Horoscop 2 iulie 2022

Horoscop 2 iulie 2022

♈ BERBEC

Ar trebui să te simți optimist și plin de viață astăzi, dragă Berbecule, deoarece Luna în Leu împarte o conexiune de susținere cu favorabilul Jupiter. Acest climat cosmic îți va cere să te atingi de visele tale, riscând pe tine însuți, crezând în același timp că universul te va ajuta și te va ghida. Cu toate acestea, un pătrat dur între Marte și Pluton amenință să te rețină, mai ales dacă te ascunzi de propria putere sau te temi de schimbare. Din fericire, un aspect dulce între Luna și Venus, mai târziu în cursul după-amiezii, vă poate ajuta să vă asumați o dispoziție mai pozitivă. Cu toate acestea, va trebui să vă arătați multă dragoste și compasiune.

♉ TAUR

Îndoiala de sine sau o dispoziție prea pragmatică te-ar putea face să ratezi oportunități sau binecuvântări din partea universului astăzi, dragă Taur, când Marte și Pluton se confruntă pe cer. Luptă împotriva acestor vibrații ciudate îmbrățișându-ți latura optimistă, o sarcină mai ușoară datorită unei alianțe dulci între Luna în Leu și Jupiter strălucitor. Fă-ți puțin timp pentru a-ți extrage recunoștința în timp ce-ți răsfeți simțurile mai târziu după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Venus. Aceste vibrații sunt, de asemenea, ideale pentru cumpărături și îngrijire de sine, așa că nu vă rețineți dacă decideți că ați întârziat pentru ceva TLC.

♊ GEMENI

Luna în Leu se conectează cu Jupiter expansiv. Doar încearcă să nu te implici în discuții declanșatoare online, sau ar putea sfârși prin a-ți strica buna dispoziție, datorită unui pătrat dur între Marte și Pluton. O conexiune dulce între Venus și Luna mai târziu în după-amiaza ar putea dezvălui un admirator secret, așa că fii atentă la cine se strecoară în DM-urile tale. Acordă-ți puțin timp pentru meditație și spiritualitate în această seară, când Mercur îi dă un sărut lui Saturn.

♋ RAC

Gestionarea responsabilităților profesionale, menținând în același timp limite sănătoase cu cariera ta, ar putea fi o provocare astăzi, dragă Rac, deoarece Luna formează un pătrat în T dur cu Pluton și Marte. Acest climat cosmic îți va cere să analizezi adevăratul cost al succesului și dacă există sau nu un mod mai inteligent de a-ți aborda obiectivele profesionale. Vei observa o schimbare pe măsură ce se lasă seara și Luna intră în Leu înflăcărat, aducând stabilitate în inima ta fără a-ți stinge pasiunea. Folosește această energie ca o scuză pentru a te concentra pe tine și pe un pic de lux, înțelegând că munca ta grea merită o recompensă ocazională.

♌ LEU

Viața ta amoroasă s-ar putea să se simtă foarte tensionată astăzi, dragă Leu, deoarece Luna în Rac formează un cuadrat în T dur cu Pluton și Marte. Acest climat cosmic te-ar putea face să te închizi emoțional, mai ales dacă ai fost stresat sau suprasolicitat în ultima vreme. Mai degrabă decât să-ți refuzi iubitul în favoarea singurătății, asigură-te că îi spui iubitului tău unde te afli, astfel încât să nu înceapă să pună la îndoială angajamentul tău. Îngrijirea de sine ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate în acest moment, indiferent dacă ești angajată sau zbori singură. Din fericire, vei începe să te simți mai ușor și mai mult ca tine însuți atunci când Luna își face loc în semnul tău.

♍ FECIOARĂ

Dacă ți-ai depășit unii membri ai cercului tău social, ai putea fi forțat să te confrunți cu asta astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna Racului formează un pătrat T dur cu Pluton și Marte. Acest climat cosmic ar putea aduce prin intermediul unor declanșatori emoționali, mai ales dacă te-ai simțit divizat politic printre colegii tăi. Nu te simți vinovat dacă decizi că este timpul să tai cordonul cu cineva care ți-a adus necazuri în ultima vreme, dar ar trebui să eviți discuțiile agresive sau aprinse în acest proces. Vei observa o schimbare în această seară, când Luna intră în Leu, aducându-te într-un spațiu de gândire pasional, dar liniștit.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Aura ta va fi plină de farmec și de viață în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna în Leu împărtășește o conexiune dulce cu Jupiter strălucitor. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a flirta puțin, mai ales dacă te-ai împrietenit cu vreo drăguță online. Postarea unui selfie drăguț ar putea, de asemenea, să te ajute să îți crești numărul de urmăritori pe rețelele de socializare, dar încearcă să nu petreci prea mult timp pe dispozitivele tale electronice. Fă-ți timp pentru meditație și muncă spirituală în această seară, deoarece un aspect util între Mercur și Saturn te poate ajuta să elimini granițele dintre tine și cealaltă parte.

