Horoscop 20 septembrie – vești minunate pentru zodii. Află care e cea norocoasă

Horoscop 20 septembrie - vești minunate pentru zodii. Află care e cea norocoasă

♈ BERBEC

Astăzi, dragă Berbecule, va fi multă activitate în mintea ta, deoarece Mercur cel vorbăreț se confruntă cu Jupiter cel expansiv. Între timp, o conexiune între Luna în Rac și Nodurile Destinului te poate ajuta să vezi în viitor, deși o energie dură din partea lui Chiron amenință să creeze probleme dacă permiți turbulențelor emoționale sau temerilor să te rețină. Surprizele plăcute vă vor găsi în această după-amiază, când Luna împarte aspecte dulci cu Venus și Uranus, ceea ce ar putea conjura orice, de la cadouri neașteptate până la un nou admirator. O energie de vis va pune stăpânire pe măsură ce se încheie seara, permițându-vă să alunecați liniștit într-un somn odihnitor.

♉ TAUR

Rănile vechi ar putea să te împiedice să pășești în viitor astăzi, dragă Taur, deoarece Luna în Rac se conectează cu Nodurile Destinului și Chiron. Încearcă să nu lași trecutul să-ți influențeze prezentul în mod negativ, dându-ți permisiunea de a renunța la orice traumă care te-ar putea împovăra. Din fericire, vibrația se va ridica în această după-amiază, când Luna împarte aspecte de susținere cu Venus și Uranus, binecuvântându-te cu un impuls de încredere, în timp ce te inspiră să fii tu însuți fără regrete. Căutați modalități de a vă hrăni intuiția înainte ca ziua să se încheie, cu o sesiune de meditație sau o baie purificatoare.

♊ GEMENI

Încearcă să nu lași succesul altora să te facă să te simți inferior în această dimineață, dragă Gemeni, mai ales când vine vorba de realizări financiare sau sociale. Din fericire, menținerea unei atitudini pozitive te poate ajuta să îți planifici drumul care te așteaptă, permițându-ți să atingi fiecare obiectiv impresionant pe care ți l-ai stabilit. Acordă-ți un moment pentru a aprecia ceea ce te înconjoară în această după-amiază, când Luna se conectează cu Venus și Uranus, deoarece universul conspiră pentru a te binecuvânta cu momente rare de frumusețe și surprize spirituale. Astrele vă vor da permisiunea de a vă răsfăța cu un pic de lux pe măsură ce ziua se apropie de final, așa că nu vă simțiți vinovat dacă vă răsfățați.

♋ RAC

Un sentiment de destin va umple aerul în această dimineață, dragă Rac, deoarece Luna formează conexiuni dulci cu Nodurile Destinului. Deschide-te la îndrumarea oamenilor pe care îi admiri, mai ales dacă te-ai luptat să vezi cu claritate calea de urmat. Vești bune ar putea cădea la urechile tale în această după-amiază, când Luna face aspecte cu Venus și Uranus, oferindu-ți o scuză pentru a găsi bucurie și a sărbători viața. Noile prietenii ar putea, de asemenea, să înflorească în acest climat cosmic, deși va trebui să fii deschis și să-i accepți pe ceilalți, chiar dacă opiniile lor par sălbatice sau neconvenționale.

♌ LEU

Ai permisiunea cosmică de a zbura sub radar astăzi, dragă Leu, deoarece Soarele Racului se conectează cu Nodurile Destinului și Chiron. Acest climat cosmic te va pune într-o dispoziție liniștită și posibil gânditoare, deși îți vei păstra abilitatea de a vedea frumusețea din această lume. Din fericire, vibrația se va ușura în această după-amiază, când Luna se va conecta cu Venus și Uranus, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a lăsa temporar garda jos pentru a te distra și poate pentru a flirta puțin. Planificați-vă să vă luați ceva timp pentru singurătate înainte ca ziua să se încheie, găsind modalități de a vă liniști și de a vă mângâia sufletul.

