văzut de cei din jur și îți vei sacrifica timpul în favoarea celorlalți pentru a menține această situație. Dacă până acum ai amânat vizita la un medic din lipsa banilor sau a timpului, e momentul să nu mai amâni. Spre seară apare un eveniment neprevăzut care îți solicită prezența.

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Vărsător

Apelezi la puterea ta de convingere pentru a-i face pe cei din jur să-ți acorde ajutorul. Spre seară ești nevoit să faci niște plăți.

Horoscop 18 Ianuarie 2018 Pești

Te gândești la cum ai putea obține bani pentru a achiziționa un bun important. Îți iese în cale o ofertă bună, dar ai discuții în contradictoriu pe acest subiect cu un membru al familiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.