Horoscop 20 ianuarie 2022. Surprize pentru Raci

Horoscop 20 ianuarie 2022. Surprize pentru Raci

♈ BERBEC

Luna se mută în Fecioară în această dimineață, ajutându-vă să vă întoarceți pe drumul cel bun dacă v-ați abătut de la rutina obișnuită în ultima vreme. Încearcă doar să nu te lași distras de paginile tale de socializare, deoarece Luna împarte un aspect dezechilibrat cu Soarele Vărsătorului. Încearcă să te calmezi chiar acum, chiar dacă te simți productiv, sau emoțiile tale ar putea începe să te copleșească mai târziu după-amiază, când Luna se opune expansivului Jupiter. S-ar putea să începi să pierzi controlul situației tale din acest moment încolo, deoarece universul continuă să te scoată din centrul tău. Încearcă să nu te superi din cauza lucrurilor pe care nu le poți controla și nu te simți vinovat dacă arunci prosopul. Poți oricând să încerci din nou mâine.

♉ TAUR

Ziua ar putea începe un pic cam greu, dragă Taur, deoarece Luna în Leu intră într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. Lucrurile se vor simți deosebit de tensionate în cadrul căminului și al vieții tale romantice, dar încearcă să nu lași ca acest lucru să-ți afecteze încrederea sau ambiția. Dacă te confrunți cu dificultăți și ai nevoie să te concentrezi asupra ta, nu te simți prost dacă te îndepărtezi temporar de prietenii tăi, deoarece Luna se confruntă cu Jupiter expansiv. Aplecarea problemelor altora asupra ta nu va servi nimănui în acest moment, așa că asigură-te că stabilești limite adecvate și că îți faci timp pentru tine.

♊ GEMENI

Casa ta se va simți deosebit de haotică astăzi, deoarece Luna în Fecioară face o serie de conexiuni dezechilibrate în cosmos. Această chestiune s-ar putea simți deosebit de problematică dacă lucrezi de acasă, așa că ar putea fi nevoie să te concentrezi pe ordonarea spațiului tău pentru a contracara aceste efecte. De asemenea, vei observa că vecinii tăi de casă sunt mai temperamentali sau mai nervoși decât de obicei, mai ales dacă se simt înghesuiți în spațiul lor. Încercați să vă creați liniște prin implementarea unor limite cu persoanele cu care coabitați și trimiteți orice copil agitat în curtea din spate pentru a se putea descărca.

♋ RAC

Deși vei fi într-o dispoziție comunicativă astăzi, s-ar putea să-ți fie greu să-ți organizezi gândurile, deoarece Luna în Fecioară se lovește de câteva hopuri pe cer. Aceste vibrații ar putea face dificilă conectarea ta cu cei dragi la un nivel profund, creând iluzia distanței. Nu dispera dacă cei mai apropiați și mai dragi ție se simt departe în acest moment. Această energie este trecătoare și nu va dura mai mult de o zi. În loc să te stresezi cu privire la modul în care te vei conecta cu persoanele la care ții, concentrează-te pe hrănirea minții, corpului și sufletului tău cu o plimbare meditativă sau o baie relaxantă.

♌ LEU

Indiferent cât de drăguț este ceva sau cât de mult îți dorești acel lucru, evită să cheltuiești impulsiv chiar acum! Pe măsură ce Luna își croiește drum prin Fecioară, va fi inundată de o serie de aspecte ciudate sau dificile, care te vor lovi la nivel financiar. Cumpărăturile vor duce probabil la remușcări ale cumpărătorului, mai ales dacă nu te documentezi mai întâi asupra produselor sau dacă exagerezi și uiți de restricțiile bugetare. Dacă ești legat financiar în relația ta, lucrurile ar putea deveni tensionate din cauza obiceiurilor tale sau ale partenerului tău de a cheltui mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se va confrunta cu Jupiter.