♏ SCORPION

Ia-ți un moment pentru a te reconecta cu obiectivele tale profesionale în această dimineață, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Leu îi dă un sărut lui Jupiter de bun augur. Acest climat cosmic va răsplăti munca grea și dedicarea față de meseria ta, așa că asigură-te că îți vei ciopârți lista de lucruri de făcut. Din nefericire, un pătrat dur între conducătorii tăi planetari, Marte și Pluton, amenință să te scoată din joc, mai ales dacă începi să te simți copleșit de drumul care te așteaptă. Nivelurile ridicate de stres vă pot lăsa, de asemenea, să vă simțiți fizic rănit, ceea ce face important să găsiți modalități de a vă centra și de a vă împăca pe parcursul zilei.

♐ SĂGETĂTOR

Te vei trezi într-o dimineață frumoasă, pe măsură ce Luna în Leu îi dă un sărut lui Jupiter, conducătorul tău planetar. Acest climat cosmic va ridica energia din jurul tău, ajutându-te să vezi harul și inspirația în fiecare colț. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a visa la un mâine mai bun, atâta timp cât îți menții așteptări realiste pentru tine și pentru cei din jur. Deși s-ar putea să te simți tentat să investești în imaginea ta, este posibil să vrei să eviți cumpărăturile, datorită unui pătrat hașurat între Marte și Pluton. Legăturile spirituale s-ar putea manifesta mai târziu în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Venus, creând atmosfera perfectă pentru dragoste și romantism.

♑ CAPRICORN

Ar trebui să te simți în siguranță și hrănit în cele mai profunde legături ale tale în această dimineață, dragă capră de mare, deoarece Luna în Leu împărtășește o conexiune de susținere cu bucurosul Jupiter. Folosește acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a-ți arăta dragostea, mai ales când vine vorba de cei mai loiali tovarăși ai tăi. Din nefericire, un pătrat dur între Marte și Pluton te-ar putea face să șovăi în cadrul obiectivelor tale personale, creând probleme în jurul tristeții, îndoielii de sine sau fricii de a fi judecat. Din fericire, veți avea o șansă de a vă regrupa și de a vă scoate din această stare de rău mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna îi va da un sărut grațiosului Venus.

♒ VĂRSĂTOR

Dragostea va fi în mintea ta în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Leu îi dă un sărut lui Jupiter, care este de bun augur. Aceste vibrații te vor încuraja să vorbești din inimă, deși vei dori să menții un pic de alură și mistică atunci când flirtezi cu ultima ta pasiune. Căutați modalități de a vă îmbrățișa latura creativă mai târziu după-amiază, când Luna se conectează cu Venus, activându-vă a cincea casă solară. Inspirația va continua să curgă în această seară, când Mercur formează un aspect de susținere cu Saturn, conducătorul tău planetar, dar va trebui să rămâi disciplinat în cadrul viziunilor tale dacă vrei să vezi rezultate reale.

♓ PEȘTI

Acordă-ți un moment pentru a-ți organiza finanțele în această dimineață, dragă Pești, deoarece Luna în Leu formează o conexiune de susținere cu favorabilul Jupiter. Acest climat cosmic va aduce noroc în contul tău bancar, ajutându-te să vezi o creștere majoră cu puțină planificare inteligentă. Aceste vibrații ar putea duce, de asemenea, la o mărire de salariu la locul de muncă, deși va trebui să îți sufleci mânecile și să te mândrești cu munca ta. Planificați să vă decomprimați acasă mai târziu în după-amiaza asta, când Luna suflă un sărut către dulcele Venus. Energia în joc este perfectă pentru a te relaxa din confortul canapelei tale, mai ales dacă nivelul de stres a fost ridicat în ultima vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.