HOROSCOP 2 MAI: RACII au probleme în cuplu, LEII au multă energie pozitivă

HOROSCOP 2 MAI: Racii pot avea probleme în cuplu, iar Balanțele s-ar putea să aibă parte de o întâlnire neprevăzută.

Horoscop 2 Mai 2018 BERBEC

Începutul lunii s-ar putea să te găsească lângă niște oameni care nu îți vor binele așa cum pretind, deși îi consideri prieteni. Nu ai nevoie de astfel de oameni în viața ta. Dacă cineva se împotrivește fericirii tale, îndepărtează-te și stai alături de cei ale căror valori se potrivesc alor tale.

Horoscop 2 Mai 2018 TAUR

Trecutul te bântuie din nou, mai ales când vine vorba de luarea unor decizii. Deși stai mai mult pe gânduri ca de obicei, din cauza unor experiențe din trecut, s-ar putea ca tocmai asta să te facă să iei o decizie greșită. Dacă trebuie să hotărăști ceva, privește doar înainte. Nu îți fie teamă să îți urmezi instinctul.

Horoscop 2 Mai 2018 GEMENI

FOLLOW ME

Ai tendința să analizezi prea mult tot ceea ce ți se întâmplă. Și pe măsură ce o faci, te afunzi și mai mult în incertitudine. Nu îți fie teamă să faci ceea ce simți și să te raportezi doar la prezent și la starea ta de spirit.

Horoscop 2 Mai 2018 RAC

Te procupă foarte mult dezvoltarea ta profesională dar tinzi să exagerezi chiar și astăzi și să vrei să îți petreci ziua muncind. Partenerul tău se va simți din ce în ce mai neglijatși ar trebui să faci ceva pentru a schimba asta.

Horoscop 2 Mai 2018 LEU

Stagnarea nu e mereu un lucru negativ dar te afli de ceva vreme în aceeași poziție așa că e momentul potrivit să inițiezi o schimbare. E o zi în care o să fii înconjurat de energii pozitive așa că ar trebui să te încarci și să te pregătești să iei măsuri.

Horoscop 2 Mai 2018 FECIOARĂ

Te-ai implicat în niște proiecte a căror reușită necesită mult timp și efort. Însă nu ar trebui să te concentrezi doar pe asta, nu uita și de viața ta personală și nu uita că uneori e nevoie să te relaxezi și să te distrezi pentru a te încărca cu energie.

Horoscop 2 Mai 2018 BALANȚĂ

Indiferent de unde te duci, astăzi ar trebui să fii foarte atent la felul în care arăți. E prevăzută o întâlnire neașteptată, iar dacă nu vei arăta suficient de bine, te vei simți inconfortabil.

Horoscop 2 Mai 2018 SCORPION

Va trebui să iei rapid o decizie. Pentru a fi sigur că nu vei da greș, te poți consulta cu cei dragi și să profiți de sfaturile lor. Nu are rost să te stresezi încercând să faci totul de unul singur.

Horoscop 2 Mai 2018 SĂGETĂTOR

Deși spui că nu îți dorești o relație, ai nevoie de cineva care să îți fie alături, să te spijine și să te motiveze în ceea ce faci. Ai multe lucruri adunate pe suflet și ar fi bine să vorbești cu cineva despre asta.

Horoscop 2 Mai 2018 CAPRICORN

Din cauza problemelor financiare, ai rămas cu niște datorii care te făceau să te simți stresat. Primești astăzi niște sume de bani și ai ocazia să îți achiți datoriile și să scapi de griji.

Horoscop 2 Mai 2018 VĂRSĂTOR

Începi ziua cu o dispoziție foarte proastă. S-ar putea să stârnești niște conflicte pentru că atitudinea ta îi poate supăra pe cei din jur. Încearcă să ții pentru tine trăirile negative și să nu te descarci pe cei din jur.

Horoscop 2 Mai 2018 PEȘTI

Întâlnirile cu familia te pot umple de energie – energie de care ai atâta nevoie pentru a duce tot ceea ce ți-ai propus la bun sfârșit. Profită de această zi pentru a petrece câteva clipe frumoase alături de cei dragi.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.