HOROSCOP 19 ianuarie 2018: ZODIA care se va simți ca în al 9-lea cer

Horoscop 19 Ianuarie 2018: Citește în fiecare dimineața horoscopul pe elacraciun.com!

Gemenii sunt foarte entuziasmați, iar Balanțele primesc vești bune!

 

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Berbec

O duci foarte bine cu sănătatea. Ești fericit că alimentația sănătoasă și mișcarea dau în sfârșit rezultate. În a doua parte a zilei vei fi implicat într-un conflict căruia îi vei pune capătul. Ești pus pe glume și vei fi cel care instaurează buna dispoziție.

 

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Taur

În prima parte a zilei vei fi mai rezervat. Deși nu e cea mai bună perioadă să începi o discuție legată de problemele financiare, simți nevoia să iei măsuri. Te preocupă aspectul fizic așa că încerci să faci niște îmbunătățiri.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

 

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Gemeni

Ai așteptat foarte mult ceva ce e pe cale să se întâmple. Ești foarte mulțumit de locul de muncă și salariul pe care îl ai. În a doua parte a zilei o situație neprevăzută va necesita să faci câteva drumuri. Spre seară vei avea o cină în familie și e momentul perfect să aveți câteva discuții.

 

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Rac

Deși orgoliul te conduce de obicei, azi ești bine dispus și ai planuri mari. Se întrezăresc progrese de natură profesională și socială. Încerci să reînvii o prietenie mai veche. Spre seară vei primi o sumă de bani.

 

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Leu

Vei avea o zi foarte agitată. Deși ți-ai propus să îți păstrezi calmul, vei deveni fără să vrei destul de greu de controlat. E posibil să apară o cheltuială neprevăzută pe care nu o poți amâna. În a doua parte a zilei te focusezi pe treburile casnice. Munca ta va fi apreciată.

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Fecioară

Ești tentat să ierți greșelile celor din jur și să le acorzi a doua șansă. Vei fi persoana care aplanează conflictele dintre apropiați. Spre seară ai ocazia să te ocupi de pasiunile tale și e posibil să te abați de la planurile inițiale.

 

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Balanță

O convorbire telefonică îți aduce zâmbetul pe bune. Primești o veste bună pe care o așteptai de mult timp. Spre seară profiți de ocazia de a lega noi prietenii. Te vei implica într-o activitate nouă care îți va spori veniturile.

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Scorpion

Atmosfera relaxantă din cadrul locului de muncă te va surprinde. Treburile casnice sunt cele care îți taie elanul, dar e posibil să primești ceva ajutor. Spre seară principala ta activitate are legătură cu redecorarea.

 

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Săgetător

Rezolvi cu ușurință orice problemă financiară. Vei avea o după amiază foarte relaxantă și e posibil să primești o vizită neașteptată.

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Capricorn

Te va întrista plecarea unui membru al familiei. Primești o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care ți-o restituie cineva. Spre seară ești sincer cu partenerul și îi spui ce te nemulțumește.

 

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Vărsător

Te preocupă modalitățile de a reduce cheltuielile. Primești o veste pe care o așteptai. Vrei să faci o schimbare importantă, dar cei din jur nu o văd cu ochi buni.

 

Horoscop 19 Ianuarie 2018 Pești

Ai zâmbetul pe buze încă de dimineață. Vei avea parte de o surpriză la locul de muncă. Se recomandă să nu mai amâni ce ai de făcut. Vei observa că cei din jur și-au schimbat atitudinea. Spre seară ai o discuție cu un apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.