♍ FECIOARĂ

Universul te poate binecuvânta cu noi conexiuni care se vor dovedi valoroase mai târziu, dragă Fecioară, deoarece Luna Racului dă un sărut Nodurilor Destinului în această dimineață. Cu toate acestea, este posibil să vrei să eviți să reiei relații vechi chiar acum, din cauza unei energii dure care radiază de la Chiron. Fii cu ochii în patru pentru sincronicități și mici binecuvântări în această după-amiază, când Luna împarte conexiuni dulci cu Venus și Uranus, activând sectorul spiritual al hărții tale. Luați în considerare posibilitatea de a vă petrece seara rafinându-vă imaginea online, eliminând orice postări sau fotografii vechi care nu mai reflectă imaginea pe care sperați să o proiectați.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Nu-ți fie teamă să te aperi pe plan profesional astăzi, dragă Balanță, deoarece Luna în Rac traversează sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale. Conexiunea utilă cu Nodurile Destinului, Venus și Uranus pe parcursul zilei îți va oferi un avantaj atunci când vine vorba de negocieri, investiții și încheierea de noi clienți sau parteneriate, fiind important să îți urmezi instinctele profesionale și să mergi înainte cu îndrăzneală. Nu uita că este în regulă să faci o pauză în favoarea găsirii unui echilibru, mai ales dacă începi să simți că nivelul de stres se ridică. Plănuiește să te deconectezi și să te bucuri de casa ta în această seară pentru a te reîncărca după o zi proastă.

♏ SCORPION

Vei simți că universul este de partea ta astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Rac activează sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Acest plasament luminos este sigur că îți va ridica abilitățile de manifestare, așa că nu te teme să te apleci asupra laturii tale mistice în timp ce ceri un sprijin suplimentar de dincolo de văl. Ți se va aminti de frumusețea care există în dragoste și prietenie în această după-amiază, când Luna face aspecte cu Venus și Uranus, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a-ți arăta aprecierea pentru cei pe care îi iubești. Fă-ți timp să meditezi și să te alimentezi în recunoștință înainte ca ziua să se încheie, recunoscând numeroasele binecuvântări pe care le-ai primit.

♐ SĂGETĂTOR

Încearcă să nu te încurci în lupte pentru putere sau în drame în această dimineață, dragă Archer, deoarece Luna capricioasă a Racului se află în cuadratură cu Chiron. Acest climat cosmic ar putea să îți joace feste ego-ului tău, dar încearcă să nu fii în defensivă din cauza mândriei tale. Din fericire, vibrația se va ușura în această după-amiază, când Luna se va conecta cu Venus și Uranus, ajutându-te să ajungi la o stare de spirit mai împământenită și mai liniștită. Acest dans ceresc ar putea aduce, de asemenea, surprize bruște, așa că ar fi bine să fii cu ochii în patru pentru a găsi bani pe jos, momente de frumusețe sau acel obiect rătăcit pe care îl cauți neîncetat.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să te simți puțin emoționat când te trezești în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna Racului se află în cuadratură cu asteroidul vindecător, Chiron. Din fericire, o mână de ajutor din partea Nodurilor Destinului te poate ajuta să te scuturi de această funk, atâta timp cât te apleci asupra iubirii și cauți modalități de a te exprima creativ. O încărcătură romantică va umple aerul în această după-amiază, când Luna se conectează cu Venus și Uranus, fiind un moment bun pentru a flirta și a fi admirat. Planificați să vă prioritizați simțul echilibrului pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, răsfățându-vă cu puțină grijă de sine acasă.

♒ VĂRSĂTOR

Dezorganizarea ar putea fi călcâiul tău de Ahile în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Rac se află în cuadratură cu Chiron. Acest climat cosmic va acționa ca un semnal de alarmă că este timpul să-ți pui ordine în treburile tale, chiar dacă tot ce trebuie să faci este să-ți aranjezi spațiul. Vei avea ocazia să evoluezi dincolo de durere, în timp ce îți vei trage puterea din propria inimă mai târziu în această după-amiază, datorită unei conexiuni dulci între Luna, Venus și Uranus. Plănuiește-ți să îți petreci seara având grijă de corpul tău acasă, gătind alimente bogate în nutrienți, făcând stretching sau făcând o baie relaxantă.

♓ PEȘTI

Luna în Rac îți va cere să te accepți pe deplin astăzi, dragă Pești, așa că încearcă să nu te gândești prea mult la alegerile tale, atâta timp cât îți plac și le aprobi. Latura ta artistică va ieși la joacă pe măsură ce orele continuă să se deruleze, iar o conexiune dulce între Luna, Venus și Uranus în această după-amiază ar putea duce la o lovitură de geniu artistic. Dragostea se poate manifesta și în locuri neașteptate, așa că încearcă să îți păstrezi inima deschisă la oamenii buni și la conversații plăcute. Plănuiește să te implici în hobby-urile tale preferate sau în proiectele tale de pasiune înainte ca ziua să se încheie, deoarece acest lucru îți va aduce alinare în inimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.