Horoscop 19 noiembrie – o zi de vineri cu suișuri și coborâșuri

Horoscop 19 noiembrie - o zi de vineri cu suișuri și coborâșuri

Vezi ce se întâmplă vineri cu toate zodiile. Horoscop complet pentru 19 noiembrie 2021.

♈ BERBEC

Vălul este subțire în această perioadă a anului, Berbec. Acest lucru a fost valabil mai ales pentru tine în ultima vreme, deoarece te-ai confruntat la lumina zilei cu fantomele sâcâitoare ale relațiilor din trecut și din prezent. Luna plină de astăzi în Taur te scoate pentru scurt timp din mocirla și noroiul fobiilor de parteneriat și luminează pentru scurt timp schimbările care așteaptă să se întâmple în tine și numai în tine în jurul valorii de sine, resurselor și talentelor tale.

♉ TAUR

Cerul de vineri marchează unul dintre cele mai importante momente cruciale ale anului pentru tine, Taur. Luna plină înflorește în semnul tău în această după-amiază, punându-ți identitatea, sănătatea și individualitatea în lumina reflectoarelor sale luminoase. În această perioadă a anului te vezi angrenat în dinamica relațiilor, în timp ce încerci să explorezi ce funcționează și ce nu funcționează pentru tine într-un parteneriat funcțional. Ia o bătaie de cap astăzi pentru a vedea cu ce contribui tu la această ecuație.

♊ GEMENI

Lasă-ți geamănul tău introvertit să fie în centrul atenției astăzi, Gemeni. Te-ai ținut incredibil de ocupat în timp ce te străduiești să perfecționezi abilitățile dorite și să-ți faci fluxul de lucru să funcționeze mai eficient. Luna plină de astăzi în Taur este plină de revelații în psihicul tău, deoarece te scoate din realitate și te scoate în evidență în colțurile prăfuite ale minții tale, ajutându-te să depistezi fantomele create de tine însuți care îți inhibă creșterea.

♋ RAC

Abia acum începi să capeți încrederea necesară pentru a-ți găsi propria scenă și a străluci, Rac. Luna care urmează te vede preocupat de dezvoltarea potențialului tău creativ și de prezentarea acestui talent lumii întregi. Luna plină de astăzi în Taur te scoate momentan din această concentrare și te luminează cu un reflector orbitor asupra obiectivelor tale pe termen lung, ajutându-te să ai revelații despre ceea ce merită și ceea ce nu merită urmărit.

♌ LEU

Cerul de vineri îți va oferi cu siguranță un moment crud de claritate, Leu. Abia ai început să te întorci în cuibul tău intim și să îți concentrezi energia pe consolidarea lucrurilor în jurul fundației tale emoționale. Luna plină de astăzi în Taur evidențiază diviziunea dintre viața ta personală și viața publică, creând o conștientizare profundă a ambițiilor tale și cât de puternic sunt legate de identitatea ta de bază.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Această perioadă a anului te are ocupată și în mișcare, Fecioară. Probabil că ai fost băgat până la genunchi în eforturi educaționale, proiecte de scriere, răspunzând la apeluri și e-mailuri sau alergând în cercuri în jurul blocului tău încercând să ții pasul cu comisioanele. Luna plină de astăzi în Taur te scoate pentru scurt timp din starea agitată a lumii tale interioare mentale și lucrează pentru a-ți dezvălui viziunea de ansamblu a vieții tale la îndemână. Ia o pauză pentru a vedea dacă prioritățile tale sunt aliniate cu această imagine.

♎ BALANȚĂ

Această perioadă a anului este despre descoperirea de sine pură, Balanță. Ești ocupat să reiei contactul cu calitățile și talentele speciale care te fac să fii cine ești. Luna plină de astăzi în Taur te scoate pentru scurt timp din această autocunoaștere și își îndreaptă lumina reflectoarelor către cavernele inimii tale și către conexiunile pe care le prețuiești. Acordă o atenție deosebită relațiilor tale intime și caută revelații sau apeluri la schimbare care trebuie onorate.

♏ SCORPION

Privește cu atenție povestea relațiilor tale actuale, Scorpionule. Cerul de vineri cheamă la sosirea Lunii pline în semnul tău opus, cel practic al Taurului. Această perioadă a anului este esențială pentru a te ajuta să redefinești și să recreezi cine vrei să devii în anul care urmează. Atenția ta este momentan redirecționată către relațiile tale personale apropiate astăzi, deoarece luna plină indică schimbări și revelații în jurul implicărilor romantice.

♐ SĂGETĂTOR

Este ușor să te simți ca și cum ai fi în întuneric în această perioadă a anului, Săgetătorule. Treci printr-o fază de renaștere – una care te ajută să te eliberezi și să te debarasezi de orice obiceiuri de autosabotaj care stau în calea creșterii tale. Cerul de vineri prezintă o lună plină strălucitoare în Taur care te ajută să faci lumină în scenariul tău în schimbare, deoarece evidențiază povestea în curs de desfășurare în jurul angajamentului tău față de muncă, serviciu și sănătate.

♑ CAPRICORN

Această perioadă a anului este despre a te angaja la un obiectiv și a-l duce la bun sfârșit, Capricorn. Ai investit mai mult timp în ambițiile tale pe termen lung, precum și ai revărsat mai multă energie în prieteniile care fac viața specială. Luna plină de vineri în Taur își îndreaptă lumina reflectorului asupra contribuției tale creative la lume, facilitându-ți obținerea de revelații în jurul procesului tău creativ și a scenei pe care dorești să te vezi.

♒ VĂRSĂTOR

Peisajul cosmic de vineri este plin de revelații, Vărsătorule. Te-ai ținut ocupat în mod constant cu mișcări în carieră și cu aflarea rolului în societate în care dorești să locuiești. Luna plină de astăzi în Taur te scoate din această poziție elevată, impersonală și luminează pe deplin ceea ce se petrece la rădăcinile tale. Te poți aștepta la dezvăluiri de intuiții și circumstanțe în schimbare în jurul problemelor de familie și a vieții de acasă.

♓ PEȘTI

Persoanele din Pești sunt în totalitate legate de vis. Tu ești construit în acest fel! Această perioadă a anului te are cu tot zoomul asupra vieții tale, aruncând o privire amplă asupra filozofiilor și priorităților care ți-au construit viața. Luna plină în Taur sosește în această după-amiază, scoțându-te din macro și intrând în micro, în timp ce își îndreaptă reflectorul iluminator asupra micilor detalii care alcătuiesc un întreg mai mare. Aceasta este o lunare extrem de mentală pentru tine, așa că fii foarte atent la poveștile care cer să fie spuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.