♍ FECIOARĂ

Luna intră în semnul tău în această dimineață, dragă Fecioară, dar asta nu înseamnă că vei trece cu bine peste zi. Pe măsură ce Luna se deplasează pe cer, ea va întâmpina probleme cu celelalte planete, ceea ce te va scoate din rutina ta tipică. Încearcă să nu te sperii dacă lucrurile nu merg conform planului acum, deoarece este puțin probabil ca nevoia de control să îți fie de folos în acest moment. Acordă-ți permisiunea de a te retrage din orice situații sociale sau sarcini care pot fi amânate pentru o altă zi și nu te simți vinovat dacă îți arunci mâinile în sus și declari aceste 24 de ore ca fiind o spălare.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Nu există un mod frumos de a le tăia, dragă Balanță. Ziua de astăzi va fi una dură pentru tine. Pe măsură ce Luna își croiește drum prin Fecioară, activând sectorul din harta ta care guvernează subconștientul, apele cosmice vor deveni puțin agitate. Aceste vibrații ar putea declanșa nesiguranțe pe care credeai că le-ai depășit, mai ales dacă te confrunți cu amintiri incomode din trecut. De asemenea, va fi important să eviți membrii familiei sau prietenii care te judecă în acest moment, așa că nu te simți vinovat dacă trebuie să îți pui temporar telefonul pe „nu deranjați” sau să iei o pauză de la firul de mesaje din familie.

♏ SCORPION

Oamenii s-ar putea să te enerveze astăzi, micule Scorpion, deoarece Luna în Fecioară te pune într-un spațiu de gândire mai critic decât ești obișnuit. Încearcă să nu exagerezi judecându-ți colegii de serviciu sau de casă, chiar dacă este la nivel intern. Să te iei de defectele celorlalți în mintea ta sau verbal poate provoca rupturi în relațiile tale, te va face în cele din urmă să te simți mai conștient de posibilitatea ca alții să te privească în același mod. Dacă reușești să evadezi și să îți rezervi puțin timp pentru tine, fă-o! Meditația, împământarea și liniștea te pot ajuta să supraviețuiești vibrațiilor ciudate de astăzi și te vor împiedica să invoci involuntar „ochiul rău”.

♐ SĂGETĂTOR

Ferește-te de stresul de la locul de muncă astăzi, dragă Archer, deoarece Luna în Fecioară atinge o serie de aspecte dure în timp ce activează sectorul din harta ta care guvernează cariera. S-ar putea să fii tentat să-ți confrunți colegii pentru că au făcut o greșeală, că și-au lăsat mâncarea în frigider după ziua de vineri sau că au lăsat mizerie în spațiile comune. Totuși, astfel de interacțiuni ar putea deveni rapid aprinse fără să vă dați seama. Dacă reușiți să vă luați o zi liberă fără consecințe, ați putea lua în considerare să faceți acest lucru. Astăzi te vei simți destul de dezorganizat și haotic, ceea ce va face ca evadarea din rutina ta tipică să fie mai tentantă decât de obicei.

♑ CAPRICORN

Dacă în ultima vreme te-ai simțit lipsit de inspirație sau te-ai simțit prins într-o situație nefericită, aceasta ar putea începe să te macine din punct de vedere spiritual pe măsură ce Luna Fecioară trece printr-o serie de aspecte neplăcute pe cer. Încearcă să nu devii nerăbdător dacă jocul tău de manifestare sau intuiția ta s-a simțit stingherită în ultima vreme, mai ales că atât Mercur, cât și Venus sunt în prezent retrograde. Loviturile financiare și costurile neașteptate ar putea să te facă să te simți mai deznădăjduit decât de obicei, dar încearcă să-ți amintești că contul tău bancar se va reface în timp. Chiar dacă ai bani de aruncat în aer, ar trebui să eviți cheltuielile emoționale în acest moment, deoarece este puțin probabil să te facă să te simți mai bine atunci când totul este spus și făcut.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să te simți puțin agitat în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna trece în Fecioară în timp ce formează un aspect dezechilibrat cu Soarele. Deși este foarte posibil să fi lăsat să se acumuleze ceva muncă, încearcă să nu te lași prea mult prins în stresul legat de sarcinile care trebuie finalizate astăzi și, în schimb, concentrează-te să le tai de pe listă, una câte una. Amintiți-vă doar să vă verificați nevoile fizice în timp ce treceți cu frenezie prin zi și încercați să fiți atenți să luați pauze scurte, chiar dacă simțiți presiunea unui ceas care ticăie.

♓ PEȘTI

Relațiile tale romantice ar putea deveni dezordonate astăzi, deoarece Luna în Fecioară călătorește prin sectorul din harta ta care guvernează conexiunile romantice. S-ar putea să simți că partenerul tău semnificativ ascunde ceva, deși aceste sentimente ar putea fi rezultatul unei paranoia care provine din răni vechi care nu au fost tratate corespunzător. Încearcă să îți separi partenerul actual de persoanele cu care te-ai întâlnit în trecut, dar asigură-te că nu ignori nici steagurile roșii. S-ar putea să nu găsești o rezolvare a preocupărilor tale chiar acum, dar încearcă să ai încredere că nu vei fi blocată în limbo pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.